Puiuti de Randunici 2008!! (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ziceam ca fac o scrisorica mica, so here aiam, dar scriu din amintiri

In primul rand , chiar daca cu intarziere , vreau sa urez La multi ani lui Sovi cu multa sanatate, precum si tuturor puiutilor, randunicilor si randunoilor din dotare care poarta numele Sf Stefan La multi ani si sa traiasca cu numele!
Am vazut pozici cu Iulia mortala care adoarme in timpul mesei-de belea si am aflat ca Naty a facut o indigestie zilele astea, sper ca esti mai bine acum

Am vazut de asemeni puii frumosi de Clau in jurul bradului si am aflat ca Sufletica din dotare a devenit o fetita model care doarme din ce in ce mai bine noaptea . Doamne ajuta s-o tina tot asa si poate o urmeaza si Mufarinul Pufarinul, apropo, voi cum mai stati la capitolul asta Luny?

Tuchi distractie la maxim sa aveti la Dragoslavele, am vazut surubel schior, pup Ilincuta bolnavioara, sper ca i-a trecut intre timp raceala sau ce-o fi fost

Tea de Stela e o dulce, ca de obicei, am vazut pozici cu primul ei Craciun si cum desfacea ea jucariile de la Mosu

DeSimo de la Brasov ,ce sa mai zic, am admirat poze cu baieti frumosi si multe multe cadouri, sa va fie de bine plimbarea la Cheia.Doamneee..cate perechi de fini aveti, sa va traiasca!

Ca tot suntem in zona Brasovului vreau sa spun ca am admirat poze frumoase rau cu puiuti de Nico, mai ales alea ultimele, super. Sa stii ca eu astept pozele cu apiratorul , ca-s curioasa cum arata

Nu plec din zona fara sa urez bun venit noii randunici Claudia si puiutei ei Daciana

Ajung mai departe la Craiova sa salut si sa pup Sufletel blond de Zoze, am vazut pozici frumoase de la Craciun.

Cami ma bucur ca merge asa usor intarcatul si ca puiul s-a intarcat singur-singurel, asa e cel mai usor pt ei, eu am avut norocul asta la amandoua fetele. Ai doi copii superbi!

Alice din Buzau - ce profa secsoasa erai tu la scoala si ce emotionant cum ti-au scris elevii tai ca te iubesc...cred ca ti-e tare dor de ei.

Miha te-am vazut si pe tine cum erai tu grasa anu trecut pe vremea asta, dar cum au zis fetele, toate eram la fel. Ca sa nu mai zic de dezmatul pe care l-ati tras la chef de chef. Eu am imbatranit naibii, nu mai am chef de distractii d-stea, sau oi fi obosit ?

Bubulino-gospodino am adimirat si puiutii tai, ca sa nu mai zic de bunatatile pregatite de tine la masa de Craciun- ce sa mai- in ochii mei esti nevasta ideala,te admir tare mult cat de gospodina esti tu

Ariel tare frumos ai scris tu acolo in scrisorica ta. Te felicit ca ai realizat ce ti-ai propus in acest sfarsit de an si te invidiez pentru cele 5 kg date jos in ultimele 2 saptamani

Mimo chiar asa ma, tie ti-a luat Mosu netul?

Pup toate randunicile, cu iertare daca am uitat pe cineva, dar am scris din amintiri ce-am citit aseara.

Merg sa incarc si eu cateva pozici de zilele astea si revin

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

aa si cum faceti cu link-urile?
pana una alta:

http://s252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/
aici poze cu noi

Bine ai venit pe ramurica Claudia, mami de Daciana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

fetele voi vedeti mesajele mele?

multumim pt intampinare...

Acum se vad dar cat timp ai fost sub moderare nu se vedeau in timp real pt ca trebuiau mai intai aprobate de un moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gudinde

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Nicol m-am gandit la tine. Ce mai faceti cu centrala ca e un frig afara .... Santa Frost has gone mad!

Am fost astazi nitel plecata si nu stiam cum sa ajung mai repede acasa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

zoze ma bucur ca sunt de acord si Caprarii cu comportamentul, dar chiar daca nu erau nu cred ca Sufletelul ar fi fost prea deranjat. In fond el n-a citit cartea

Si .... stiam eu ca uit ceva:
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor!

Simo,
Nasol cu bradul. Bine ca n-a patit Sam ceva.

Mergi la inceput