Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 20

mihaser spune:
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-bebe-fille-ou-garcon-maille-polaire-prix-mini.aspx?productid=324142890&documentid=281808&single=false&categoryid=49154511
si asta pe rosu si o pereche de dresuri mov.
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

cepuchm spune:
ieri am completat un chestionar pe laredout.fr.
una dintre intrebari era daca fac comenzi pe site-urile astea.
3 Suisses
Amazon
Asos
Becquet
Bon prix
Blanche Porte
Brandalley
Camaïeu
Cdiscount
Club des créateurs de beauté
Cyrillus
Damart
Daxon
Ebay
Esprit
Fnac
Helline
Ikéa
Kiabi
La maison de Valérie
Mango
Okaïdi
Quelle
Pixmania
Priceminster
Promod
Rue du commerce
Sarenza
Somewhere
Ventes privées
Vertbaudet
Stiu ca la un moment dat cautati site-uri care livreaza in RO.
Am facut si o comanda, cind primesc produsele pun linkuri.
Mihaela

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cepuchm Amazon Asos Becquet Bon prix Blanche Porte Brandalley Camaïeu Cdiscount Club des créateurs de beauté Cyrillus Damart Daxon Ebay Esprit Fnac Helline Ikéa Kiabi La maison de Valérie Mango Okaïdi Quelle Pixmania Priceminster Promod Rue du commerce Sarenza Somewhere Ventes privées Vertbaudet Stiu ca la un moment dat cautati site-uri care livreaza in RO. |
Si astea livreaza in RO?

ChrisDun spune:
Nu livreaza toate... ideea era, cred, sa incercam sa vedem care livreaza... fiind site-uri posibil concurente ale LR...
A mai comandat cineva azi la deuxieme demarche ? Bluzele PRIX MINI pe care i le-am luat fiica-mii cu 10 EUR in toamna, azi sunt 2.5 EUR ...

Giova spune:
Miha faine haine ai comandat, sa le purtati cu placere.
Eu vreau fetita si ma opresc aici. Daca era dupa mine, ma limitam la marco.
Daca bb2 va fii tot baietel, la noi e mai problema cu hainutele, Marco e nascut in plina iarna, iar urmatorul va fii la sf. lui iulie. Anyway...ce va fii...sanatos sa fie.
am intrat si eu pe site ieri si am salvat ceva linkuri. sa vedem daca ma incumet sa comand prin cineva de dincolo sau nu.
_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze

Dierna3 spune:
La multi ani!
citat din mesajul lui nastasacarmen buna seara la ideea unei doamne am luat legatura cu cineva de pe forumul franta-romania si acesta este raspunsul poate va ajuta "BINE INTELES CA POT NU IESTE O PROBLEMA IAU 15€ PENTRU SERVICIU DAR COSTU COLETULUI PRIN FIRMA SAU POSTA COSTU RAMANE DE PLATIT DE DUMNEAVOASTRA > Message du 08/01/09 14:58 > De : "carmen nastasa" > A : olivier06200@wanadoo.fr > Copie à : > Objet : rugaminte > > se poate sa primiti colete Laredoute si sa le trimiteti in romania? cat luati comision? Daca ne intelegem pot sa recomand si altor persoane doritoare Multumesc Carmen Nastasa" eu una nu-mi mai permit in situatia data (4,2 lei pt euro sa mai dau comenzi, doar daca mai este cineva din piatra neamt si sa impart ch cu transportul)dar poate va ajuta cu ceva nastasacarmen |
Am intrat sa va spun sa aveti grija cu persoana recomandata mai sus. Nu stiu daca deja ati comandat prin intermediul acestui domn, insa am vazut ca pe forumul RO-FR a fost sfatuit sa-si dezvaluie numarul siret sau alte date inainte de a insista cu Paypal-ul. I-am cerut detalii pe 10 ianuarie, mi le-a dat, rugandu-ma sa nu uit de comision cad efectuez plata prin Paypal. Booon. Ii scriu ca vreau sa dau o comnda de test, sa vedem cum merge si sa-mi dea adresa si mail-ul pentru plata. Ciuciu raspuns. Peste 3 zle il intreb iar de sanatate si iar tacere. Asa ca fiti cu ochii in 4!

nastasacarmen spune:
http://www.republic.co.uk/page/home
http://www.bravissimo.com/
am facut comenzi aici fara pb

alinam spune:
[quote]citat din mesajul lui cepuchm
Asos -ASTA MI-A PLACUT FOARTE MULT, EVIDENT CA NUMAI LA NOI NU LIVREAZA
Okaïdi- ASTA E DE COPII, LIVREAZA IN RO
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

claujro spune:
citat din mesajul lui alinam [quote]citat din mesajul lui cepuchm Asos -ASTA MI-A PLACUT FOARTE MULT, EVIDENT CA NUMAI LA NOI NU LIVREAZA Okaïdi- ASTA E DE COPII, LIVREAZA IN RO Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
Ba nu livreaza in ro, verificati si voi inainte!
Choisissez l'adresse de livraison de votre commande (livraison en France métropolitaine et Corse) :
Vous devez saisir une adresse de livraison en france

croco21 spune:
Am luat si eu legatura cu acel Olivier si am renuntat pt ca el vrea sa-i trimit toti banii in cont - adica valoarea comenzii, comisionul si taxele postale, sa-i trimit lista cu ce vreau, el sa comande si apoi sa-mi trimita coletul. Poate ca e o persoana corecta dar nu am de unde sa stiu asa ca am renuntat la varianta asta.
Andrei