Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Aaa, Codruta, chiar m-am gandit la tine acum cateva zile si ma-ntrebam dac-ai pus-o pe Petra pe ski-uri! Cum e, merge?
Aseara cand am ajuns acasa imi spune Ana c-o doare in gat. Nu prea am luat-o in seama pentru ca dupa 5min mi-a zis ca n-o mai doare. In rest nici un simptom. M-am uitat in gat relativ intamplator - cand urla adica - si-am vazut ca era rosie...
nu mult, dar totusi rosie... Ii dau cu tantum verde si atat. Credeti ca e posibil sa se opreasca la stadiul asta sau o fi vreun debut?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Salutare! Va saluta o zina blonda
. De 3 zile m-am blondit si deja primesc replici pe masura - o sa-mi cumpar o sabie si ma fac asasina din kill bill
.
Antonia, la multi ani lui Sa si petrecere frumoasa
!
Zino, mor de dragul Anei
.
Dana Lucia, succes la test!
Marinela, ma bucur ca ati scapat de vrajitoare.
Miruna merge miine la ski cu taica-su, abia astept sa aud daca i-a placut sau nu; momentan i se aprind ochii cind ii zic ca o sa mearga la ski
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
codruta_grg spune:
Mifloricico, am pus-o pe schiuri pe Petra, doar ca n-am prea avut timp sa ne ocupam de ea si era si foarte aglomerat pe partie. Luni o duc inapoi si pe ea si o saptamana se va ocupa numai de ea sotul meu. Multumesc mult pentru sms-ul de sarbatori
.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
diana_n spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte la voi : un foarte bun prieten de-al meu care locuieste in Montreal are un baietel superb. Poza lui s-a calificat intre primele 20 din 600 de poze la concurs Bebe 2008 .
Va rog frumos votati pentru www.mamanpourlavie.com/concours-photos/index/image/10033" target="_blank">Daniel
Diana si Peter (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Diana, succes prietenului, superb intr-adevar profilul lui bebe! Site-ul e in franceza, sper ca am dat click unde trebuie
.
miflore spune:
Stati asa c-acum am citit, vreau intalnire cu Ioana blonda!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Gata, Miru e in clapari, a inceput schiatul in Poiana; sper sa-i placa. V-am zis ca vreau sa merg peste 2 saptamini sa invat sa ma dau cu snowboard-ul
? Mama a incercat sa ma opreasca, sotul ma demotiveaza, dar eu ma tin tare; Trebuie sa-mi demonstrez ca fac fatza la distractiile tineretului din ziua de azi
. Stie cineva dintre voi sa se dea cu snowboard-ul, sa ma invete niste smecherii?
Mai vreau sa va intreb ceva de multa vreme: si-a recuperat vreo mamica abdomenul perfect plat? Eu l-am "pierdut" sub niste grasime acum 10 ani, dar nu vreau sa cred ca e imposibil sa-l regasesc. A mai reusit cineva (va rog lasati modestia la o parte
)?
Zina zinelor
, cind mai luam o cina sanatoasa la KFC
? Tu pe la cit poti ajunge intr-o zi la Plaza? Hai ca e mai aproape de cartierul vostru, poate vine si Bianca, si Rux, Kristina, si alte mamici. Irina, stiu ca e departe de noi, dar ramasesem datoare cu intilnire in partea cealalta de oras
. Daca tot nu reusim sa ne intilnim in oras, va amenint cu o invitatie cu piticotii la mine acasa
.
Diana, sper sa stai bine cu greturile. Sa ne dai vesti si dupa ce mergi la doctor!
BiuMil spune:
eu votez pentru intalnire, de orice fel....hmm, v-as aminti ca acum un an tot despre intalnire vorbeam....deci?!!!