Aspirante optimiste>20 ani (381)
Raspunsuri - Pagina 21
happymum spune:
daaaaaaaa... cu draga inima...
toate fetele sunt invitate.
abia astept si eu sa pap.
. nu astept musafiri anume, doar daca s-o gandincineva sa ne faca vreo surpriza. dar noi asa am pregatit in fiecare an, muuuult. de obicei, de sf vasile ne strangem toti la cumnatul meu ca e sarbatorit si pe 2 ne strangem la mine.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un
la fiecare... va
si va
... 

viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
buna dimineataaaaaaaaa.......
haideti fetelor, unde sunteti? aha...la bucatarie, va vad... ![]()
ce bine miroaseeeeeeee....

este gata, si e fierbinteeeeee... special pentru voi.
hei, fetele care vor ceai, vineeeeeeeeeeee si ceiutuuuuull....
uite-l!!!!!.....![]()
sa aveti spor la ultimele pregatiri.

ps. rusii nu au venit inca
... probabil petrec si ei prin alte parti ca de, e revelionul...si apoi vin...
la fiecare... va
si va
... 

viitoare
, te
DD
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
Beatrice1982 spune:
asa asa pertrec si ei pe unde pot...apoi vin si la tine.............happy cand ai zis ca ai avut scuregerea aia?
mai tii minte??????????????
ce multe ai ptegatit............
si io fac ciorbita , salata de boef, salata de vinete, snitele, costita afumata si carnati afumati prajiti, cu salata de sfecla rosie............apoi nu stiu....pancove face mam.............si la midnight....o cupa mareeeeeeeeeeeeeeeeeee de sampanie...........
cine face cap cou si se-ndura de noi sa faca cap nr. 383...........
azi dimin tb 36.7
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
happymum spune:
'neata bea,
nu imi mai amintesc, cam acum 10 zile...... cam asa cu aproximatie.
la mine asa a fost mereu CM si poate de asta nu s-a lipit bebe pana nu am facut tratament de reglare... nu stiu... ma rog. o sa imi fac griji de maine pentru asta. oricum, tratament scrie pe mine, ca altfel vad ca nu se poate...
ce bun ai facut............. mmmmmmmm.....iam iam..... suna super tare.......cred ca si la gust e mmmmmmmmmmmm....... mai vreau....![]()

eu merg sa imi pun gratarul pe aragaz si sa frig carnita. apoi o fuguta prin casa cu aspiratorul, dar cred ca ma dau bine pe langa sebi si o sa dea el.
oare? daca ma lipesc, vin o fuga sa ma laud
.
la fiecare... va
si va
... 

viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI 2009!!!MULTI BEBICI SI MULTI BURITCI PE LA ASPIRANTE ......LA ANUL CE VINE!!
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
DU-TE DU-TE SI FA TREABA DAR EU CRED CA DACA AI O faza luteala normala.........at va veni in prima sapt din noul an.............daca intarzie mai mult de o sapt de acu incolo at sa iti faci griji.ok?
eu nu stiu ca geaficul asta nu imi arata nimic cand si cum am ovulate mi-am luat temperaturile aiurea nu la aceeasi ora.....dar.........nu cred ca a fost ovul pana acum,.....vom vedea noi ce si cum...............de acum incolo....nu?
ok...........am facut si eu curat prin baie pe hol in cealalta cam..........mai am in cam asta ca acu s-a trezit si sotu si sa fac si in asta ceva............mai vin..
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Rallu spune:
Neata fetelor,
M-ati omorat cu cate gatiti voi...parca mi se face si rusine ca la mine in casa nimic-nimic.
In lenea mea, am dat comanda la mama si la soacra si amandoua au gatit mai mult si ne-au dat la pachet.
Deci...mancare avem...doar ca nu facuta de mine.
Ii promisesem sotului ca-i fac Tiramisu dar m-am trezit tarziu si n-am mai gasit nicaieri mascarpone sau crema de-aia pre-preparata asa ca o sa i-l fac dar dupa sarbatori.
Poate reusesc totusi sa-i fac un tortulet ceva...o prajitura....pt. ca dupa ce v-am auzit pe voi imi vine sa-mi bag capul in nisip ca strutul.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
13+
Asa arat eu acum
Beatrice1982 spune:
lasa ralu ca ai timp sa tot faci de acu nainte..adik nu azi ci mai incolo dupa ce il nasti pe....miculuutz.acu lasa-l sa stea linistit in burtica la caldurica..................''
eu.......p-aci prin casa.............
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?