Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
ce face scumpicu ala mic?
ioi ca m-am indragostit de ganguritul lui
.
niste poze cand vedem cu ALEX?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...reteta e cea pusa aci. Modificarile sunt astea: am vrut sa iau sosul ala dulce chilli, da cand am vazut ce scrie pe sticla de 150 ml si 5 lei am realizat ca de asta fac si eu numa fara amidon, glutanat, xanat si alte at-uri, Si l-am fiert in vin. In rest, la fel. www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui Bimilit
.Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
ma risc sa fac si eu pastravu asa.
poate le-o placea.
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit ma risc sa fac si eu pastravu asa.poate le-o placea.Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan
io nu garantez de pastrav. reteta era pt somon. |
pai io ma risc.
ca somon n-am, am pastrav doar.
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit ce face scumpicu ala mic?ioi ca m-am indragostit de ganguritul lui .niste poze cand vedem cu ALEX?Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
vrem, vrem, da azi la ziua, ca pe PC nu am mees si la laptop nu stiu parola[detinatorul doarme].
silvana_salajan spune:
noa ma bate gandul sa il tund pe tero la zero.A facut crusta seboreica. Il dau cu parafina inainte de baie, de fapt azi doar l-am dat, apoi dupa baie cu piaptanul, da daca nu reusesc sa il curat bine il tund. Ca are un paroc de numa. Zi doamna asistenta, ce remedii unoasteti? Ca io tampesc cand il vad asa galben in cap. Si Andrei o avut da nu atata.
silvana_salajan spune:
stiu ca is denaturata, ca nu am observat pana amu, da zau daca s-o vazut. Ieri era sa fac infarct cand l-am purecat mai bine si l-am descoperit.

!
Si l-am fiert in vin. In rest, la fel.
.Bimilit - soacra cu DOUA nurori