Aspirante optimiste>20 ani (381)
Raspunsuri - Pagina 8
happymum spune:
bea, succes maine, Doamne ajuta!
sa iti traiasca ingrid. mie imi plac la nebunie copii mai zvapaiati. dar nici eu nu sunt departe. si unde mai pui ca imi place sa-i invat si minuni, asa ca sa isi dispere parintii.
, dar crede-ma ca si parintilor le place cand ne aud pe mine si pe copii conspirand impotriva lor. in fam la noi, eu sunt matusa de gasca. si toti zic "ce bine era daca erai tu mama mea", dar ei saracii nu stiu ca le-ar fi mai rau cu mine
, ca e distractiv sa fii matusa de gasca, dar e mai serios sa fii mamica. oricum, imi inchipui ce a fost pe capul tau.
anidaz, ce faci? bine sper. 
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gargarita_25 sALUT FETELOR MERSIC DE ![]() ; AM AVUT GHINION SI S-A TRAS UNFLATURA SI LA OCHI; NU MA DOARE DELOC; DAR TOATA LUMEA MA PRIVESTE INSISTENT ; AM IMPRESIA CA TOTI GANDESC CA M-A POCNIT BARBATUL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
m-ai facut sa rad rau tare. da-o incolo de lume.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
criss, succes maine si sa fie intr-un ceas bun. nastere usoara si BB dolofan de sanatos sa fie. 

sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
anidaz spune:
Eu am avut azi o zi de leneveala,nu am facut nimic,decat
.Nu mai suport durerea de cap care nu a mai disparut din 22 decembrie.Acum iau antibiotic ,dar degeaba.Cred ca m-am ales cu o urata sinuzita dupa vizita la coafor din 18 .Afara era frig si eu eram umeda la par ca avea foarte mult de lucru fata si nu am stat sa ma usuce complet,iar acum trag ponoasele,

Sorinake,completarile sunt facute,
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
monna3 spune:
Adina
mergi la medic sa vezi daca e sinuzita ca nu-i de joaca cu ea
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
ancadragoman spune:
Poze noi aici http://good-times.webshots.com/album/569399975AjXuxK
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
monna3 spune:
Anca aveti o scumpete de fetita 

sa va traiasca 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
anidaz spune:
Pup blondina cu ochi albastri
.Mananca lime?Ooooh ce fetita curajoasa,![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Eu am avut azi o zi de leneveala,nu am facut nimic,decat .Nu mai suport durerea de cap care nu a mai disparut din 22 decembrie.Acum iau antibiotic ,dar degeaba.Cred ca m-am ales cu o urata sinuzita dupa vizita la coafor din 18 .Afara era frig si eu eram umeda la par ca avea foarte mult de lucru fata si nu am stat sa ma usuce complet,iar acum trag ponoasele,![]() ![]() ![]() Sorinake,completarile sunt facute, ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma. O noua incercare Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!![]() |
anidaz,te stii sensibila la frig?
are dreptate monica. daca e sinuzita si nu o tratezi corespunzator, e DE RAU. se poate agrava. a mea mamica are si a facut punctie. si daca nu are grija cu frigul, intra in spital imediat, ca nu are scapare alfel. durerile de cap sunt absolut ingrozitoare.
tine ceva, o caciula, o bentita, pe frunte pana una alta.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
lalala13 spune:
salutare fetelor...
m-am intors si eu de la munte..si aici zapada ioc..la munte nu a nins dar era ceva zapada si un frig sa mori ..ne-am simtiti f bine dar maine... la munca din nou ...dar numai o zi ..dupa care abia la anul ![]()
dana
ti-ai mai verificat temperatura? de maine si eu ar trebui sa intru pe duphaston..
adina...pana la urma ti-au venit uratii?
cristi bafta multa maine
carmen te invidez ca ai ocazia sa calatoresti mult
noi2 cum mai e pana la urma?
iulia
multumim pt urari. inteleg ca pana la urma e fetita sigur???

la toate fetele si va invidiez pt zapada
my somebody.... 
luna asta