Puiuti de randunici 2008!! (171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ufff, iar m-apuca 3 dimi nedormind! Macar am recuperat ciripeala de pe crengutza. Ce sa va zic? Am vazut puiuti frumosi si haiosi rau, cadoul lui Clau de sub brad, Amira razacioasa la baita, Ursulet mandru tare de cadoul de la Mos, randunici in febra pregatirilor...
Eu am terminat curatenia in cele din urma, ma simt usoara ca un fulg si linistita, am scapat de-un stres. Maine si poimaine am zile de bucatareala si de impodobit bradul (poimaine, in Ajun). Fiindca tot vorbeati de bucate, noi ne-am gandit (c-o sa m-ajute si randunoiul cand vine seara de la serviciu) sa facem salata boeuf (dar cu carne de pui), rulada de curcan cu legume, prajitura de mere cu scortisoara (am gasit reteta), cozonaci (revin cu rugamintea de a-mi da si mie o reteta cu reusita garantata daca aveti, e prima data cand incerc sa fac si nu vreau sa fiu dezamagita, pleease!), tort diplomat si cam atat, ca piftie de curcan, carnati si alte carnuri face taica-miu. Sarmale voi face de Anul Nou, din foi de vita si carnita de pasare.
Roxana, as veni cu mare drag la Plaza, la 2 sucuri, dar n-am cu ce, masina e la randunoi si am si zi de bucatareala, dar poate ne intalnim intre Craciun si Anul Nou sau chiar in ziua de Craciun seara, daca n-aveti alt program. Noi mancam la pranz cu ai mei si cam asta-i cu Craciunul, pe urma ne odihnim la TV sau iesim undeva (la Plaza, de ex.).
Aviz si altor amatoare.
Gata, noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Nu mai da nimeni o in ziua de azi?

dau io pt toata lumea!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Si eu la o gura de cafea, ca am avut noapte grea: s-a trezit Maimu cand sa o pun la ea in pat si nici ca mai adormea Ba ranjea, ba plangea, ba adormea si se trezea iar...am dovedit-o pana la urma

Am intrat acum intr-un suflet sa vad ce a facut Soniuta si m-am bucurat din suflet ca a trecut si pe operatia asta. O luptatoare, asa cum a fost dintotdeauna!

Cata, Sophie e in plina despartire de Suzi, adica in timpul zilei nu mai vrea deloc. Insa nu adoarme fara ea, daca nu adoarme la tzatza, iar in somn o mai apuca scanceala dupa ea ( cred ca dupa ea, ca se linisteste imediat ce o simte ). E atat de haioasa cand e adormita si si-o potriveste singura in bot Ma bucur ca ai reparat Surubelul, o sa fie bine, ai sa vezi! A ajuns uratzenia la voi? Sau se ducea direct la gara?

Am vazut Amira, e de reclama rasul ala, sa mor!!!! Te scoate din toate butoaiele si rasbutoaiele . Si cadourile lu' Clau de sub brad, si cadoul Ursuletului

Gudinde, ai grija cu clickurile alea pe care le poate da managementul, ca daca se prind ca isi pot scoate singuri rapoartele.... Succes, sa le termini repede, si sa ai un Ajun cum se cuvine!

Nu am vazut-o pe Naty, sper ca e de bine si alearga dupa Iulia !

Noi suntem bine, mai putin tata, care si-a rupt mana aseara, impiedicandu-se de covor Va manca sarmale cu stanga, ce sa ii fac ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mersi Cata de cafea!de 2 nopti dorm asa de bine,Sam cu mine in pat doarme si pana la 8,30,in patutul lui se trezeste la 7!si cum e inca putin mucios l-am luat sa il am sub supraveghere!
Simi-Mimo,stii ce faceam la 5 dimi cand faceam laptele??ma gandeam ca nu am zis nimic de Vladutz,ca doar l-am vazut in poze cu camasuta si fetita materialista!
si ce crezi???
La Brasov!!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!! Ninge??? La noi inca nu a ajuns. Speram sa vina...

