Aspirante optimiste>20 ani (380)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

noname, imi pare rau ca te doare maseluta. care aulin il iei, praful sau pastilele? stii ca a fost o vreme cand se spunea ca nu ar fi tocmai bun pt ficat. ai incercat cu vidan? e foarte bun pentru dureri de masele si nu am auzit despre el nimic de rau.
noapte buna si sper ca o sa fii mai bine maine dim.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mie imi vine azi ingrid.la mine si nu prea o sa am timp..maine pleaca acasa............

apropo.....buna dimineata si va invit la o cafeluta sau un suculet sau o hot chocolate.......................ce ziceti???????

sa fiti cuminti azi dimin tb=36.2........
na ma rog/.....am niste dureri de burta...is fff curioasa ce zice dr luni sa vad cum ma doare si ce roade am..adik sa pot eu estima de aici nainte cand ov si pe ce parte.......vom vedea.................

va pup si mai vb noi azi........

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna dimineata fetelor,mai fetelor ori sunt eu pre obsedata pt a avea un bebe ori antradevar mi sa antamplat minunea ,spun minunea ca daca ar fi sa fie 2 liniute este chiar o minune sa va spun si de ce luna trecuta era ultima luna cu tratament pt reglarea cm poate va mai aduceti aminte ca de cand am pierdut bebeul nu ami mai venea cm ,asa ca am facut tratament si totul intrase la normal ,dar luna trecuta am pecito de 2 ori si dupa spusele doc nu trebuia sa o pecesc ca aveam unda verde doar de luna aceasta acum sa va spun de ce spun ca am anebunit sau antradevar e ceva de vreo 2 saptamani sani ma dor ,de dimineata ami este greata ,mucusul mai gros ,si dureri usoare de cap an fiecare zi ,,cm ar trebui sa ami vina pe 1 sau 2 luna viitoare 2009 ,nici nu stiu ce sa mai cred ami este teama sa ami fac un test si ami este teama sa ma duc sa ami fac sangele nu vreau o dezamagire ,sotul glumeste ami spune ca a lovit an centru ,eu cred totusi ca nu are cum ca dupa ce am pecito mi venit cm normal pe 1 dec,voi ce ma sfatuiti ? pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,mai fetelor ori sunt eu pre obsedata pt a avea un bebe ori antradevar mi sa antamplat minunea ,spun minunea ca daca ar fi sa fie 2 liniute este chiar o minune sa va spun si de ce luna trecuta era ultima luna cu tratament pt reglarea cm poate va mai aduceti aminte ca de cand am pierdut bebeul nu ami mai venea cm ,asa ca am facut tratament si totul intrase la normal ,dar luna trecuta am pecito de 2 ori si dupa spusele doc nu trebuia sa o pecesc ca aveam unda verde doar de luna aceasta acum sa va spun de ce spun ca am anebunit sau antradevar e ceva de vreo 2 saptamani sani ma dor ,de dimineata ami este greata ,mucusul mai gros ,si dureri usoare de cap an fiecare zi ,,cm ar trebui sa ami vina pe 1 sau 2 luna viitoare 2009 ,nici nu stiu ce sa mai cred ami este teama sa ami fac un test si ami este teama sa ma duc sa ami fac sangele nu vreau o dezamagire ,sotul glumeste ami spune ca a lovit an centru ,eu cred totusi ca nu are cum ca dupa ce am pecito mi venit cm normal pe 1 dec,voi ce ma sfatuiti ? pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Mergi la inceput

scuze nu stiu ce am facut de sa trimis mes de mai multe ori scuze

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

neata fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata aspirante si mamici!
Gina asa e , e cel mai bine acasa, cu drumurile si cu tot am slabit 2 kg zilele astea
Ramona nu am inteles bine, pentru a nu cunosc cuvantul "pecito" ! Ce inseamna?
Daca vrei poti face un test, desi e prea devreme, un surecheck ar putea sa-ti spuna!!
Cafeluta?
Suculet?
Bea tu ai continuu musafiri?
Fetele eu nu am mancat sorici!
Nici carnati!
Nici toba!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput