Avortul si iertarea
Raspunsuri - Pagina 7
danybv spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crinuta
Sincer, sunt uimita de intrebarile tale, pentru ca nu faci distinctia intre a scote un fat viu, a-l ucide, si a scoate din pantecul mamei un fat mort, din cauze independente de vointa mamei. Cum sa fie tot pacat? A contribuit ea cu ceva la asta? Cine stie de ce s-a intamplat asa. E firesc sa incerce mai departe, nu vad nimic rau in asta. La urma, urmei doar Dumnezeu stie de ce a pierdut acei copii, si ce ii rezerva ei viitorul. O femei care a trecut prin asemenea traume, pierderi de sarcina, ar trebui sa cauta solutia la Dumnezeu in primul rand, nu la medici.. Stii, pentru Dumnezeu nimic nu este imposibil. Asta ma duce cu gandul la Padre Pio, care, printre multele minuni savarsite, a vindecat o femeie oarba, cu toate ca dpdv stiintific nu se putea asa ceva, si nici dupa vindecare nu se putea gasi o explicatie, hehe, ca si cum noi, oamenii am avea raspunsuri la toate..., dar asa se intampla cand ne incredem in noi, in stiinta noastra pe care o punem pe piedestal... In concluzie, n-o judeca pe prietena ta, e limpede ca isi doreste enorm un copil, si sunt sigura ca il va avea. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC poze www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009 |
Femeia care isi pierde copilul fara voia ei , inainte de nastere , din cauza fricii, a emotiei sau a vreunei infectii, nu are nici un pacat !
Daca cumva pierde sarcina din neatentie, sau luand medicamente tari, sau facand efort fizic prea mare , sau din cauaza frgului, sau din alte motive, atunci duhovnicul trebuie sa cerceteze vina ei .
De asemena si femeia care nu poate naste normal , nici prin cezariana, sau este in pericol de moarte si ea si pruncul , atunci se sacrifica copilul pentru a se salva viata femeii .
Femeile care avorteaza copii cu voia lor , sau pierd sarcina fara voie , ca si cele care nasc normal, sunt obligate sa mearga la biserica dupa 40 de zile si sa ceara preotului sa le citeasca molitfa de curatire randuita de Biserica .
Deci femeile care au pierdut sarcina ,si mai ales cele care au avortat copilul, trebuie mai intai sa se marturiseasca la preot de pacatul facut , sa promita ca vor naste alt copil in locul celui avortat sau celui pierdut in timpul sarcinii .
Deci aceasta prietena a ta este bine sa incerce sa vorbeasca in primul rand cu un duhovnic bun si sa vada si medical care sunt cauzele acestor pierderi de sarcina .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
Ioanact spune:
crinuta de ce esti uimita, pur si simplu am intrebat, nu vreau sa judec pe nimeni..si nici nu voi judeca, uite danybv mi-a dat un raspuns, care mi-a placut.
Aaa m-am referit la faptul ca nu e pacat sa moara un copil?, nu la faptul ca daca femeia pierde copilul e pacat (fara voia ei, adica fara sa faca eforturi..s.a.m.d)..
ALBUM
Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
crinuta spune:
Ioana, eu am inteles perfect ce ai spus, dar asta cu " nu e pacar sa", nu ramane sa stabilim noi, si exact la asta m-am referit.
Nu ii poti spune prietenei sa nu mai incerce, sau, altfel spus, nimeni nu ii poate sugera asta deoarece toti sunt oameni, si nimeni nu poate prevedea viitorul, si nici scopul/cauza acestor nefericite intamplari.
Eu in locul ei as face la fel, as incerca pana as reusi, si ti-am spus, va reusi, daca asta este vointa lui Dumnezeu.
Sfatul dat de Danybv este acelasi cu al meu, mai precis, raspunsul sa il caute doar la Dumnezeu...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
leistra spune:
Vreau si eu sa va marturisesc acest pacat, pot sa spun ca dupa ani de zile am spovedit acest pacat mare si am fost surprinsa cat de bine mi-a facut, ma caiesc si plang mereu, dar ma simt altfel, mi-a disparut frica ce o aveam in suflet, ce parca ma urmarea ca o umbra.
Cel mai greu mi-a fost dupa ce am nascut-o pe fetita mea, abia atunci am realizat ce am facut, o imbratisam si o sarutam si plangeam si ma gandeam ce crima de neiertat, cumplita am facut. Spovedania m-a ajutat mult, mult, iar suferinta ce o port in suflet ma ajuta ca constientizez in fiecare zi ce usor pacatuim si adesea uitam sa fim smeriti si recunoscatori in fata lui Dumnezeu, iar dupa ce ii judec pe altii imi aduc aminte de pacatele mele si imi dau seama ca eu am facut si mai rau.
