Salajence la apel!!![72]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ce face scumpicu ala mic?
ioi ca m-am indragostit de ganguritul lui.
niste poze cand vedem cu ALEX?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
noa da si pestele iesi de milioane. serios. merita sa incercati.
l-ai testat cu retete pusa de tine aici?oare merge si pastravu asa?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...reteta e cea pusa aci. Modificarile sunt astea: am vrut sa iau sosul ala dulce chilli, da cand am vazut ce scrie pe sticla de 150 ml si 5 lei am realizat ca de asta fac si eu numa fara amidon, glutanat, xanat si alte at-uri, , asa ca ampus 2 linguri de sos de cela facut de moi si o lingurita de miere, ca sa fie dulce, si nici rosii deshidratate nu am pus ca nu am gasit.Coriandru numa cateva boabe, deci uscat ca aici nu am vazut verde. Si vin alb de cea mai buna calitate. Si l-am fiert in vin. In rest, la fel. www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
socru e racit si nu a venit, Am fost numa noi si americanii la masa.
mai da americanii nu-s la job?mama lucra si azi pana la 16.apoi drumu o ora jumate.tata se hodini in schimb.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
pe la ora 11 a romaniei o ajuns si ei acasa. nu fac mai mult de 15 minute pana la job.

Mergi la inceput

ma risc sa fac si eu pastravu asa.
poate le-o placea.

Mergi la inceput

Citat:
ma risc sa fac si eu pastravu asa.poate le-o placea.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
io nu garantez de pastrav. reteta era pt somon.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

ma risc sa fac si eu pastravu asa.
poate le-o placea.

io nu garantez de pastrav. reteta era pt somon.

pai io ma risc.
ca somon n-am, am pastrav doar.

Mergi la inceput

Citat:
ce face scumpicu ala mic?ioi ca m-am indragostit de ganguritul lui.niste poze cand vedem cu ALEX?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
lasa ca il vedeti live, nu tre poze.tare greu mi se incarca siteurile care gazduiesc poze. da trimit pe mess daca vreti.

Mergi la inceput

vrem, vrem, da azi la ziua, ca pe PC nu am mees si la laptop nu stiu parola[detinatorul doarme].

Mergi la inceput

noa ma bate gandul sa il tund pe tero la zero.A facut crusta seboreica. Il dau cu parafina inainte de baie, de fapt azi doar l-am dat, apoi dupa baie cu piaptanul, da daca nu reusesc sa il curat bine il tund. Ca are un paroc de numa. Zi doamna asistenta, ce remedii unoasteti? Ca io tampesc cand il vad asa galben in cap. Si Andrei o avut da nu atata.

Mergi la inceput

stiu ca is denaturata, ca nu am observat pana amu, da zau daca s-o vazut. Ieri era sa fac infarct cand l-am purecat mai bine si l-am descoperit.

Mergi la inceput