Am avut o noapte ingrozitoare. Nu m-am putut odihni deloc, nasul infundat si incarcat, durere si jena in gat, tuse. Nu cred ca mai scap pana de Craciun. Dar macar sa nu stau in pat... David e inca bine, dar tot cu muci. Azi-noapte, pe la 24 s-a trezit si el din somn plangand tare; visase urat. L-am luat in brate s-a calmat, dar cand sa-l pun in pat incepea iara sa planga sfasietor. A trebuit sa stau langa el sa ma vada acolo pana a adormit. Dar bine ca apoi nu s-a mai trezit. De dimineata mi-a dat emotii, ca s-a trezit la 8 si statea intins in pat, doar mormaind cate ceva, ceea ce nu ii sta in fire. Si cand am pus mana pe fruntea lui mi s-a parut fierbinte, dar i-am pus termometrul si e ok.

Am vazut pozele cu cadourile de Craciun. Mi-a placut al lui Clau, dar si cel al Ursuletului. Mai, dar ce cadou de copii mari a primit Ursuletul!!

Pupici Amirei pe cucui
Olgutz, exact asa face si David cu suzeta!Totusi nu cred ca scapam prea curand de ea.
Nicoleta, sanatate tie si puiului!

Ce de gospodine avem noi pe crenguta si ce mancaruri super pregatesc ele!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simoo o data pt gandurile tale de dimineata si o data pt www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCHAREST&metric=1 br / " target="_blank">ia uite aici

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Eu sunt super odihnita avem nopti super cu Stef, doarme blana si se trezeste la 5-6 sa bea lapte si apoi la 9.

Clau, si Stef face parte din grupul frichinitilor la culcare, cam o ora ii ia sa adoarma
Felicitari pt. dintzos Rebeccoasei si foooarte frumoase ambele cadouri

Miha, felicitari si lui Luca pt. dintzuc! bine ca ai terminat si tu cu antibioticul!

Nico, nu mai fi trista, lasa sa-i treaca repede mucisorii lui Matei

Am vazut-o pe Amira razacioasa, scumpa foc!

Ma duc sa-i dau jos din pat pe pitici ca sunt amandoi la Stef in patut si nu mai au stare

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neata! multam de capuccino tuchi ! se necesita, ca la 3,30 am reusit sa ma asez in pat....
sunt restanta la scrisorica, insa am citit si am vazut tot....braduti frumosi (am si eu braduuuut ...in ghiveci cum vroiam, micut dar dragut...sper sa reziste la plantat ca are destul de putin pamant), fulgusorul lui tuchi cu pantofiorii ei frumosi, gratioasa , ursuletul mergaret si cadoul lui (am vrut si noi sa-i luam lui teo, din auchan, insa nu pe rotite, leganus, dar am zis ca e nazdravana si inca nu are stare ), pe bubu "fitoasa" dar frumoasa in club si frumuseii ei puiuti , pe amiraaaaaaaa si mi-era dor de ea : frumoasa tareeeee , si maaaare si ce par frumos are (teo avea asa mult par la nastere, si negruuuu, tot o dragaleau si ii faceau diverse frezute ; acum parca nu-i mai creste deloc....); si am vazut si ce razacioasa e amira ...am vazut si vladut tare frumusel la blugi si camasa si cu domnisoara materialista (mica, mica dar....).....cadoul de sub bradut al lui clau ; frumooooos asa cadou! si nu unul, doua !....
si ma opresc, ca nu-mi mai amintesc ce am vazut, ce mai aveam de zis...sunt inca cheauna dupa 3 ore de somn...sunt in dispozitie de indispozitie ....poate imi revine cheful de vorba mai tarziu.....treburi, treburi....-ici pentru randunici

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

simo27,nu vine nici o bunica din pacate.Mama e inca salariata.e asistenta maternala,si nu il poate lasa pe tata caci el e invatat mereu sa aibe femeie de servici daca intelegi ce vreau sa spun.Iar soacra nu intru in detalii,la fel are sot pe care tre sa il pieptene,si mai are si uratanii pe care nu le poate lasa...

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, sanatate multa! Eu nu ma las, si tot o divortez pe Sophie de Suzi Stii cum e, speranta moare ultima

Simo, pupa cucuiul lui Sam din partea mea. Si fii-mea doarme mai mult cand e cu mine/noi in pat. Io nu vreau ninsoare, la Ploiesti e soare si e frumooooos si e caldutz si bine

Bubule, si io te urmaresc cu site-ul

Liana, ia o caldicea, sa treaca indispozitia

Si uitati doua articole care mi-au placut mie mult, despre raspunsul la plansul copilului si motivele pentru a raspunde la acesta

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput