Oltence-poftiti la povestit!(26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Bertha,cofetaria de pe str.Brancusi,este VIVIENE.Eu caut si alte locatii...din pacate sunt 2-3 in toata Craiova...

Scuze, nu stiam cum se numeste!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Zozela,multumesc mult...nu prea am inteles pentru ca nu cunosc zona...dar merg in cercetare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

oltencele!

Ciuf-fusei la Breasta-o minunatie!

Liana noastra e bine-am vorbit vineri cu ea-si ea si bebelina sunt in forma maxima!!

Revin cu pozici!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Zozela, fuse fain zici?! Crede-ma ca mi-e tare dor. Mai prind ceva la sf. lui mai? Viorelele acum sunt, nu?
Aici mi-am cumparat margaritare-bulbi si le-am pus in ghiveci. Azi le insirai la soare, in casa, si prostovanul de caine, cand a auzit soneria de la usa, a sarit exact peste florile mele de le rupse. Nu stiu daca mai fac ceva cu ele . Dupa ce ca au fost scumpicele sa le cumpar, le-am mai cautat in fund si atata si acum cainele asta sa mi le nenoroceasca. Nu mai spun ca rasturna pamantul din vase ... aduna pamantul care tocmai ce il udasem ...sunt un car de draci.
Luca a fost la Vidin sambata trecuta. A vrut mama sa il plimbe cu "vaporul", sa vada copilul Dunarea. Au adunat tamaioare, s-a jucat in parcurile de copii ce le aveau ... a venit foarte obosit de acolo.
Duminica, l-a dus mama la Teatru ca nu stiu ce u sarbatorit grecii dupa aceea s-au oprit la El Greco pentru o pizza. daca vedeti pe strada, in parc, un copilas de 5 ani jumate asa, blond, piele alba, ochelari pe nas (da, tocmai ce am aflat ca Luca avea nevoie de ochelari; are dioptrii -3. Nasol) si care opreste pe toata lumea sa le vorbeasca (ii vorbeste si funduletul, asa spune mama) ... acela este Luk Muk cel Mic .
Zilele trecute fusei la un tratament cosmetic ... si ma stricai, cum e vorba cand iti place ceva. M-a bibilit fetita aia timp de o ora de am zis ca nu mai plec de acolo. In timp ce actionau mastile pe fata, imi facea masaj la cap, gat, umeri si brate. Avea niste maini usoare de ziceai ca sunt ca niste falfaieli de fluturas.
Am venit acasa tare incantata, aveam o logoree ceva de speriat ... sotul nu mi-a dat in bune ... ce credea el ca o sa am pretentia sa ma duc in fiecare luna la salon?! Am batut si eu un apropos ca in aprilie imi vine ziua si sa nu ma mai intrebe ce sa imi ia. Ii dau eu pontul de pe acum.
Shose, zozela, saru'mana ca mi-ati raspuns la intrebarea cu bicicletele. Acum sa ii gasim una baietului.
Vecinul meu de 66 ani a facut infarct acum doua saptamani. A venit acasa plangandu-se ca are arsuri. A doua zi s-a dus la serviciu (e director de azil) si cand s-a intors acasa a zis sa se duca totusi pana la spital sa vada ce naiba este cu arsurile alea. I-au facut cadrele de acolo tot felul de analize, MRI si s-a vazut ca avusese infarct. A doua zi l-au si bagat la operatie sa ii faca 4 by-pass-uri. La 5 zile de la operatie i-au dat drumul acasa. Nu mi-a venit sa cred ca dupa o asa operatie sa il externeze atat de repede. Sotia lui mi-a batut la usa sa ma roage daca pot sa gatesc ceva pentru sotul ei ca ea habar n-are ce sa gateasca , si sa mai fie si sanatos pe deasupra. Daaa, la 60 de ani nu stie sa gateasca. Am ramas masca.
Si uite-ma ca le tot fac mancarica, se pare ca le place mancarea noastra traditionala. Au vrut sa imi dea bani sa se revanseze, am scaldat-o eu ca la noi in tara se ajuta omul cand are nevoie, mai ales cand e bolnav. Nu stiu cat m-au crezut dar ii vad, bietii de ei, ca se simt tare indatorati fata de noi.
Azi le-am facut piept de pui la gratar si garnitura din orez cu fasole lima, unt si usturoi, apoi quinoa cu rosii, patrunjel, lamaie si usturoi si branza betivului. Le place usturoiul la nebunie.
Hai ca ma intinsei cat o placinta dar zisei si eu sa mai invigorez subiectul asta, sa mai lasati floricelele in padure ...
Pup toate
PS. Ma bucur ca Liana e bine. Am vazut ca este deja in a 30-a sapt. Nu ma bucur complet. Astept sa o vad cu bebele in brate.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare oltencute dragi , ce mai faceti,ce planuri aveti pt. Paste,concediu...pe unde v-ati facut rezervari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salut! Si scuze pt absenta!

Camelia,La multi ani pt ziua de Florii! Scuza intarzierea!

Noi venim in Craiova de Paste, pe Darius il lasam la bunici pana la 1 mai. Plecam joi, asa ca vreau sa va urez inca de pe acum sa aveti un Paste linistit si fericit, cu masa imbelsugata si bucate alese!

Pupici tuturor!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andreea,multumesc mult!
Paste fericit tuturor si un iepuras bogat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanik18 spune:

PASTE FERICIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, ma mai stiti?

N-am mai intrat de o groaza de timp pe la voi, dar nu v-am uitat! N-am citit nimic din urma, am vazut insa ca mai aveti fete noi in gasca...

Suntem in mutari! Adica abia la stadiul de adunat. Luni pe 20 avem cheile si ne mutam. la casa, la curte, la AER! La tara, cu alte cuvinte!

Suntem bine, copiii cresc. Miron e in vacanta pana pe 26, cand va merge direct la gradi in noul oras. Nu stie ce-l asteapta... Aici avea colegii lui, educatoarea lui... acolo nici eu nu cunosc pe nimeni!

Stefan are 15 luni deja. Merge de vreo luna abia. Are 8 dinti... A inceput si el sa bodogane, mai mult cuvinte in franceza, ca cel mare numai cu asta ne serveste!

Altfel nimic nou. Bucurosi ca ne mutam si agitati cu toate formalitatile.
Va voi pune poze cand ne instalam si cand voi avea net!

Asa ca, va urez un Paste Fericit si deosebit alaturi de familii!

Pupici multi si ma gandesc la voi!

A-tooo (cum ar zice Stefan la "à bientôt"!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hristos a inviat!

Mergi la inceput