Racusori, la apel! (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va doresc o Sambata frumoasa.
Eu plec la munca .

Vicky, te asteapta Misterul sa te joci putin cu el pana ajunge Uwe de la date acasa .

pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

chiar e pasionat de pescuit cateodata ma enerveaza la culme cu pestii lui... chestia e ca daca as fi stiut de la inceput ca merge doua zile la pescuit,imi faceam si eu niste planuri,asa m-am trezit ca le fac degeaba ca nu s-au mai potrivit... daca stiam ma "setam" de la inceput asa, cel mai tare ma enerveaza cand vine si-mi zice asa,"vezi ca merg si maine"... e,dar in tot raul si-un bine,ca acum mi-e dator, aseara nu stia cum sa ma mituiasca (nu vrei sa mergi maine sa-ti cumperi aia sau ailalta,nu vrei sa-ti las masina si eu o iau pe cealalta,...),dar m-am tinut tare ca am eu alte planuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

macar vine cu peste acasa? sau il ia de la pescarie?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Miki, vine singur. Sunt prezenta la datorie, chiar mi-era dor sa fiu singurica cu Misterul.
Alina, cand nu mai ai loc de peste, arunca-mi si mie cativa, ca sunt maaaare amatoare.
Mire, ce-ai cumparat?

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

o caciula.
auzi.. ce fac "puii de zebre"?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

neata. n-am avut net pana acum dar v-am pastrat cafeaua calda
o zi minunata sa aveti..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Intrebare: de ce un barbat are nevoie cu ocazia craciunului de ambele calculatoare existente in casa?
Raspuns: habar n-am.
Rezultat: am prins laptopuuuuuu!!!!! si jur ca azi nu i-l mai dau, na!!!
MIRE - super faina surpiza prietenei tale, ce fain ca ai avut parte de zapada ...
MIKI - deja la scarbici? najpa!
VICKY - vine puiul mamii acasa ... ce fain!!!

Fetele, ce planuri aveti de revelion?
eu acasa cu ai mei, ca cine-mi tine mie 2 copii sa ma pot chefui si eu ... ehe, mie imi convine insa, ca de pe la 1-2 asa o sa dooorm

ne auzim mai tarziu, ca tot am acces azi la net

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

hahaha.. noroc k e mic si il poti ascunde usor (laptopu')
io azi ma invart k un..
nush ce pisici am.. sunt nervoasa.. astept un telefon care intarzie sa sune.. am emotii.. is nervoasa.. clar
missy, ai aparut pe aici tocmai cand eram hotarata sa vin sa beau si cafeaua aia rece care o lasasem dimineata
viki nu e .. k il dadaceste pe adi
iulia parca maine pleaca la munte.. mi-e lene sa o sun k daca n-am o stare buna...
aaaa.. am primit sms de la geo de craciun, insa.. daca io tot am fost cu capu'-n nori.. spre rusinea mea.. nu i-am raspuns
ehhh... ce trancan eu aici...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

primit telefon.. linistit din pct asta de vedere dar am o stare de plictiseala cronica..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

prinde peste...din cand in cand, de la pescarie sigur nu-l ia ca acolo nu cred ca se gaseste ce prinde el,mrene,scobari,carasi tot de-aia cu oase multe in perioada asta ...cand ii prinde si pe aia
dragelor,eu am o dilema: unde sa mergem la revelion,iar la sora-sa cu neamurile lui,asa ca in ultimii ani (nu ca n-ar fi fain da parca m-am saturat de ei),sau la un restaurant dar acolo nu cunoastem pe nimeni... voi ce ziceti?

Mergi la inceput