Fertilizare in vitro

Fertilizare in vitro | Autor: nicoletaclau

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt noua pe acest forum, nici nu stiu daca postez in locul care trebuie dar sunt disperata.
Povestea mea incepe cu o sarcina extrauterina pe partea dreapta, cauza neidentificata, a doua sarcina am pierdut-o la 12 saptamani, nu imi facusem toate investigatiile care trebuiau facute pentru a ramane insarcinata, mi s-a spus de la bun inceput ca nu este prinsa bine de uter insa cu repaos si utrogestan exista sanse.
Nu a fost sa fie asa, cand m-am dus la control, bebita al meu se oprise din evolutie. Am facut asadar toate investigatiile dupa si mi-au iesit bine in afara faptului ca mi-a iesit Chlamydia pozitiva. Si de aici au inceput tratamentele, investigatiile, etc...
Mi s-a spus ca trebuie sa fac o histerosalpingosonografie datorita faptului ca exista riscul f mare sa am trompa infundata( singura pe care o mai am) si sa am din nou o sarcina extrauterina.
Astazi am facut aceasta investigatie si rezultatul a fost unul f f sumbru pentru noi.
Trompa este f infundata din cauza Chlamydiei si mi s-a recomndat sa fac fertilizare in vitro.
Totusi as dori sa raman pe cale naturala. Stiti vreun tratament miraculos care sa ma ajute?
As dori daca se poate sa imi povestiti cum se face fertilizarea in vitro, detalii, clinici, orice stiti despre lucrul acesta, habar nu am ce sa intreb.

Sunt f dezamagita, imi pusesem f mari sperante in aceasta investigatie, iar acum... nu stiu cum o sa mai trec de acesata problema. Imi doresc foarte tare un bebe.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131001
vezi pe link-ul de mai sus. vei gasi alte fete interesate de acest subiect si te vor ajuta mult.
sa-ti dea DD sanatate si un BB cat mai curand.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

nicoleta..iti dau un sfat, intrucat eu am fcaut HSG si mia gasit tot asa trompele infundate dar din alt motiv, hidrosalpinz pe o trompa iar pe cealalta aderente cu clamidya incat sa infundat trompa, am urmat pe 8 decembrie o CELIOSCOPIE si mia curatat ttul acolo, acum sunt ok si avem liber la bb, deci sfatu meu este ca dct respectiv nu are cunostiinte prea multe

si eu am fost ca tine si de aceea am schimbat dct, acum am un dct super de nota 10 si toata stima....un alt dct mia zis cand a vazut HSG VAI NU POTI AVEA COPII DECAT PRIN fiv asa cum tia spus si tie
FALS
...

schimbati dct care tia zis asa , ca nui adevarat eu mam documentat ff b si nui adevarat..dute si programeaza la o CELIOSCOPIE si va curata trompa si va fi ok..

succec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
pogonici - dr tau este din Piatra Neamt? poti sa imi spui si mie cum se numeste?
Multumesc

SARBATORI MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI!

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

doctorul la care sunt acuma sub observatie..tratamente, investigatii etc..se numeste MIRCEA ONOFRIESCU si este din Iasi, pagina lui de web www.onofriescu.ro....

aici la Piatra Neamt medicina in totalittae e de mizerie. mori cu zile fara sa sti ce ai

eu merg la Iasi ptr investigatii mereu..asta e fac naveta..

iar dct cealalta care mai zis ca nu pot face copii decat prin FIV se numeste MIHAELA GRIGORE tot din Iasi..e varza stie medicina cat la nivel mediu..daca o iei la banii maruntii nic nu stie, eu acum dupa ce mam documentat cred ca mas contrazice cu ea daca ar fi sa stau de vb cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletaclau spune:

Va multumesc, oricum nu ma grabesc sa fac FIV doar pentru ca un medic asa a spus.
Ma intereseaza daca au mai fost fete in situatia mea cu chlamidia, cu trompele infundate si totusi au reusit sa faca un bebe pe cale naturala, alta decat FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Buna dimineata
La Mos Ajun,
La Mos Ajun

Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.

Buna dimineata La Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.

Am venit si noi odata
La un an cu sanatate,
Domnul sus sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe.

va pe toate..............

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput