Aspirante optimiste>20 ani (381)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Gargarita poate iti trece obrajorul.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mersi Dana uite-o!! E super, dar prefer calatoriile de cel putin o saptamana ca asa obosesti cateva zile aici si cateva acolo! Dar planuim acum vacanta, la Miami

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Mersi Carmen
Miami.....hmmmm.....ce bine suna...

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

NOAPTE BUNA SI VA TZUCCCCCCCC dim vreau o cafea ca mor de somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pa pa

de revelion cu sotu facem bebeiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))0

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

noapte buna bea. pot sa iti zic asa? imi place cum suna.
maine e duminica asa k ai voie sa te uiti la somnel. iar de , nici o probl, se gaseste.

ps. super tare "petrecerea voastra de revelion". sa fie. Doamne ajuta!

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

poti sa imi zici asa.....toata lumea asa imi zice de altfel...............
pai maine merg sa vedem daca au crescut ceva foliculi pe partea dr............apoi mai vedemmmmm.............doamne ajuta

si eu vreauuuuu zapada

mersi de cafea la 7 am baut-o.:))

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

monna ce faci?????????????????

esti bine?

carmen e fain ca mergeti asa in calatorii si mie mi-ar placea.............ohohoooooooooooo si inca cum,...............dar...e bien asa cum e..............

ok....azi pleaca ingrid............e fffff obositoare 3 ani are da paote sa mearga in locul lui boc la parlament...............
apoi o incapatanare raraaaaaaaaaaaaaaaa.......:)
da e dulce..........

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neataaa

uta, imi pare rau pentru accident. eu zic sa nu-ti faci griji pt samburel pt ca daca ma iau dupa ticker as zice ca ovulul fecundat inca plutea in deriva, nu se prinsese. abia azi se lipeste de uter si peste o saptamana se fixeaza de endometru.

uite aici un calendar http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar bagi um si vezi ce se intampla zilnic cu bb.

pup toate fetele, s-aveti o duminica frumoasa!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

a plecaaaaatttttttttttttttttt

acuma-s tristaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ce multe poate face un copil in viatza si in suflet intr-un interval de timp asa de scurtttttttttttt................doamneeeeeeeeeee

am pov cu mama ei si a zis ca.............defapt am zis eu ca nu prea am nici o treaba cu viatza asta in mom asta ca,.............nu am mi-e bine oricum sa fiu sa fim sanatosi apoi vom mai vedea................
ca venise vb de servici si de indemnizatia pt copii.si ea cu salar mare vrea 85%.....bineinteles ca nu ma pot apropia de salarul ei......cu 8-900 de roni ai mei la..........al ei si am zis ca intr-un fel nu e corect pt un copil oriunde s-ar naste in orice fel de familie tot are nevoie de una alta si nu e corect ca cine are salar de 5-600 de ron sa aiba 500 indemnizatie si cine are 3000 ron salar sa aiba cat are...nu?
chiar daca se naste aici sau acolo trer sa mance tere sa fie schimbat si trebuie ingrijit.......nu????????????
de ce nu se calc klumea un venit acolo mediu..da nu mediu pe economie..asa sa vada cat e necesar unei mame si unui copil sa traiasca 2 ani din indemnizatie,.............apoi sunt acolo mai destepti ca mine si care stiu ce e de facut,.................degeaba ma bag eu ca Nu rezolv nimikcccccccccccccccccccc

ok fac curat dupa ingridus asta ca doamne fere ce e in casa tre sa ma obisniuesc.....................daca vreau bebe................uneori tot ma gandesc si mi se pare ata de greeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuu sa cresti un copil.,,uneori nu mi-ar pasa sa am 10....oare de ce?????????????????
inca nu-s coapta la minte???????????

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna fetelor,
Gargarita si uta,imi pare rau pentru ceea ce ati patit,.Uta nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat fara airbag,Doamne fereste.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.

O noua incercare

Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

uta imi pare rau pt accident dar bine ca sunteti bine
Bea sunt bine

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Carmen petrecere frumoasa

Monica, sper in curand