Si eu am aceeasi problema...Voi ati rezolvat-o intre timp? ce a functionat ca nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele
gargaritele nu au nici o legatura cu fluturii/moliile, nu cred sa functioneze raid-ul...
in primul rand trebuie sa descoperiti sursa unde au aparut, aruncat tot ce e contaminat, alimentele in borcane, curatat cat se poate, nu lasati nimic ce ar putea manca la indemana si atunci or sa dispara incet-incet, nu deodata
eu m-am trezit cu ele in dormitor si obosisem culegand si aspirand apoi din intamplare am descoperit o sacosa de seminte uitata in debara de vreun an, am arunca, curatat tot dar tot mai gasesc cate una, deci rabdare
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
La mine au aparut de la ceaiul la pliculete, invechit. Prima data si eu am luat tot la mana, pana am vazut pliculetele de ceai ciuruite de gandacei
Salut,
Eu am rezolvat-o (sper :)) cu niste plasturi de la magazinele alea nemtesti, nu stiu cum se cheama. Niste folii cu feromoni pentru masculi. Am pus decoamdata 2 in camara si s-au umplut de goange (probabil masculi, daca asa functioneaza). Cica ar trebui ca in 3 luni sa scap de ele. Sint si eu curioasa. Oricum foliile s-au umplut.