Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (248)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maruntizka si Tomasa, ma bucur ca ati intrat pe forum cu asa ocazie.

Erina, e frumoasa foc Craciunita ta! Ce i-ar fi placut Alexandrei putina zapada.

Lavinia, bine ati venit in tara!

Moldoveanca, sanatate multa puiului!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va multumesc tuturor pentru mesajele de pe telefon. Nu am apucat sa raspund la toate, mi-am schimbat telefonul cu cel nou adus de Mos si am ramas fara mesaje. Sper ca numerele de telefon s-au copiat de data asta.

La noi gata petrecerea pe ziua de azi, Alex refuza sa doarma deci canci somn pentru mine. Baietii dorm, Bubu nemancat, e prima data cand refuza Bubu mancarea. Asta e, are rezerve, l-am bagat la somn nemancat.

Au primit tone de cadouri copiii, si de la noi si de la bunici. Va imaginati cum arata casa cu atatea jucarii, abia ce am reusit sa mai duc pe sus din ele. Cred ca in ianuarie se cere o actiune umanitara sa mai triem din ele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

La multi ani! Craciun Fericit! Lumina in suflete, dragoste multa si sa nebucuram de pruncii nostrii!
La noi aseara a venit Mosul.Luca ieri a fost mai marait si astazi la fel. Ce mai e atomic. Frate cu Alex a Roxanei.Intelege tot , iti raspunde la cei ceri dar nu sta o clipa.
A primit multe jucarii si haine. De jucarii s-a bucurat el de hainute noi :)
Astazi mese pe la parinti, daruri si odihna. Acum baietii dorm si eu pe net si la TV
Va pup si va doresc sarbatori minunate in familie!
Mada28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Craciun Fericit!!
La noi a venit mosul daca vreti sa ne vedeti....http://community.webshots.com/album/569363368SfjYXd?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sarbatori fericite, dragutelor!
Am vazut doua mamici foarte frumoase, Elena si Andreea, ajutorul Mosului.
Puiutii vostri sunt foarte frumosi, Daria, mica craciunita, dulce foc si baietelul Andreei, micul renisor, nerabdator sa vada ce-i in sacul Mosului.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut craciunite si renisori tare frumosi.

Roxana sa se bucure de cadouri Bubu si Alex...vezi tu apoi cum stai cu umanitarele....

daca vreti sa ne vedeti si pe noi, deschidem si probamo parte din cadouri

http://picasaweb.google.co.uk/lataretucecilia/Craciun2008?authkey=ywJQpjqG0yo#5283694149489364722

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Noi am petrecut o zi linistita in sanul familiei, la soacra mea, care ne-a invitat la dansa. Atmosfera a fost foarte placuta si masa excelenta. Alexandra s-a trezit dis-de-dimineata foarte curioasa sa vada daca Mosul a lasat ceva sub brad pentru ea. Si da ,si-a primit cadoul ravnit. La fel si Andrei. Nu va pot spune ce-a fost in inima noastra cand le-am vazut bucuria pe chip atunci cand si-au desfacut cadourile... Mosul a lasat ceva si pentru tata, iar mamica nu a fost nici ea uitata.
Daca aveti bunavointa,va rog sa-mi admirati Craciunita si micul Craciunel , cat si pe Andrei in inspectie la buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Am vazut doi Cristiani frumosi!!! Un ren adorabil si un model super dulce! Sa se bucure de cadourile frumoase si de magia acestor sarbatori!

Roxanasa se bucure sanatosi copilasii de cadourile frumoase si de magia acestor sarbatori!

Daca ti-as spune ca ninge cu fulgi pufosi de citeva ore si ca deja s-a asezat un stat destul de gros...

Si la noi petrecerea e gata. Daria a fost rasfatata de toata lumea! I-au curs muci aposi toata ziua, speram sa fim bine la noapte!

Mamici sa va fie de bine petrecerea de astazi sau daca continua, distractie placuta in continuare!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

cecilia haios foc cel mic. Mi-a placut cum ii statea in halat de baie si cum a facut proba achizitiilor. Il prinde culoare galben. Mosul a fost foarte incarcat anul acesta semn ca baietelul a fost foarte cuminte. Se vede ca a crescut baiat mare, foloseste deja singur tacamurile. De asemeni papilele gustative, mi-au fost incantate de masa bogata si foarte apetisanta.

Mergi la inceput

Roxana, sper ca nu te-au obosit prea mult copii. La cate cadouri au primit sigur vei da jos cateva kilograme tot stangand in urma lor,dar ce mai conteaza asta cand ii vezi cat de fericiti sunt!
Erina si celelalte fete care au avut parte de un Craciun alb! Va invidiez! Sunt eu ceva mai friguroasa, dar cand vad covorul alb, nu pot sa nu ma arunc in el si sa incing o baiate cu bulgari de zapada. Ce batali mai faceam cand eram copil, cu cazemate si tot tacamul. Doamne ce vremuri erau! Ehei!....

Sanatate multa puiutilor bolnaviori, sper ca sunteti ceva mai bine!

Mergi la inceput