Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 8

claujro spune:
M-am uitat si eu la promod dar inca sunt preturi mari, astept a doua si a treia soldare . Preturile vor scadea catre sf perioadei de soldare.

sarmisa77 spune:
rochia de care va povesteam este aceasta http://www.promod.fr/robes/robe-collier-en-crepe-noir-R5200103001N45P2.html, la noi pretul initial era 190RON si redusa a fost 129RON. La un curs de 4ROn/E eu zic ca a a meritat din plin, fara sa mai socotesc si tranportul Nu spun ca toate produsele sunt in aceeasi situatie, dar daca puteti verifica inainte, s-ar putea sa merite.
Citat: | ||||
citat din mesajul lui claujro
![]() |

danadc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
www.cyrillus.com/vente-en-ligne/default.aspx" target="_blank">cyrillus cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |

claujro spune:
sarmisa, e redusa doar 22% s-ar putea sa o mai reduca. Oricum, ai facut o achizitie buna!

sarmisa77 spune:
sunt convinsa ca o vor mai reduce, dar daca vorbim de un singur produs s-ar putea sa merite in continuare, plus ca la urmatoarele valuri de reduceri e mai greu sa gasesti marimea potrivita.
Citat: |
citat din mesajul lui claujro sarmisa, e redusa doar 22% s-ar putea sa o mai reduca. Oricum, ai facut o achizitie buna! ![]() |

cristicross spune:
Daca imi fac cont cu adresa din Franta si imi trimit coletul pe adresa din Romania, se poate?

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristicross Daca imi fac cont cu adresa din Franta si imi trimit coletul pe adresa din Romania, se poate? cris |
din pacate nu

nushulica spune:
salutare!
ce faceti fetelor??dati comenzi? eu azi am aflat ca au bagat reducerile,noroc cu o prietena, si pregatesc si eu un cos acum, sper sa ma ajute pers care mi-a promis cu livrarea

Poveste

cristinacsa spune:
La multi ani Ioana si Ioan!
Cit mai multe comenzi in noul an!
Eu o sa incerc sa comand la cineva in Ungaria, sa vedem daca si functioneaza.
Aveti ceva coduri interesante? Eu am cautat pe mareduc dar nu prea am gasit nimic, iar pe forumurile frantuzesti vad ca numai cu mersi le primesti...