LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)
Raspunsuri - Pagina 20
szaboali spune:
LA MULTI ANI!!!
Ana Teodora
Jasmine Neidyn
Angelos
Anastasia Ioana
La multi ani si tuturor celor care poarta numele de Vasile.
Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII CU SANATATE SI IMPLINIRI !!!!!!!!!!!!!!!!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI ANASTASIA DE MAMICUTA RALI, SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII 
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA AZI ZIUA NUMELUI!
silvi_2005 spune:
Vad ca v_ati distrat frumos de Rev 
Ana de Spania ma bucur ca ai intrat
de lanoi is multa sanatate tuturor celor dragi tie,
printesa ta blondina.
Bianca dar stiu ca a fost frig mare la voi
bine ca ati avut nervi sa stati la aas temperaturi. Am vazut platoul ornat, super tare mi-a luat ceva vreme pana sa ma prind ca ciupercutele alea rosii sunt din rosie facute
.
Giova vad ca ai rezistat si tu eroic
cum ai stat cu greturile, ai putut gusta papica ?
Maraki voi cum v-ati distrat, ce bunatati ai mai facut?
Saluatri si fetelor care au intrat sa ne ureze,Mira, Bombo, Ali, Bumbita.
Noi pe la 2 ne-am culcat toti, Alain era cel mai in forma
ne-am ghiftuit cu aperitive si nici nu am mai vrut altceva decat un pahar de champanie la 12 si un film bun si gata
asta a fost distractia dar ne-am simtit f bine. Am facut si ciorba radauteana ca nu am gasti burta nicaieiri ieri si alaltaieri
si o sa o atacam azi la pranz.
Distractie placuta in continuare si sa dea Dumnezeu sa avem un an bun cu spiridusii sanatosi si pace in lume ca pe restul le descurcam noi 
Giova spune:
printesa frumoasa pe nume Anastasia!!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de familia minunata pe care o ai!
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
LA MULTI ANI DRAGELOR!!!!
noi am rezistat eroic pana la 3 dimineata.
bine ca nu am intrat in noul an
, caci cu cateva minute inaite era sa o comit acolo in parc. Nici acum nu sunt mai bine, tot cu greata in gat, dar sa speram ca imi voi reveni. trebuie sa privesc partea buna, greturile nu mai sunt asa de naspa ca atunci cand eram acasa.
acum piticul ne tine lectie de dans pe piesa preferata: Akon- right now(na na na).
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Neata la amiaza la o
...
Acum am facut ochi....
La multi ani Anastasia
.
Silvi...lasa-ma ca si eu m-am chinuit cu platoul ala...trebuia sa cumpar normal pt ciuperci rosii cherry dar nu am gasit prin zona si la hipermarket nu am mers asa ca am cumparat rosii normale mai mari si am luat o masura de medicanmente (era chiar de la zinnat) asa mare si am decupat frumos cu cutitul din rosie
. Romanul asta inventiv
. Ciorba raduteana am facut si eu de vreo 3 ori..mi-a dat Moni reteta si am facut dar lui Nelu mai mult ii place cea de burta.
Giova si la noi a fost super in centru, pacat ca a fost frig de ne-au inghetat toate cele. Pe Dani nu l-am luat cu noi sa rabde frigul asta...am sunat dupa el la 22.30 si deja era la somn..avea o voce adormita. L-am lasat sa faca nani la caldurica.
Ali, Bumbi,Mira multumim de urari.
Azi nu stiu ce facem..verisorii nostrii au plecat ...nu au vrut sa ne dereanjeze cu dormitul si au plecat azi noaptea la 4
. Ne-a ramas o gramada de mancare, au adus si ei si au plecat ca vara-mea de la Sebes nu isi lasa casa goala (nu au vrut socrii ei sa mearga sa stea la ei) si au plecat acasa. Degeaba am insistat ca nu au vrut si basta.
Vedem ce facemmm poate mai invat ceva azi...daca am chef ca nu am capul mare ca nu am baut
a ba da..doua guri de sampanie la 12 noaptea si niste sampanie Rubby Bubble dupa care am spart sticla ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova...si eu ascult Akon la maxim mai ales in masina 

. E superba...
Noi ne-am culcat la 4.30 si ne-am trezit la 1 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bebeianfeb ia schimba capitolele sa ne putem destrabala in voie ![]()
Bianca
Biancas spune:
Nelu acum s-a dus dupa Dani sa il aduca de socrii. Asa dor imi e de el...de ieri nu l-am mai vazut
.
Sandra citeste lecturi de vacanta. Le-a dat 10 lecturi (cu poezii cu tot) si ea a uitat ..ieri si-a amintit. Pana duminica sper sa le termine.
A ajuns Dani..
Bianca