Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Raspunsuri - Pagina 23
anda spune:
Toata Puterea si Iubirea si Lumina sa fie cu tine licurici mic.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
danyce spune:
Fa, Doamne, o minune pt Emma!
Aida, multa putere!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
diarux spune:
Am descoperit cat sunt de egoista!!!Am citti despre EMMA, am vazut poze, am citit desptre suferinta ei si a puternicei ei mamici si la final nu am putut decatrc sa ma gandesc cat de mult MA DOARE (adica pe mine!!!!)cand citesc despre astfel de suferinte. Cat de tare imi vine sa plang cand vad cat e de nedrept cateodata...Sunt patetica!
Draga EMMA, iti doresc sa ai un an in care sa simti ce inseamna libertatea, sa poti sa alergi si sa te joci cu KISSY...sa te bucuri de tot ceea ce este frumos...sa cresti mare su sa fii un copil fericit.
Draga AIDA sper ca acest an sa iti aduca si mai multa putere ca sa treci peste suferinta de pana acum, sa ai parte de miracolul pentru care te-ai rugat tu si celelalte mamici de aici...
Va imbratisez si va doresc...LA MULTI ANI cu liniste si fericire deplina, asa cum meritati!
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Mariaa spune:
diarux, cat de inteleapta esti
pup pe suflet si pe piciorus sa treaca, pui mic.
un copil creste in inima mea
aidaciolac spune:
Dragelor suntem acasa , fara dureri dupa incidentul din spital , cateodata imi e si frica sa ma bucur de asta ca nu cumva sa ...
Zilele astea am trait atat de intens incat parca am trait 1000 de ani . Am auzit-o iar cantand , ii merge gurita in continuu , am ras pana ne-au durut burtile , a reinceput sa vorbeasca cu mama mea la telefon si face psihoterapie la greu cu orele , isi face planuri de viitor si ce va face la vara in tiroliene si trambuline , ieri a spalat vasele , dar azi a fost mai cerebrala. Inca nu face haz de necaz ca pana acum dar l-a luat putin 'la misto' pe husbant ...
Tratamentul inceput in Ajunul Craciunului este tolerabil si am ajuns cu el la jumatatea primei etape. Terapeutul zice ca este extraordinar ca a suportat pana acum si spera sa nu fie probleme nici de aici inainte. Din cate ne-a zis in 5 zile ar trebui sa vedem ceva efecte benefice , Doamne Ajuta , zice ca ar trebui sa se opreasca durerile pt inceput . Pentru mine , 5 zile , pare undeva departe si sper sa ajungem acolo cu bine.
Acum fug ca trebuie sa ii pregatesc si sa ii incep tratamentul.
Va si va pe toate , ne rugam in continuare la ora 13.
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ciuf spune:
Aida, anul 2009 sa aduca un miracol pentru Emma. Imi doresc din tot sufletul sa iti vezi copilul numai cu zambetul pe buze, cantand si vorbind cate in luna si-n stele. In casa voastra sa rasune glasul fericit al Emmei! Doamne ajuta!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Anina_n spune:
Doamne ajuta, sa aiba efect tratamentul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Gabrielama spune:
Doamne mare si bun, ajuta pe micuta Emma! Sunteti in gandurile si in rugaciunile noastre.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Dodo-pui spune:
Emma
Aida
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!