Racusori, la apel! (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

facut curat.. mai am in bucatarie dar fac maine.. am si spalat, intins rufe.. pregatit masa de seara.. k porcu' am mancat
ma doare iar un rinichi.. si ma incearca si o durere de gat.. eu asteptam azi uratii care.. nu dau nici un semn cum k ar veni..
ce e linistea asta pe aici? nimeni in zona? ce ati facut azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

e pregatita.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor,
Cafeaua de la Miki o beau eu ca am mare nevoie...m-am culcat la 3.., dar va las alta calda in schimb!
Mi-a placut mult slujba de la botez de ieri. Am avut norocul ca fim singurul botez din biserica...ca deh, care mai e nebunul sa se inghesuie sa-si boteze copilul pe gerul asta.. Luca a fost linistit, a plans putin cand l-a scos din apa si-n rest a stat cuminte.
Dupa cum m-am asteptam, la restaurant a inceput show-ul. N-am avut cu cine sa-l lasa acasa, asa ca l-am tinut cu mine acolo...si din cauza agitatiei, a galagiei si a colicilor, n-a supt mai deloc de la 16 la 24 cand s-a terminat si a stat numai treaz..exceptie facand juma de ora. Asta n-ar fi fost o problema, daca MACAR DE DATA ASTA ma ajuta si pe mine cineva.. Noroc cu prietenele mele ca am reusit sa inghit cativa dumicati si sa merg la toaleta. Nu s-a pus problema de dans, distractie si alte alea. Deh, fiecare cu familia lui...nu-i putem alege, ne nastem cu ei..

De indata ce fac rost de pozici vi le arat! Sa vedeti la biserica ce copilasi frumosi aveam: ai nasilor, ai finilor, ai nostrii, plus ai unor prieteni...comorile noastre cele mai de pret!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Amalia, sa va traiasca micul crestin. Abia astept pozele

Eu am scos croissantele cu unt din cuptor. Poate va atrage mirosul lor si va treziti.

Va doresc o Duminica minunata

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va servesc cu , ceai si suc de portocale.
Amalia, sa va traiasca micul Luca.
Sunt bine, dar cam fara chef, asa ca va si va doresc o saptamana minunata.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

prima zi de munca ..
acum plec.. o zi si o saptamana usoare sa aveti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Multumesc pentru urari!
Ma alatur si eu grupului fara chef de nimic.. Cred ca de la oboseala de sambata mi se trage. Inca n-am reusit sa-mi revin cu somnul de atunci.
Ma duc sa pap o portocala...va astept si pe voi..am un cos mare cu portocale dulci cu coaja subtire!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

cumplit.. sunt super obosita. dimi la 8 mi-a sunat telefonul si prima intrebare a fost "de ce suni la ora asta? e 8. eu ma trezeam la 8.05"
mi-am terminat treaba in timp util azi la birou, insa... nu am avut nici o tragere de inima.. cumplit.. urat.. ma plictisisem si acasa.. dar nici la munci nu vroiam. abia m-am ridicat din pat.. cand m-am dus la dus.. mi se parea cumplit de frig in baie...
amalia, felicitari pt botez.. cu intarziere.. eu astept pozele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Va astept la. Tot cu lipsa acuta de chef ma confrunt, ma streseaza ca inca nu ni s-au platit salariile (cica maine ar fi ziua cea mare), Dani isi doreste un PSP si ala costa de ma usuca, inca nu mi-am revenit dupa cistita aia si ma gandesc ca ar tb sa ajung la dr.. Ufff, sper sa-mi revin. Abia astept sa vina ziua de sambata, sa mergem la sanius.
fetele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

neata. iau o gura de cafea in fuga si am zbughit-o
-11 grade.. brrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput