Lentile de contact

Lentile de contact | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Vreau sa-mi iau lentile de contact cu dioptrii, acum, zilele astea. Am mai purtat mai demult, acum cativa ani. Va rog frumos, cine stie, cine are, spuneti-mi si mie impresii si recomandati-mi unele. As vrea din acelea saptamanale sau lunare, nu vreau sa le scot si sa mi le pun mereu.
Va multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Daca mi-ati da si ceva adrese, sa merg la sigur, sau vreun site, v_as fi recunoscatoare! Am vazut pe net ca se poate comanda si online...dar dureaza cateva zile...si eu as vrea sa mi le iau azi sau maine. Si oricum, vreau sa stiu diverse experiente ale voastre cu diferite marci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu le folosesc de la marca asta
http://www.lentilecontact.ro/caracteristici_lentila_contact/acuvue_advance_with_hydraclear/

Le gasesti in Cora Lujerului, undeva vis-a-vis de case, aproape de intrare(mai pe langa Help net).

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Trebuie sa ai prescriptie. Dioptriile pt lentile sunt diferite decat cele pt ochelari, sunt mai mari, pt ca stau lipite de ochi. Si mai ales trebuie sa incerci diverse branduri pana le gasesti pe cele potrivite pt ochii tai.
Eu cand mi le-am luat pe ale mele m-am dus de 3-4 ori la control sa vada daca sun ok si nu imi irita ochiul.
Oricum daca te hotarasti sa iti iei fara control medical asigura-te ca iti cumperi si lacrimi artificiale. se usuca rau ochii de la ele

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Trebuie sa ai prescriptie. Dioptriile pt lentile sunt diferite decat cele pt ochelari, sunt mai mari, pt ca stau lipite de ochi.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

De fapt, sunt mai mici. Cu o dioptrie, o dioptrie jumate.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc la toate
Alinkav, mi le_am luat pe cele recomandate de tine...Am fost aseara la pe Cora. Sunt super, nu ma jeneaza deloc.

Mergi la inceput

AAaa, si a propos de dioptrii, mi le-am luat exact ca la ochelari...asa am avut si mai demult. Oricum, cu ochelarii nu vad chiar perfect...sunt un pic mai mici decat ar trebui....dar fff putin, imperceptibil. Cu lentilele vad super. Eeee...nu stiu daca voi ramane asa si pe viitor...am vrut doar o schimbare de Sarbatori
Va pup, inca o data!

Mergi la inceput