Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 2
mikiriki spune:
Va doresc o Sambata frumoasa.
Eu plec la munca
.
Vicky, te asteapta Misterul sa te joci putin cu el pana ajunge Uwe de la date
acasa . ![]()
pe toate
Miki
alexalina spune:
chiar e pasionat de pescuit
cateodata ma enerveaza la culme cu pestii lui... chestia e ca daca as fi stiut de la inceput ca merge doua zile la pescuit,imi faceam si eu niste planuri,asa m-am trezit ca le fac degeaba ca nu s-au mai potrivit... daca stiam ma "setam" de la inceput asa, cel mai tare ma enerveaza cand vine si-mi zice asa,"vezi ca merg si maine"... e,dar in tot raul si-un bine,ca acum mi-e dator, aseara nu stia cum sa ma mituiasca (nu vrei sa mergi maine sa-ti cumperi aia sau ailalta,nu vrei sa-ti las masina si eu o iau pe cealalta,...),dar m-am tinut tare ca am eu alte planuri...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
preda_vicky spune:
Miki, vine singur. Sunt prezenta la datorie, chiar mi-era dor sa fiu singurica cu Misterul
.
Alina, cand nu mai ai loc de peste, arunca-mi si mie cativa, ca sunt maaaare amatoare
.
Mire, ce-ai cumparat?
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
neata. n-am avut net pana acum dar v-am pastrat cafeaua calda 
o zi minunata sa aveti..
MirelaV 
pupicei pe burticei
Missy spune:
Intrebare: de ce un barbat are nevoie cu ocazia craciunului de ambele calculatoare existente in casa?
Raspuns: habar n-am.
Rezultat: am prins laptopuuuuuu!!!!! si jur ca azi nu i-l mai dau, na!!!
MIRE - super faina surpiza prietenei tale, ce fain ca ai avut parte de zapada ...
MIKI - deja la scarbici? najpa!
VICKY - vine puiul mamii acasa ... ce fain!!!
Fetele, ce planuri aveti de revelion?
eu acasa cu ai mei, ca cine-mi tine mie 2 copii sa ma pot chefui si eu ... ehe, mie imi convine insa, ca de pe la 1-2 asa o sa dooorm 
ne auzim mai tarziu, ca tot am acces azi la net 
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:
hahaha.. noroc k e mic si il poti ascunde usor (laptopu')
io azi ma invart k un.. ![]()
nush ce pisici am.. sunt nervoasa.. astept un telefon care intarzie sa sune.. am emotii.. is nervoasa.. clar ![]()
missy, ai aparut pe aici tocmai cand eram hotarata sa vin sa beau si cafeaua aia rece care o lasasem dimineata
viki nu e .. k il dadaceste pe adi

iulia parca maine pleaca la munte.. mi-e lene sa o sun k daca n-am o stare buna...
aaaa.. am primit sms de la geo de craciun, insa.. daca io tot am fost cu capu'-n nori.. spre rusinea mea.. nu i-am raspuns 
ehhh... ce trancan eu aici...
MirelaV 
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
primit telefon.. linistit din pct asta de vedere dar am o stare de plictiseala cronica..
MirelaV 
pupicei pe burticei
alexalina spune:
prinde peste...din cand in cand, de la pescarie sigur nu-l ia ca acolo nu cred ca se gaseste ce prinde el,mrene,scobari,carasi ![]()
![]()
tot de-aia cu oase multe in perioada asta ...cand ii prinde si pe aia ![]()
![]()
![]()
dragelor,eu am o dilema: unde sa mergem la revelion,iar la sora-sa cu neamurile lui,asa ca in ultimii ani (nu ca n-ar fi fain da parca m-am saturat de ei),sau la un restaurant dar acolo nu cunoastem pe nimeni... voi ce ziceti?