Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
tradu' si mie de ce vrea asta sa divorteze? ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
si eu sint curioasa, zau! cre' ca i s-a urit cu binele...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
de ce vrea sa divorteze?dar de ce mama naibii s-a maritat?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui umflatel de ce vrea sa divorteze?dar de ce mama naibii s-a maritat? ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Buna intrebare!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 gabriela, saracutza clara ce mai sughite! s-o fi maritat?! sa dam un anunt sa aflam, ca murim de invidie...ce ziceam io?!INVIDIA ne caracterizeaza ![]() umflatel,daca nu fac acasa maximum,acolo sigur o dau in bara da' nu ma stresez, ca il iau pana la urma...ca sunt fata desteapta(pe langa ca sunt si modesta! Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
pai n-am mai ajuns bre la nunta,ca m-o pagubit Catalina de fracu' lu' barbatu' si budigaii i-am ars cu fieru' (incins -ii tatuam
S-o maritat pe draqu',vrei sa crape ranza -n mine ca a luat-o iubi si inca mai beneficiaza de balcon si cafeluta?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui misha71
pe a cui pisi te iei cumva de motanu' meu? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
uh,a' tau n-a beneficiat inca de o decupatura?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
ce e cu pisi?
sau motanu'?
luminati-ma si pe mine![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
Letitia 1
"Am citit articolul de pe prima pagina, cel despre mamele fumatoare si fertilitatea copiilor si am gasit urmatoarea fraza:
Valorile DHH la acesti barbati erau aproximativ la jumatate din valorile corespunzatoare, determinate la barbatii care nu au fumat in timpul sarcinii.
Acest articol a fost aprobat de colegiul medicilor DC."
Cititi si va minunati ce a gasit Letitia 

Gabriela
mihaela77O spune:
vio,cand ai examen?ca sa stim sa facem 

!
bey,v-am lasat,cu voi nu mai pleaca omul de la pc...mergem la soacra-mea(una din ele,ca eu am doua,na!),si nu putem face femeia sa astepte!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
citat din mesajul lui gabriella1
pai n-am mai ajuns bre la nunta,ca m-o pagubit Catalina de fracu' lu' barbatu' si budigaii i-am ars cu fieru' (incins -ii tatuam S-o maritat pe draqu',vrei sa crape ranza -n mine ca a luat-o iubi si inca mai beneficiaza de balcon si cafeluta? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
ba sa stii tu ca s-a maritat....numai asa ca sa murim noi de invidie
insa nu inteleg de ce nu a venit aci,pe forum sa ne dea veste cea mare!

Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 ce e cu pisi? sau motanu'? luminati-ma si pe mine Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
pisi-ul e PC ,bre ! te-ai imbuibat si nu mai judeci,ha?
si tu ai motan?haoleuuuuuuuuuuuuuuu

Gabriela