Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Raspunsuri - Pagina 17
linasobolina spune:
Am cautat subiectul la generale.....
Nu stiam ce s-a mai intamplat, eram nedumerita, am crezut ca ati taiat subietul de pe lista, ca a suparat pe careva
Bine ca s-a gandit cineva sa ne redirectioneze!
Insa si eu cred, ca locul acestui subiect este la GENERALE!!!!!!!!!!!!
Parerea mea
violeta69 spune:
si eu ma bucur de vestile bune
gandul meu e catre voi si ma rog sa fie tot mai bine
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Anina_n spune:
In sfarsit am ajuns si eu la PC, sa citesc vestile bune.
Doamne ajuta sa-i fie din ce in ce mai bine, Emmei !
Aida, suntem alaturi de voi in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
aidaciolac spune:
Oooof dragelor , ca seara asta a fost tare grea si durerile nu incetau si 'magaroaica'(productie Kissy) nu a vrut sa mearga la spital sa ii faca ceva pe vena. Prefera sa stea acasa si sa se chinuie decat in spital si parca nici sedativul nu a mai vrut sa isi faca efectul ca ea nu isi terminase toata treaba pe ziua de azi , adica sa manance sa nu isi piarda forta sa lupte
E o scumpete si e cumplit sa o vedem asa cum se chinuie si mai ales ce ne intreaba ne loveste in moalele capului
... si atat de mult o iubim si zau ca nu mai stiu cum sa o conving ...
Am vorbit deja cu o dr de pe ambulanta si se pare ca vom putea gasi posibilitatea sa facem in asa fel incat sa vina acasa sa ii faca tratamentul i.v. , e complicata combinatia dar deja ne stie de mult pt ca si ea a participat la strangerea de fonduri pt autotransplant si a pus suflet pt noi.
... si ca sa ne dea peste nas si cumva sa ne linisteasca , Kissy a zis ca maine merge la spital , dar parca vad ca pana maine ii trece si iar nu o sa mai accepte.
Culmea este ca ziua este 'ok' , dar seara ... Azi m-a casapit la Monopoly si am ras de catzelusa ei ca a descoperit caloriferul si toata ziua a dormit dupa canapea cu burta lipita de calorifer , doar cate un oftat lung ii trada prezenta si a scos atatea perle ca ne-am tinut de burti.
Ooof , ma duc sa dorm si eu o ora pana ii dau tratamentul ...
Va dragelor , aveti grija de voi si mii de multumiri
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
hannen spune:
Sanatate si multa putere printeselor!!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Criss75 spune:
Aida, multa sanatate si multa putere micutei luptatoare. Ati inceput noul tratament?
Criss si Alex (11.05.2003)
Gabrielama spune:
Toata dragostea si puterea noastra pentru iubita Emma! Emma si Aida, sunteti mereu in gandurile si in rugaciunile noastre!
Revin:
Dragi moderatori,
in acest subiect nimeni nu dezbate nimic. Da, este vorba despre credinta, dar subiectul ar trebui sa stea la Generale. Multumim.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!