Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI DARIA VORBAREATA, SA FII FERICITA SI IUBITA TOATA VIATA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani Dariuca!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

La multi ani Dariuca!Sa fii in continuare sursa de bucurie ptr toate mamicile,nu numai ptr familia ta!

Anda daca noua nu s-a taiat respiratia de uimire, imi imaginez tu ce simti.

Astept in continuare sfaturi de convins copilul la olita/wc.DEJA II IAU LOCOMOTIVELE IAPOI ,ADICA MOSUL CA NU A FACUT LA OLITA.NU-I PASA CASTA UD,CA RAMANE FARA JUCARII.

Mergi la inceput

miri, rabdare. muuuultaaaa. cand simti ca nu mai ai mai aduni... ideea e ca nu trebuie sa te mai intorci la pampers decat la somn. adica daca ai inceput comi-tragedia cu pisatul in chiloti si pantaloni, nu intrerupe!!! strici tot.
la noi n-au mers alte metode decat cea invatata de la mitza (retransmisa de la bona lui tzitzi de fapt): pus din 30 in 30 minute pe wc. iti iei liber dela serv vezi ce faci. la noi a durat 4-5 zile treaba asta, dupa ce dadusem rateu cu alte metode. 2 zile full in week-end si dupa-amiezile celorlate 2-3 zile cu mine si 2 la gradinita, dupa ce am "uns" educatoarele si ingrijitoarele bine de tot ca sa se tina de treaba asta. si-asa au strambat din nas, dar apoi nici lor nu le-a venit sa creada cand in ziua 5 a cerut singur! am inceput sambata dimineata cu pus chiloti. atentie: nu te rntoerce la pampers nici pt o ora in vizita sau ceva, ca il "destabilizezi" psihologic. vezi ca dupa 2-3 zile o sa ai un moment rau. ca la dependentii de ceva:)) o sa vrei pampers din tot sufletul, disperata ca face incontinuu pe el si ca singurele momente cand face la wc sunt cele in care nimeresti tu. deci trebuie din 30 in 30 minute, stati cam 5 min. la wc. in primele zile nu-i vine sau ii vine mai greu, apoi, daca prinzi exact cand face, o sa poata face pisu ulterior din fix 30 in 30 min. abia dupa o saptamana nichita a trecut la din ora in ora. acum se controleaza din 2 in 2 ore. la unii e mai sensibila vezica la altii nu. nu tipa la el ca pierzi batalia. eu am tipat o data, la momentul acela critic cand parea ca nu am niciun rezultat in ciuda eforturilor, ca ajunsesem sa-mi traiesc viata cu nichita in wc:) . am facut rau, s-a speriat foarte tare. poate sa nu mai poata sa se opreasca din facut pe el daca se sperie tare. (cazul meu cand eram mica:))
deci te duci la wc la 30 minute trecute fix. stai cu ochii pe ceas si faci asa cateva zle. maxim o saptamana s-a rezolvat, dar sa nu abandonezi, odata inceputa chestia asta.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

acum am recitit si cred ca am fost cam haotica in exprimare: reiau: din 30 in 30 min la wc punct. la somn doar pui pampers. dupa 4 zile de facut pe el, daca nu cumva nimeream eu sa faca cand mergea cu mine (altfel scapa pe el), abia in a 5-a a cerut la wc. de 2 ori, in rest a facut pe el sau l-am dus eu pe "pipaitelea" momentului critic. dupa 2 zile deja avea un mic reflez, in sensul ca nu mai stateam degeaba pe wc, facea cu mine din 30 in 30 min, dar daca uitam si se faceau 40 de minyte, era ud! si nu spunea. in a 5-a zi a spus, dupa cum am mai precizat. din a 6-a zi spunea 90%. in a 7-a n-a mai avut niciun accident. dupa a 7-a zi a mai scapat doar de 2 ori cand se juca absorbit rau.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Dariuca cea ochioasa! Sa fii vesela si sanatoasa tot anul!

Camelia, sa-ti traiasca printesa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

La multi ani, Dariuca!! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii familiei tale!

La multi ani,Colectie draga!
Va doresc tot binele din lume, viata lunga, frumoasa si imbelsugata!

Aveti in contul comun cateva poze cu noi...!Sper sa va placa!

Fetelor, poate ma ajutati sa gasesc si eu un apartament de inchiriat(2 camere mobilat) preferabil in partea de sud a Bucurestiului(nu pot oferi mai mult de 300 euro)....prefer sa incerc prin cunostinte inainte de a apela la o agentie imobiliara.
In contul comun aveti telefonul meu....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Dariuca, vorbareata ochioasa a colectiei! Sa cresti sanatoasa, norocoasa si iubita!

Colectie draga, multi ani si la cat mai multe subiecte petrecute impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Dariuca draga , La multi ani , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mami si daddy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Intrebare ptr mamicile de copilasi care au avut laringita in ultimele luni: cat a durat tusea?
Ilinca a terminat pe 31 dec aerosolii, dar inca mai tuseste gros, cred ca a facut prea putine sedinte. Insa se vede clar ca e mult mai bine, Doru zice ca tusea mai poate dura inca o saptamana. Febra nu mai are de a doua zi, iar crizele de tuse au disparut complet. Tuseste cand si cand (cam de 2-3 ori pe zi), dar urat, se vede ca mai sunt secretii ce se rup din gat.
De maine ii dau si sirop de muguri de pin.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput