Puiuti de Randunici 2008!! (173)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Stela, nu i-am dat nimic ca n-am ce...vorba lui Alice, poate inca o bobo de pom
. Acum nu mai e ragusit...e o amestecatura si eu tot incerc sa depistez ce are...acum face nani, febra nu are dar a facut un kk apos
. Deci toata combinatia asta poate fi doar de la dinti, cum a zis si Simo si sper sa fie asa...mai stam, mai vedem...pana auna-alta am pus sa-i fac pilaf cu pui, sa fim pregatiti...
Luny, multumim pt. urari! eu am dentinox pt. dinti. Ce dinti ar trebui sa urmeze? ca eu mizez pe incisivii laterali de jos...apoi ce? premolarii?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
Bubule, eu nu stiu ce dinti ar trebui sa iasa, care e ordinea, si nici cum se numesc nu-i stiu, recunosc
..la noi sunt 4 sus si 2 jos, si vad gingia umflata tot jos, aici ar iesi urmatorii..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR DE PE CRENGUTZA!!!!!!!!!!!!!

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Da, Luny, asa are si Stef, dar m-am uitat jos si nu se vede nimic umflat...Deci amandoi au incisivii iesiti, asa le zice, aia din mijloc sunt centrali si ailalti laterali. Urmeaza canini, premolari, molari. Caninii n-au cum sa iasa acum, deci vreo maseluta mica suspectez, dar nu se vedeee....si ma framanta...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Maia37 spune:
La multi ani si Craciun fericit randunele dragi!
Sa traiti cu numele Stefan de Bubu,Stefan de Nico,Stefan de Underqueen si pentru Olguta cu taticul ei!
Suntem bine cu totii am petrecut prima zi de Craciun impreuna cu finii iar a doua zi de Craciun am fost la nasi si azi lancezim
Sunt tare obosita caci stiti si voi...multa treaba acum de sarbatori,obositoare aglomeratia din magazine la cumparaturi si copchilu'asta al meu care suge des noaptea si nu ma lasa sa ma odihnesc noaptea
Le doresc multa sanatate tuturor bolnaviorilor si lui Bubu inima sus mamico!
Va pup pe toate pe voi si puisorii vostri
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
raluca2107 spune:
Iar am vazut o gramada de pozici frumoase

.
Bineinteles, Rebecca si Razvanel sunt niste frumoasi.
Teodora Craciunitza langa primul bradutz e o scumpa.
Alice ce frumos e ca te iubesc copilasii de la scoala.
Diana Motzata a lui Cleme -dulce foc.
Matei si Valentina parca sunt dintr-o carte de povesti.
Cami cu cei doi copii frumosi au fost cuminti tare ca a venit mosul cu multe cadouri, ce frumoase sunt pozele cu cei doi puiuti, spun mai mult decat orice cuvinte.
Mufy nu se dezminte si am vazut si doi reni frumosi 
Am vazut Surubel vesel pregatit de ski
Am petrecut Craciunul in familia lui Bubu
,
Iulia e dulce rau... e greu dom'le de sarbatori ![]()
Luny, pentru dinti am incercat si Dentinox si Calgel dar primul parca e mai bun.
[b]Bubu, imi pare rau ca e puiutul bolnavior
.]
Sper ca nu am uitat pe nimeni...la memoria mea varza orice e posibil...am vazut toate pozicile, abia asteptam sa va vad langa braduti inconjurati de cei dragi.
Noi incercam sa ne adunam pe acasa ca am fost numai pe drumuri, am mancat mult, mult, mult.....prea mult, ne-am batut cu zapada,am facut oameni de zapada. Briana e la ziua unei foste colege de gradi, pe urma mergem in parc la sanius...

Avem si noi pozici:
http://good-times.webshots.com/album/569379427kncGSv
Sarbatori fericite in continuare
si 
la toate Stefaniile si Stefanutzii!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
sovietica spune:
Iuhuuuuu am 33 de ani
hac!
Multumesc din suflet randunimii pentru multiplele urari ungatoare la suflet, ah ce bine m-am simtit!
vad ca multe mi-au urat o surioara la sash, Doamne Ajuta! de unde initial am vrut numai baieti, acum simt ca ar merge si o zanutza.
Va urez si eu voua un La Multi Ani general, de Sf. Stefan, bebeilor aniversati, randunicilor sarbatorite, si cu ocazia anului nou, care an sa dea Domnu sa fie si mai bun ca anul ce a trecut.
Noi maine plecam la Bran pentru 5 zile, de unde tocmai am primit vesti ca e super-zapada, si cabana e langa o partie. deci, randunoi in delir. poate schiez si eu putin.
Am inceput sa fac lista pentru a impacheta casa sistematic. Si vreau sa ma duc la farma sa completez bagajul cu smecta si crema de fatza lui Sash, ca vad ca i se face fatza aspra de la frig.
Randunoiul meu pentru prima data s-a riscat sa imi ia cadou-surpriza, pana acum ma scotea la magazin si alegeam amandoi. si ieri dimineata a disparut de acasa si a venit cu un ruxac nou adidas (stia ca imi trebuie) in care era un echipament de fitness tot de la ei, format din tricou, bermude, si pantaloni lungi de trening, plus un ceas swatch.
Precum am banuit inca inainte sa probez, pantalonii lungi (care de fapt mi-erau scurti) au trebuit returnati. ne-am dus la mol cu ei si vanzatoarea cica nu se pot decat schimba cu acelasi produs, alta marime. A luat-o omul cu baza legii si ne-a dat banii.
pupici la randunici!
peseu: cateva poze, printre care si bradutul care va trebui rasadit undeva, de aici http://good-times.webshots.com/photo/2146608350102206853gKARrI
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
ancka spune:
pentru Sovi (ieri n-am apucat sa intru pe net), sa ti se indeplineasca toate dorintele! Si sa mai intri e crenguta, pentru ca foarte cool le spui tu pe toate.

La multi ani Stefaniilor si Stefanilor!
Bubu, felicitari pentru site, este ff reusit. Uitandu-ma la el, parca imi vine sa ma apuc si eu de gatit. Cine stie, poate chiar o sa ma apuc... Sper sa ai trafic mare, mare si mult succes. Si La multi ani lui Stef!!! E mai bine acum?
L-am vazut pe Seb gata de ski, sa poarte sanatos costumul.
Mihutza, unde va mutati?
Nicoleta, sanatate, sa te faci bine repede!
sovietica spune:
anca

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.