de ce oi fi vrand sa divortez?
Raspunsuri - Pagina 6
Ruxita spune:
ti-am scris la mesaje private... o sa creada lumea ca esti iubtia iubitului, ah ce palpitant, o fi gandind unele...
escu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ti-am scris la mesaje private... o sa creada lumea ca esti iubtia iubitului, ah ce palpitant, o fi gandind unele... |
chiar asa. Eu astept poze de la pupat piata constitutiei. M-am instalat bine in fotoliu, mi-am luat semintele de floare si astept...
Tisina spune:
Dar nu ne-ai mai spus: divortezi sau nu? Sau te-a amuzat doar sa expui o situatie ipotetica pentru a ne da noua motive de dezbatut? Ca mie subiectul asta incepe sa imi para o pacaleala...
Ruxita spune:
Tisina, in principiu si in fapt da... am divortat deja... verbal (cu semnatul hartiilor nu e cazul).
Prin urmare sunt o femeie libera, doar ca acest fapt nu l-a incantat prea mult pe celalalt...
Tisina spune:
Ruxita, iti urez sa fii fericita si sa iti gasesti iubirea adevarata (care, by the way, ar trebui sa fie reciproca).
Cat despre lipsa de incantare a "celuilalt" la faptul ca tu esti libera... cred ca lui i-ar fi convenit o aventura cu o femeie casatorita, o aventura fara obligatii. Deci, nu merita afectiunea ta. Gandeste-te ca daca te-ar fi ales pe tine (in vederea casatoriei), nimic nu l-ar fi impiedicat sa flirteze si sa faca avansuri altei femei maritate, pentru motivul mentionat mai sus.
So, fruntea sus, si ai grija de tine!
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Tisina, in principiu si in fapt da... am divortat deja... verbal (cu semnatul hartiilor nu e cazul). Prin urmare sunt o femeie libera, doar ca acest fapt nu l-a incantat prea mult pe celalalt... |
Faci o mare greseala!!! Tu renunti la tot si el....
Mai bine va intalneati discret de cateva ori pana va trecea si apoi va vedeti de treaba
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
Ruxita spune:
Tisina, nu stiu si nici nu cred... ca ar fi fost doar o aventura, ca si-ar fi dorit doar o aventura... in mod cert nu are nevoie de mine (avand-o pe cealalta), e ok, formeaza un cuplu frumos (dintr-o parte) - ieri fiica mea mi-a zis ca i-a placut de ei doi si sa-i zic lui s-o tina aproape (pe ea) ca formeaza un cuplu frumos.... apai e o chestiune clarisima pana si pentru mintea unui copil, eu ce mai pot sa zic? sa sper? sa-mi fac iluzii si sperante? ca ea calca pe bec... oricum nu-l va afecta prea mult.
Nu divortez pentru el in niciun caz... era doar prima mea optiune "in libertate"... sa vedem, poate mai apar si altele, ce, s-au terminat barbatii pe Terra?
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ina_nz
Faci o mare greseala!!! Tu renunti la tot si el.... Mai bine va intalneati discret de cateva ori pana va trecea si apoi va vedeti de treaba Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby |
nu cred ca mi-ar fi trecut, mi-e ca l-as fi vrut din ce in ce mai mult si din ce in ce mai mult nu se poate... imi faceam numai inima rea, nimic mai mult.
adriuta spune:
Ruxita, "prada si pradatorul" de care iti spuneam acum ceva vreme nu este un joc (si te inteleg cand este vb. de viata ta) pe care il jucam voit, ci este un joc al sub constientului. Intotdeauna suntem tentati sa avem ceea ce nu avem momentan, sau ceea ce obtinem mai greu. Ne place vanatoarea...
Eu iti doresc succes si poate acum te-am intzeles mai bine. Nu pot sa zic decat ca imi pare rau de sotzul tau, caci tu ai fost visul lui frumos care se destrama. Nu e vina lui, nu e vina ta... asa a fost sa fie. Acum depinde cum iti este norocul, ce barbati vei intalnii(adevarul e ca sunt multi pe Terra dar cati sunt asa cum i-ai vrea tu!), s-ar putea ca peste 10 ani de relatii si dezamagiri sa tanjesti dupa omul caruia i-ai spus "divortez", sa te uiti la alte prietene cum au familii, sotzi, copilul tau a crescut cu "monthly dad"(tata lunar)...si sa regreti. Gandeste-te bine inainte de a semna actul final. S-ar putea ca ceea ce ai tu ACUM sa fi peste cativa ani tot ce iti vei dori.
