Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am citit, insa nu am timp si dispozitie de conspect.
Am avut o zi foarte urata, parca nu am avut niciodata asa zi.
Simt ca nu-mi ajunge timpul sa ma ocup de copil, de casa si de mine. Simt ca nu am sa mai termin niciodata ce am de facut. Am fost in vacanta o saptamana si am pierdut ritmul. Acum am casa plina de bagaje de tot felul, de rufe murdare, de jucarii.
Nu m-am simtit niciodata asa de neajutorata.
Parca am ajuns la limita...
Am plans astazi

Ma gandesc ca urmeaza revelionul, pe care-l vom face tot in provincie, apoi o saptamana la munte. Abia astept, insa cand ma gandesc ca voi fi suprasolicitata, parca imi piere cheful

Va pup, ma duc sa culc baiatul.
M-a obosit si bebe foarte tare, nici nu apuca sa termine mancarea si sa digere , ca i se face iar foame...m-a speriat.

Poate maine"va fi soare".

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Monolac bine ai venit, te primim cu draga inima! Imi pare rau ca a trebuit sa suferi atata, ooof,a cum a trecut!
Alysh ingrozitor ce povestesti tu acolo!!!!!! Doamne, cand asta? Ce zi frumoasa ati avut!!! Ma bucur ca v-a placut mancarea! E cea mai buna mancare arabeasca din cate am incercat! Si mie imi place mirosul actorilor cand fug pe scena...d-aia imi place sa stau in primele randuri..
GabitzuleSanatate multa lui Andrei
Ylari sanatate sotului tau!!
danicris foarte frumoase pozicile cu Craciunicul tau!
Nicole la fel simt si eu uneori...ca nu se mai termina...

Eu azi m-am uitat la Kite Runner, m-am deprimat, dar un film foarte interesant, cum imi plac mie.
Mircea e din ce in ce mai demanding, vrea numai in brate, nu mai putem sa-i facem fata doua persoane. In plus, il culcam din ce in ce mai greu si doarme numai lipit de noi, altfel nu...
cam asta
fug la un alt film...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Naomi, Gabriel, Elena Ruxandra
Intru si eu pe fuguta!!!
Bun venit noilor fete!!!
Miss asa cum a zis si Cleo cel mai bine mergi la un dermatolog. Am vazut ca scriai legat de David ca papa putin. Tiberiu la fel papa, cand auzeam ca ar trebui sa pape 200ml innebuneam. Tot timpul mi se parea cel mai slab. Treptata mi-am dat seama ca nu are rost sa ma mai agit ca pot eu sa incerc 10 tipuri de lapte sau de supite ca el tot atat papa. Acum sunt fericita ca a inceput sa pape mai multicel si el dar a durat ceva pana a ajuns sa pape mai bine!
Gabitzam ufff da pacatosi sunt mucisorii astia! Multa sanatate si aveti grija de voi!
Doloress chiar ca trista povestea asta, bine ca te-ai descarcat!
Danicris frumos ursulet ai tu acolo. Ce brad frumos si incarcat!

Stiti ce am primit cadou de Craciun!? De la Tiberiu exact in ziua de Craciun un TATA mare si raspicat dupa care de ieri zice numai MAMA. Tata a zis doar odata si clar! De la tati o sticla de Sheridans si dulciuri!
Asa....si am primit un cadou si de la voi chiar daca nu va dati seama ce este. Binenteles la toata lumea am dat cadou cate un calendar si vreau sa va spun ca am avut un succes teribil, toti vaiii ce frumos, vai ce talent ai ....etc., dar totul se datoreaza voua pt ca de aici am auzit de program si tot de la voi m-am inspirat asa ca va iubesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

YLARI,n am fost la aspirante.eu am ramas gravida relativ repede,la cris dupa 3 luni,iar la codrin dupa 5 luni...bine,mie asteptarea mi s a parut o vesnicie...

CLEO,am nascut la pantelimon.ai dreptate,peste tot exista divergente,dar,din pacate,unii tin mortis sa aiba dreptate in tot ceea ce spun.si fac asta improscand cu noroi...
eu am citit in paralel si la odiseea voastra,pt ca bebe al meu este primul nascut la odiseea de iulie august si nu prea puteam compara achizitiile lui cu ale celorlalti bebelusi,care erau mai mici.

ce am apreciat aici e ca nimeni nu da verdicte de genul"esti o mama rea pt ca ai inceput diversificarea la 3 luni sau ai pus copilul in premergator la 5 luni".aici,lucrurile se iau ca atare,se spune parerea,dar intr un mod pertinent.

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

no, monalac, aici o sa fii mama rea doar daca te apuci sa dai friptura de porc la cupil, si mashina pana sa isi ia carnetu , daca o sa ii bagi pastile ca sa doarma si bataie ca nu a facut cum ai vrut.
au fo dispute si la noi, pe fondul oboselii se spun multe rautati; sau le interpretam noi aiurea, de la oboseala; dar am incercat fiecare cum am putut sa le temperam, si sa intelegem si pe ceilalti. Din pacate, ce am remarcat - toleranta lipseshte de la multe pers. plus faptul ca multa lume prefera sa se planga decat sa faca ceva. Ei, io tot timpu rog la fete: mici solutii aplicate la pui fiecareia, ca asha invatsam.

gata.

noapte buna cupoii.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Danicris (superb Vladucul spirindus), Lorich, Lilly79, Flavia multumim pentru suport, incurajari si aprecieri.
Gabi, sper din suflet sa se faca bine Andrei cat mai repejor. La noi au functionat bine aerosolii cu dexametazona la inceputul racelii (au stopat inflamatia). Fluidizate si cu apa de mare tot ies mucozitatile si merge mai usor batista bebelusului.
Inais e o dulceata Iasminuta, grasunica si frumoasa.
ylari, cum se simte Eva? Mor la faze ca cele cu socra-tau. Asa am ajuns si eu cu bb in spital din cauza maica-mii care nici azi nu recunoaste ca am luat amandoi o pardalnica de gripa de la ea...
Cleo sa vezi d-acu incolo activitate si cum s-a dus linistea ta care a mai ramas... Asta e doar inceputul. Cosmin vrea sa cerceteze tot. Se agata de taote bluzele si tricourile mele de au ajuns cu decolteuri pana la burta tote. Nici nu se trezeste bine din somnic ca face eforturi sa se ridice in fund si apoi se agata de ce poate sa stea in picioare si sa misune.
Stefany - tare frumusel globuletul vostru.
GD ce mai faceti? Ce a trecut timpul... Parca ieri nasteam la Giulesti...
DanaH - sa faceti neaparat antibiograma la urocultura e pacat sa ii dati Teodorei antibiotic fara sa stiti daca e sau nu la ce e sensibila bacteria
Miss - Cleo are mare dreptate, ai grija cu unguentele care contin cortizon: doar cu recomandarea medicului. Pentru cojitele din cap eu i-am luat Mustela pentru cruste lui Cosmin si sapun Atoderm si il spal cu ele de cand s-a nascut. In timpul fiecarei baite, cand il spal pe cap, dupa samponare, il periez de cateva ori si se duc cojitele de la un spalat la altul. Acum nu mai are deloc. Pentru dermatita, o sa-ti fac cateva recomandari dupa Anul Nou pentru ca una din prietenele mele are fix aceeasi problema cu bebelica si si-a facut programare la un dermatolog foarte bun. Eventual, trimite-mi o poza pe adresa de e-mail cu ranile lui Davidut sa le arat unei prietene dermatolog sa vad ce-mi spune si ea. Comparam si vedem ce iese. Cred si eu ca te streseaza, si Cosmin de doua zile s-a iritat la fundulet si mor de nervi... dar tu... Atentie la crema de galbenele, am fost avertizata de un dermatolog ca determina dermatita atopica. Noi nu avem program de masa regulat, ci doar mesele in sine sunt cam aceleasi. Trei mese pe zi: fructe (pun orice fructe gasesc de la ananas, mere, banane, avocado, pepene galben, etc. cate un pic din fiecare) dimineata cu branzica si ceva cereale amestecate, la pranz sau dupa somnul de la ora 12 iaurtel cu fructe, branzica, galbenus de ou, etc. iar dupa amiaza legume fierte cu pui, vita fierte. Ca si gramaj, nu pot sa-ti spun exact cat mananca bebe, dar ochiometric, cam o cescuta medie cam la fiecare masa (de exemplu iaurt cu ce-i amestec, mananca intre 70-100g, ca imi dau seama dupa cat iaurtel ii pun in amestec). De multe ori masa de pranz o ia pe la 3 iar cea de seara pe la 7-8. Daca chitzaie ii dau da pape mai repede, ma gandesc ca i-o fi foame. Uneori merge, alteori nu. San nu stiu cat suge, dar vrea cam de 3 ori pe zi si de vreo 2-3 ori noaptea. In ritmul asta, Cosmin are cam 74 cm si 9.5 kg. Nu m-a stresat niciodata daca mananca sau nu intr-o zi sau nu, am avut incredere in ritmul lui. Pe de alta parte, am observat ca daca ii dau micul dejun la ora 10-10.30 in jur de 11.30-12 doarme, papa gustarea (iaurtelul) pe la 2-3, cam pe la ora 4 suge la san, iar pe la 7 luam cina. Cica e bine seara sa pape fainos,inclusiv cereale sau legume fierte sa nu fermenteze ceva noaptea in stomac. Noua ne plac legumele si nu prea ne plac cerealele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Seara buna si de la noi……acum am reusit sa terminam cu Delia…..s-a culcat mai tarziu pt ca s-a trezit pe la 21.00 si nu aveam nici o sansa sa o astamparam imediat……
Sa va zic ce am mai facut…….pentru ca aseara am vorbit cu o amica pneumolog sa o intreb ce si cum cu pneumonia interstitiala si mi-a zis ca daca tot i s-a recomandat antibiotic nu intelege de ce doar 4 zile…..ca daca tot ai inceput sa ii slabesti imunitatea copilului macar s-o faci cu folos. Adevarul e ca eu dupa 3 zile jumate de antibiotic nu am vazut o mare schimbare decat ca Delia tusea mai tare pana ajungea sa vomite tot ce mancase…..doar mucii erau un picut mai inchegati……..in rest parca cu fiecare noapte dormea mai prost din cauza mucilor, a tusei……drept pentru care azi dimineata am mers iar la Budimex la urgente(apropos de asta, mi-am dat seama ca miercuri nu am ajuns la urgente, ci la policlinica spitalului…….noi ne-am dus cu fata, am intrat pe intrarea principala, am intrebat unde imi poate vedea un doctor copilul, mi s-a facut fisa si…asa am ajuns la policlinica…..in fine…..parinti nestiutori, daca pana atunci nu mai fusesem…). Am dat de o dr care mi-a zis ca ea nu aude nimic la plamani. Eu am intrebat-o: “Adica nu are pneumonie interstitiala cum scrie aici?” la care ea: “In momentul asta nu se aude nimic”. In fine……a fost de parere ca nu trebuia sa ii dau antibiotic, dar apoi mi-a zis sa continui cu el, chiar daca initial mi se recomandase sa ii dau doar 4 zile….cica sa ii dau pana termin sticluta(adica nu 4 zile, ci 5), sa nu ii ma dau Humex expectorant ci Sinupret, sa nu ii mai dau Nurofen de 4 ori cate 2,5 ml(oricum ii dadeam de 3 ori pt ca asa vazusem pe cutie) ci de 3 ori cate 3,5 ml(nu e totusi o doza cam mare pt un copil mic?), sa nu ii mai pun seara Olinth ci Ophtamesone de 3 ori pe zi cate o picatura.
Aseara am vorbit si cu Andreap care mi-a recomandat o dr de la Gr Alexandrescu, asa ca maine ma voi duce la ea. Pana una alta acum continui antibioticul pana se termina sticluta(adica mai am doar o doza), Nurofen ii dau tot de 3 ori cate 2,5 ml, Humex la fel(inca nu am cumparat Sinupret pt ca vreau sa cer si parerea dr de maine) si ii pun Ophtamesone in loc de Olinth.
Mda…….sa vedem ce mai face si noaptea asta,ca ziua am vazut…a mancat mai putin decat ieri si a vomitat mai mult…..

Gabitzam….imi pare rau de Andrutu(am si eu un frate Andrei pe care il alint asa)….insanatosire grabnica……

Ylari….si voi va chinuiti cu mucisorii….of,of……chiar ii ziceam sotului ca ma mir cum nu ii ies Deliei si creierii de atata aspirat…….

Cadina, deci asa cu crema de galbenele? Duce la aparitia dermatitei? Si eu aveam cea mai mare incredere in ea……eu decat sa o dau pe Delia cu Bepanthen sau cu altceva la fundulet cand ii schimb scutecul, mai bine folosesc crema de galbenele…..si eu o folosesc mai ales dupa ce ma epilez ca sa nu ma irit ……pana acum nu am avut probleme din cauza ei, ba chiar am rezolvat din probleme….

Monalac, bine ai venit la noi!

Doloress…..trista povestea prietenului vostru….imi amintesc de moartea unei prietene din copilarie care a murit acum o luna de cancer la san la 24 de ani……cat am mai plans cand am aflat………a fost singura data cand mi-a parut rau ca am fata, apoi ma gandeam ce s-ar intampla cu Delia daca eu as pati ceva…..vreo saptamana m-au urmarit gandurile astea si adormeam plangand…..of……sanatatea-i mai buna decat toate.

Andrada……frumoase cadourile de Craciun, mai ales cel de la Tiberiu.Fiica-mea m-a innebunit cu ta-ta-ta…..

Laura, vrei sa spui ca Mirci inca mai doarme cu voi in pat? Pot sa te admir? Eu nici ziua nu pot sa atipesc cu Delia langa mine…….mi-e frica sa nu ii fac vreun rau…..

Nicole, si pe mine ma enerveaza faza cu bagajele, cu rufele murdare…..cu atatea sarbatori maine cred ca numai o sa spal ca s-au adunat o gramada, Delia a murdarit mai multe ….

Alish…….ce frumos ca ati fost la teatru…..vreau si eu……numai ca nu am cu cine lasa fata…..M-ai infiorat cu accidentul tau…….

Gata, fug la somn ca la 6.30 iar suna ceasul sa ii dau fetii antibioticul…..asta daca nu se trezeste pe la 2 ca in ultimele nopti….Am fugit!
O noapte linistita sa aveti!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MISS-aici am fost mereu,sigur ti-am spus in vreun PM
pastram anonimatul ,gandindu-ma ca e un forum public si poate intra oricine .nu stiu cum intr-o zi,am pus acolo la profil,gandindu-ma ca nu se vede apoi am lasat asa,oricum nu mai sunt anonima de mult,am tot pus poze publice,si m-am mai obisnuit cu ideea ca suntem expusi oricarui vizitator...

bephanten ..nu stiu ..cred ca e bun,poate fetele stiu mai bine.eu dadeam cu aceeasi crema.si cand nu am dat ca lumea s-a facut infectie si a trebuit sa dau cu o crema antibiotica speciala pt dermatite infectate,data de medic.
Cadina vad ca stie ca nu e buna crema de galbenele..uite,mai aflam.Eu am dat doar cu ce mi-a dat medicul.
al meu are si pielea f uscata,si de aceea dermatita asta se instaleaza mai repede,asa ca trebuie ajutati cu crema.
nu trece de la crema,dar amelioreaza si protejeaza pielea de rani .o singura data mi-a dat o alta crema-medicament sa zicem asa,speciala pt chestii de-astea,care se da doar 10zile,apoi pauza,apoi daca mai apare..Dar asta cand a fost prea agresiv si neaparata nevoie
altfel,cu crema aia Lutsine ne intretinem.
pe la un anisor ar trebui sa dispara,sa speram. a avut si Sofia si a disparut dupa un an.

ANDRADA-felicitari pt "tata" !

GABItZA-multa sanatate !cu polipii ,sa mai consulti si alti medici,dupa ce se face bine,poate scapati de operatie.

MONALAC-bine ai venit !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
Sis, macar mai reusiti sa vedeti un film, voi nu mai faceti 2 fata la unul, eu nu mai fac fata la amindoi...Urita iarna, stat in casa, plictisit, innebunit!Trece ea...sa fim sanatosi ca asta-i important
Nicole, te inteleg. SPer ca azi te simti mai bine, vezi si tu partea buna- aceea ca iesi si mai vezi una alta, schimbi aerul
Mi_bebelina, pai nu stiu ce sa mai zic, fata de ce vomita? De la mucisori?Sa-mi spui si mie ce ti-a spus dr recomandata de Andreeap. Bietii de voi, prin policlinici de sarbatori,acum.
Gabitzam, ma bucur ca macar ati fost multumiti Raducu e ok?
Ylari, pupam Eva, sa scape de mucisori.
Aelita, bine ai revenit!
Cadina, i-auzi, nici eu nu stiam faza cu galbenelele...Multumim de sfaturile mereu bune
Si noi avem mucisori, fara tuse sau febra, doar mucisori, nu stiu cu ce sa-i mai dau sa-i treaca.Oricum, citeva zile nu iesim, e cam frig si nu ne riscam. Macar vacanta asta am avut-o buna. Desigu, la mucii pe care-i are nu-i pot face nici acum prevenarul. Nu stiu dc mai am cind sa-i fac 2 doze pina la un an...Stie careva dupa virsta de un an cite inoculari se fac la Prevenar?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa, LA MULTI ANI!
Simonix, Simonix, LAAA MULTI ANI!!!
Pupam Belgia..La multi ani!!
sa traiti, fericiti, LA muulti ani!!!
sanatoshi sa sarbatoriti, LAAA MULTI ANI!!!

edit: vboiam sa mai zic ceva. Nu stiu. Nicole, cam asha va fi restul vietii noastre, urlatorii 20 de ani . si nu stim de ce sa ne apucam, tre sa stabilimi priooritati, raman taskuri neterminate, treburi nici macar atinse, etc. ASTA E!! prefer sa las vasele acolo si sa nu mai calc, dar sa stauy 5min in plus si sama bucur de un zambet shi o shotie.

Mai voiam sa zic ceva. Nu stiu ce.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Simonix, Multi Ani sanatosi si fericiti si sanatosi si de la noi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput