Aspirante optimiste>20 ani (381)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bubuuuuuuuuuuuuuu moooama ce burtica ai si tu

ce imi place si la rallu si la buu e ca sunteti suple si se vede burtica...eu o am mai mai ca voi sic...dar nu din cauza de bb da' nah sa ma laud si eu cu ceva

rallu saru'mana pt intentie....atat de tare imi doresc la anul sa imi tin copilul in brate. eu voi face tot posibilul, insa numai Dumnezeu stie ce va fi, cum va Vrea EL. Eu sper sa tina si cu noi..avem atata dragoste de daruit...

pana una alta burticile..poate se ia..

PS la servici v-am spus ca am o colega gravidutza si am inceput sa beau si sa mananc dupa ea, ca se zice ca ramai daca papi sau bei dupa o gravidutza. rade de mine de numa numa

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ce nebunie de burtici aici la noi
Fetele sa nu ne uitati si sa ne luati si pe noi la odisee.Gata la anu' o sa fim toate cu . O sa vedeti voi...
Eu declar Ziua 1. Gata , de acum chiar ca am verde pt bebe ...abia asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

lalala, nu e nimic ciudat. si eu fac aceleasi lucruri. ating toate burticile, mananc si beau dupa prietenele mele insarcinate. pentru ca ciudata chestie, cele mai multe dintre ele sunt insarcinate! eu sunt mai inceata!!!dar si cand voi veni din urma, mama, mama, sa te tii atunci! doi fac!!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi uta ciun de poveste.......pai eu de la hsg m-am dus acasa pe picioare..............dar daca tre sa imi faca si drilling ovarian......tre sa ma taoe si la ovare???????moaaamaaaaaaaaaa

sorinake.........nu stiu ce sa zic, mai bine tac din gura..inca eu ma plang?
iti doresc sa ....ai un bebe frumos......sa te ajute domnul........

super burtici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fie sanatoase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu am BIG PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!

am pus dimin ceasul sa sune sa imi iau temp......si a sunat la 6........si a fost 36.3.........apoi la 9 cand m-am trezit ca am dormit numai mi-am luat temp......a fost 36.8...........na care e buna?????????????

nu stiti??????????????helpppppppp
si scurgere ioc.......nimiccccccccc....uscata de numa numa!!!!!!!!!!!!!!!

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

beatrice, iubita, fiecare poveste e diferita, dar fiecare dintre noi isi doreste la fel de mult un copil. dorinta ta e la fel de mare ca si a mea sau a oricarei alte fete de pe acest forum. de asta venim aici, sa ne plangem durerea una alteia pt ca suntem singurele care ne intelegem cel mai bine. multi altii nu inteleg chinul nostru!!!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

salutare, fetelooooooooooooooooor
in sfarsit am scapat din nou la internet! mai bine de 2 sapt mi-a fost virusat rau de tot calcu, dar am mai tras cate un ochi din cand in cand, pe unde prindeam cate unul pe la prieteni.
rallu si bubu, sunteti ca doua floricele. ce-mi plac rotunjimile voastre! abia astept sa am si eu asa ceva in fata ochilor atatea luni

eu luna asta am doar cand am simtit nevoia, si doar de placere, desi am cam ratat ovulatia, dar nu ma intereseaza, pt ca macar acum de sarbatori vreau sa nu ma mai stresez atat

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna seara la toate fetele.
cata harnicie fetelor. dar am dat gata tot ce am pierdut de aseara.
vad ca fetele se lauda deja cu burticile. le-am vazut si eu. , imi aduc aminte de a mea. doar ca eu fiind mai plinuta, era si burtica mai mare.
e tare frumos ce se petrece acum cu voi. cred ca e cea mai frumoasa perioada pentru o femeie, graviditatea. felicitari. eu mai vreau pozici si cu burticile cand or fi mai mari, plssssssss...
sarcina usoara si sanatate multa si mamicilor si bebicilor.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

salutare sorina. ce mai faci? mai poti de atata treaba? eu una declar ca vreau sa dezertez de la bucatarie.

dar cum sotul nu e acasa, , uite ca nu ma ia nimeni in seama.

uffffffffffffffff........

aproape sunt gata. mai am maine un pic si gata si cu revelionul.
si apoi inca 3 sau 4 luni si gata si cu iarna. si apoi am liber si eu.... sa dea domnul sa se prinda si la noi cate o burtica asa frumoasa ca a -dutele noastre.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

ma duc sa mai facem niste praji ca alea de craciun au trecut.....si merg sa o ajut pe mami la buc.......................

dar nu ziceti nimic de tb ul meu???????????//

noname dar at daca ai facut laparo...........at iti venea normal.dupa?
sau.......
unde ai facut???????????????

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

da unde diisparurati?????????????/

am intepaturi la ovarul stangggggggggggg
si doare de ma ia cucubau
si asa de ciuda mi-e ca nu s-a uitat dr ala numa la ovarul drept.....................................................

oare ce sanse sunt ca.................ca.................de o luna si ceva.......cu ajutorul histerosalpingografiei sa mi se fi desfundat trompa stanga.......................................

1 la 10000000000000000000000000000000000000????????????????

si sa am folicul pe partea aia si sa fiu graviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????

mamam cred ca deja visez .......treziti-maaaaaaaaaa..plssssssssssss

ok
gata cu visele..........
vad eu maine temp asta ca .....de cervix.........e sus de nu pot ajunge la el numa daac ma chinui...........in rest..asta am vrut sa mai zic.....nu e asa rotunda ca si in pozele alea........parca are niste solzisori....in jurul gauricii aleia micutze..........apoi nu stiu......e normal ori nu?????????

na bine hai inapoi de unde sunteti................plssssssssssssssss

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput