Aspirante optimiste>20 ani (381)
Raspunsuri - Pagina 2
anidaz spune:
La noi e primul an cand vom sta acasa de revelion,il facem in familie,noi doi si sora mea cu sotul si copiii in Germania,adica intalnire pe yahoo.Vom ciocni virtual o cupa de sampanie,![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
anidaz spune:
Happymum
,supeeerb 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
happymum spune:
anidaz si eu te
.
multumesc, doar am cea mai buna profesoara, nu? multumesc inca o data.
e frumos asa cum ai spus: ciocnesti o sampanie pe yahoo.
e minunat internetul, caci ajuta uneori sa te simti aproape de cei care sunt departe.
si sa nu mai spun de cate inveti de pe net.
petrecere frumoasa si de revelion.
cand se sparge sticla inseamna ca e de bine, nu? la mine s-a spart un bibelou de sticla. poate par copil, dar primul gand a fost ca s-a dus ghinionul si poate avem si noi noroc la BB. asa se intampla cand raportezi totul la un lucru anume.![]()
va 
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR! 
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
as vrea sa pot sa va dau webcam sa vedeti cum ninge de la geamul meu.
frumos tare.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR! 
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
Emma_ spune:
Multumesc pentru raspuns happymum
Am facut un copy-paste la ce am postat si multumesc in avans la cine imi poate da un sfat.
Dragele mele...poate ma puteti ajuta cu un sfat...
Sint si eu aspiranta de aproape 1 an de zile si gasesc ca este mai greu decit am crezut.Am o fetita de 13 ani si imi doresc nespus de mult inca un bebe.
Am 36 de ani si gasesc ca nu mai e usor sa ramin insarcinata.
Sint in ziua 27 si am unele simptome deosebite(greata usoara iar in ziua 24 am avut o usoara singerare care s-a oprit imediat, crampe menstruale).Am facut teste de urina dar ies negativ.E oare prea repede?
Beatrice1982 spune:
da carmen am pt ca e familia mare si suntem multi si tinem unii la altii.............................stii?
si tot timpul vine cate cineva..:)
si e ok ca imi convine...............
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
am pus niste poze cu ingrid la xmas time............:)
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
rosanne spune:
Buna dragele mele!!!
Vroiam sa va urez si eu sarbatori fericite alaturi de cei dragi si bebei cat mai repede!
Eu cu sotul meu plecam maine la Timisoara, la un curs al meu si ramanem acolo pana pe 1 ian. Sper sa fie frumos.
Altfel, eu astept Z1.
Va
pe toate!
Il asteptam pe
de 2 luni
http://tt.lilypie.com/WrMFp2.png
http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/
Beatrice1982 spune:
NA CE FACETI?
BINE?
EU.....SUNT FRANTAAAAAAAAAAAA
NU MAI POT AM OBOSIT DE NUMA SI INCA NIMENI NU STIE CAND OI DORMIIIIIII
VA PUP
PAAAAAAAAA
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
uta_ciun spune:
happymum, extraordinar video=ul....multumim mult...m-am simtit "teleportata" acasa....chiar ca e grozav internetul asta
emma bine ai venit...parca Z27 e devreme, dar depinde la cate zile iti vien tie de obicei....ca sa nu te stresezi inutil, aici recomana sa testezi la 18 zile de la ovulatie
carmen spania, uau, petrecere frumoasa, sa te relaxezi si sa va intoarceti 3
La multi ani stefanutelor sau sotilor stefan
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/