parul cret , Ajutor

parul cret , Ajutor | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

Buna seara Doamnelor

Va scriu cu o problemuta minora pt unii uriasa pt mine!
De cateva luni a disparut din magazinele din Cluj balsamul si restul produselor din gama Pantene pentru parul cret. Erau magnifice! Aveam un par de vis! Acuma am o matura ! Pe site-ul lor am vazut ca exista gama in continuare insa nu le merge link-ul de contact ca sa vad de ce nu mai sunt in Cluj.
Ma puteti oare ajuta cumva? Daca vreuna dintre voi merge in alte orase zilele astea la cumparaturi si vede asa ceva nu-mi cumpara si mie! Va rog frumos! Platesc si transportul cu FunCurier doar sa am asa ceva . Cel mai mult ma intereseaza balsamul care nu trebuie clatit - pt par cret (10 buc).
Raman datoare !

quod me nutrit me destruit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Azi ies la cumparaturi,desi stau la Vaslui.DACA iti gasesc balsamul dorit,sa-ti cumpar?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

te rog!!!! eu de la pranz o sa las deschis calculatorul pana seara tarziu asa ca daca dai vreun semn ca ai gasit asa o sa aflu urgent.
Daca poti sa chemi la tine acasa, ca sa nu mergi la posta, o firma de curierat la care le dai pachetul si adresa mea si le spui ca totul inclusiv coletul se plateste la Cluj - asa ca in 2 maxim 3 zile ( Craciunul nu stiu cum afecteaza transportul ) iti vin banutii acasa !
Vai ce bine ar fi sa gasesti!
Multumesc tare mult ca te-ai oferit sper din suflet ca in Vaslui sa fie asa ceva. Pantene pt parul cret - balsam care nu necesita clatire - cate poti ma multumesc cu oricat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

nu stiu daca ai rezolvat intre timp problema, dar pot sa-ti vand un pont : firma care distribuie produsele Pantene (si nu numai...) se numeste Interbrands Marketing & Distribution, are puncte de lucru in mai toate orasele mari din tara, incearca sa afli unde au depozitul si vorbeste cu unul dintre agentii de vanzari sa te ajute.
sper totusi sa nu fie vorba despre o gama de produse care va fi retrasa treptat-treptat, urmand sa fie inlocuita de alta...

mult succes !

Mergi la inceput

Multumesc CorinaDani, nu am rezolvat problema (:
Din pacate pe site au gama de produse dar in magazine a disparut. I-am spus la sora mea din SUA sa-mi trimita orice pt parul cret ca la ei se gaseste. Oricum aici au disparut si din alte game Nivea sau Sunsilk...
Le-am scris la firma dar nu mi-au raspuns...
Ceva o sa fac...o sa astept pachet din America.
Noroc ca acolo se gaseste orice si nu se retrag de pe piata cand te obisnuiesti cu ele.
Dar oare alte femei crete nu mai sunt? toate au parul lins?

poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna din nou,

iata ce am gasit despre firma care distribuie produsele Pantene in Cluj :

Date de contact
Numele companiei:Interbrands Marketing & Distribution S.R.L

Persoana de contact:Manu Lucian

Adresa:Cal Traian Vuia, Nr. 208, Cod 400397

Judet:Cluj

Telefon:0264/416125, 0264/416150, 0264/416272, 0264/416439

sper sa-ti fie de folos si sa gasesti produsele de care ai nevoie...

La Multi Ani !!!

Mergi la inceput

Multumesc CorinaDani dupa revelion vor primi sigur de la mine telefon
La multi ani si tie si multa sanatate in 2009!

poze familia mea

Mergi la inceput