Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor,

Am citit pe diagonala, Bine ati venit fetelor noi.

La multi ani tuturor mamicilor, taticilor si bebicilor.

noi am fost cu program full si mainile pline dar suntem bine. Va punem noi la curent in timp.
Ma enervez cu legea asta, deja ma doare capul

Cleo draga mea eu nu i-am dat struguri dar mango am blenduit pur si simplu si gata, foarte fericit nu a fost. Atentie ca e cu potential alergen.

dorinutza eu stiu ca in timp se inlocuieste masa de lapte cu masa solida, raman practic doua mese dimineata si seara de lapte. Acuma eu de ex. ii dau mancare solida de 3 ori pe zi, dimineata cereale cu portocale sau mar cu cereale, la pranz legume cu carne sau oua , seara pe la 6-7 banane, branza, mamaliga sau orice nu i-am dat ziua aia.
Insa ii dau si lapte dupa un timp dupa mancare daca vad ca vrea.CE-i drept el nu bea alte lichide. Acuma e dupa bun simt. Ideea e sa nu traga inapoi la lapte si sa refuze mancarea, dar laptele in sine nu ii face rau. In plus daca refuza mancarea la o masa poti completa cu lapte. Au si ei zile si zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Si in dimineata asta s-a repetat faza de ieri, am fost acaparata de treburi….dar parca m-am linistit acum.
Sincer, pana acum nu m-am simtit asa, imi facusem un program cu bebe, insa de o saptamana bebe a stat numai cu mama, iar cu mine maxim o ora doua adunate intr-o zi. Ea ii dadea sa manance, ea il culca, ea il schimba…eu ii dadeam doar titi.
Poate am simtit diferenta dintre a fi ajutata de cineva si a te descurca singura, si mi-a placut prima varianta.
Acum trebuie sa-mi refac ritmul , sa imi fac programul cu bebe.

Aaa si o surpriza de la noi, ieri l-am gasit in picioruse pe feciorul meu, in patut. A crescut, manca-l-ar mama.

Astazi i-am facut si branzica pentru prima data: am fiert laptele, am pus o lingurita de smantana si l-am lasat de aseara pana azi. Apoi l-am pus putin pe foc si l-am trecut prin strecuratoare. I-a placut foarte mult. Mi-a placut si mie

La multi ani Simonix, fericire maxima si sanatate multa !!!!

La multi ani pentru bebelusii nascuti in zi de 29:

PATRICK, ELIZA ELENA, SARA MARIA,IOAN TEODOR

sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si voiosi!!!

Cleo – pana acum nu am simtit chiar asa, am cautat sa-l iau pe bebe cu mine peste tot si sa fac astfel incat viata sa nu se limiteze doar la a fi mamica…am incredere ca totul va reveni la normal, dupa sarbatori. Merci de sustinere.
Eu am dat strugure (am mai gasit la mama in curte cateva boabe) asa crud,pasat putin cu furculita sau intre degete si am scos samburii. I-am dat doar vreo 3 boabe sa guste. Iar pomelo i-am facut suc, insa prefer portocala. Iar din pomelo nu iese asa mult suc
Gabitzam – va tin pumnii sa va faceti toti bine.
Laura – si eu pun tot carnita inghetata. Aaa am facut aseara orez, insa cu lapte…a papat foarte bine. Tu orezul cu legume cand il dai, in loc de supa ?
Mihaser – hai linisteste-te, o sa ajungi la mama si o sa fie bine
Danicris – multumesc mult de incurajari, mi-ai trimis o raza de soare
Dorinutza- ai mare dreptate, nu trebuie as fac totul acum.Refritor la intrebari: doctorul meu a zis sa inlocuiesc complet mesele, iar lapte sa-I dau doar dimineata si seara, eu insa ii dau cam de 4-5 ori pe zi san , intre mese.Eu l-am scos pe bebe, ieri o or ape la 12, la munte erau -8 si am stat tot o ora, azi este ceva mai frig, insa nu-l scot ca am facut masaj, insa maine am sa-l scot chiar daca e frig macar 20 de minute. Eu il pun in carucior, insa am si un sac gros pentru picioare. Ceai si eu tot baby drink ii dau, insa nu prea sunt de acor cu el. Eu ii mai fac compote de mere, tai marul si il fierb un sfert5 de ora si ii pun si o jumatate de lingurita de zahar. Am incercat sa-I dau ceai de musetel, ins ail refuza, mai ales ca nu-I dulce.
Andrada – eu am dat branza de vaci de la covalact,e o cutie cu verde, sunt de fapt perle de branza, insa trebuie sa le amestec cu iaurt, ca altfel se ineaca

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Nicole vezi ca a facut Cleo capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131259&whichpage=1

Mergi la inceput