Eu iti doresc succes si BAFTA LA TOATE EXAMENELE VIETII!!
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Ruxita spune:
am gasit un articol la tema...
"Sunteti deceptionata. Incheiati anul cu o ruptura amoroasa pretrecuta recent. Exact atunci cand v-ati atasat mai puternic de cel care initial nu va interesa prea tare, seducatorul v-a parasit... V-a cucerit cu gentiletea de care a dat dovada, pentru ca atunci cand il priveati ca pe un sprijin, sa va paraseasca... Este un scenariu ce se repeta din pacate frecvent. Dar, ce spune psihologii si ce sfaturi dau subiectilor aflati in dificultate?
O prima constatare: daca un astfel de barbat v-a sedus, apoi v-a abandonat, nu a facut-o pentru ca ar fi un mincinos. Nu trebuie sa-l judecati gresit. Atitudinea sa se explica mai degraba prin frica de a se angaja intr-o relatie de durata. Apoi, trebuie sa stiti ca raceala manifestata la inceputul legaturii voastre, paradoxal, l-a atras foarte mult.
El a intrevazut posibilitatea unei relatii perfect adaptate nevoilor sale, cu raporturi punctuale in cadrul carora sa-si poata pastra o plaja de independenta. Oricum, el nu se astepta ca femeia glaciala si distanta sa-si cladeasca visuri de iubire. Rezulta clar ca atitudinea dumneavoastra a condus la dezastrul sentimental. El v-a considerat o solitara, in vreme ce dumneavoastra ati gandit ca in sfarsit ati descoperit sufletul pereche, alaturi de care veti continua drumul vietii.
Atunci cand v-ati disimulat nevoile profunde, cuplul si-a pastrat un oarecare echilibru. Precar insa, pentru ca a fost construit nu obligatoriu pe minciuni, ci poate doar pe omisiuni. In felul acesta se poate explica fragilitatea sa. Partenerul se simte prins fara voia sa intr-o relatie pe care doar dumneavoastra o gandeati a fi de durata.
Daca sufletul dumneavoastra este sfasiat de o asemenea situatie, psihologii va sugereaza doua posibilitati: ori va inarmati cu multa rabdare, fara a face presiuni afective, deoarece acest gen de barbati accepta greu rigorile unei relatii de durata, ori il uitati. Dupa un timp de refacere psihica, il puteti astepta si contacta pe acela care are capacitatea sa receptioneze intreaga investitie emotionala pe care i-o acordati.
Nu uitati, acum cuvintele de ordine sunt cele legate de Sarbatori. Si pentru sufletul dumneavoastra sfasiat de iubire Sarbatorile petrecute alaturi de familie si prietenii apropiati pot fi un balsam..."
ma regasesc in aceste descrieri ... nimeni nu e de blamat, nici seducatorul care nu ca m-ar fi abandonat ci s-a simtit omul presat si agasat de dorinta mea de a clarifica lucruri...
ieri am primit un telefon de la primul meu fost sot... pentru ca dupa 9 ani de divort sa-mi zica ce dor ii este de mine... nu obisnuiesc sa privesc in urma si in niciun caz nu-l vreau inapoi (actualul viitorul fostul meu sot - al doilea) m-a intrebat daca-l vreau cumva pe primul meu sot inapoi... nici pomeneala, ce s-a dus e bun dus.
Iubitul meu vrea ca eu sa clarific in viata mea eu insami lucruri, ca apoi, daca nu va fi prea tarziu, sa vedem daca mai vrem ceva unul de la celalalt, a luat distanta de mine si abia de ne mai vorbim ( ca intre colegi)... poate are dreptate, divortul meu va simplifica mult lucrurile si pentru mine si pentru el si pentru sotul meu...