Nu mai pot schimba cu nimic ce am facut, singurul drum e cainta si sa ma feresc de a face acest pacat. Sper insa ca si copiii mei ma vor putea ierta vreodata, acolo unde sunt ei, iar intr-o zi le voi putea da dragostea mea, pentru ca e rar, dar foarte des imi dau seama ca ii iubesc pe ei ca pe Elena si Cristian.
Eu ma consider pe deplin vinovata, dar de multe ori societatea, parintii nu dau sfaturi copiilor lor, ci le tin lectii de genul- sa nu vii la casa mea cu..., sa iti faci mai intai o cariera si apoi copii, sa nu ma faci de rusine ca te omor, cine te mai ia pe tine cu un copil. Daca acest lucru i s-ar intampla fetei mele as sprijini-o din tot sufletul, si eu si sotul meu, sunt sigura! si nu as indemna-o sa faca avort, ci i-as explica cat mai clar ca sunt pe deplin impotriva acestei crime.
Va doresc o seara frumoasa si ma bucur ca am descoperit acest subiect!
PS Si eu am vrut o cariera, dar uite ca D-zeu a vrut ca pana acum doar cariera de mama sa mi-o exercit
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
leistra spune:
...meseria de mama, am vrut sa spun!
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
AmethystRain spune:
Nu, leistra, cariera de mama e mult mai bine spus. Las-o asa si sa nu te indoiesti ca ai o adevarata cariera, ca mama.
gabirus spune:
V-ati gandit sa dati un nume copilasului pierdut? Este oare bine sa facem asta? Cum sa o facem? Pur si simplu sau trebuie rugaciuni anume?
Imi face foarte bine acest topic si chiar cred ca am facut pasi seriosi inainte in constientizare, acceptare si in final iertare.
Cateva nopti la rand m-am visat gravida si in fata deciziei de a face acel avort sau nu. Se ducea de fiecare data o lupta crancena in mine, cumva trecutul si prezentul erau contopite, de parca s-a intamplat si nu s-a intamplat, in acelasi timp.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabirus V-ati gandit sa dati un nume copilasului pierdut? Este oare bine sa facem asta? Cum sa o facem? Pur si simplu sau trebuie rugaciuni anume? Imi face foarte bine acest topic si chiar cred ca am facut pasi seriosi inainte in constientizare, acceptare si in final iertare. Cateva nopti la rand m-am visat gravida si in fata deciziei de a face acel avort sau nu. Se ducea de fiecare data o lupta crancena in mine, cumva trecutul si prezentul erau contopite, de parca s-a intamplat si nu s-a intamplat, in acelasi timp. Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim |
Da, asta a facut mama, dar o voi intreba detalii.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
danybv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabirus V-ati gandit sa dati un nume copilasului pierdut? Este oare bine sa facem asta? Cum sa o facem? Pur si simplu sau trebuie rugaciuni anume? Imi face foarte bine acest topic si chiar cred ca am facut pasi seriosi inainte in constientizare, acceptare si in final iertare. Cateva nopti la rand m-am visat gravida si in fata deciziei de a face acel avort sau nu. Se ducea de fiecare data o lupta crancena in mine, cumva trecutul si prezentul erau contopite, de parca s-a intamplat si nu s-a intamplat, in acelasi timp. Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim |
Din nefericire nu se poate da nume copilului pierdut sau avortat
Numele pruncului se pune de catre parinti, insa cu binecuvantarea preotului, care citeste o rugaciune speciala la punerea numelui noului nascut, deoarece cu acel nume care i se da la Botez, crestinul va calatori în viata si va sta inaintea lui Dumnezeu la judecata. Numele pruncului se consfinteste în clipa botezului, cand se cufunda în apa în numele Prea Sfintei Treimi si nu mai poate fi schimbat pana la moarte. Numai prin tunderea in monahism se poate schimba numele de botez .
Nu pot fi botezati copiii avortati si cei nascuti morti, caci nu au suflet în ei .
Parintii care au copii avortati trebuie să se mărturisească la preotul lor, sa boteze copii cati au avortat, sa faca milostenie, sa imbrace copii orfani de la azile si, mai ales, sa nasca alti copii în loc.
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!
nikole spune:
Dany, ma ungi la suflet cat de frumos poti explica...
te rog mult, lamureste-ma intr-o problema/dilema legata de botez, te rog....ca aud mii de variante, dar nu am ocazia sa vb cu un preot sa ma pot lamuri cum e de fapt.
Deci:cumnata mea,mi-a botezat baiatul.
Baiatul ei, in varsta de 7 ani este si astazi nebotezat, iar eu , noi de fapt, am fi vrut f mult sa il botezam, mai mult eu , am insistat f mult chiar de la inceputul relatiei cu sotul.
Am inteles insa ca nu este posibil sa ne botezam copii asa, intre noi.
Stii cumva sa ma lamuresti cum este de fapt corect sa procedez?
Eu inca sunt hororizata ca tine un copil pana la asta varsta nebotezat.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec