Aspirante optimiste>20 ani (380)
Raspunsuri - Pagina 11
anidaz spune:
Buna dimineata.Si la mine tot a sarmale miroase,![]()
Bine ai venit Raluca,scrie repede 10-12 mesaje ,fiindca sunt moderate si nu vedem ce scrii in timp real,
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
anidaz spune:

Acum cand gerul ierii ne ingheata trupurile, sa lasam sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, raza dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transforme inimile in torte arzatoare ale bucuriei! Sarbatori fericite!
!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
unboticutz spune:

Buna dimineaaaaataaaaaaaa la Mos Ajun!
Caldura si lumina in suflete va doresc !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
sa nu-i uitam!
lalala13 spune:
vreau sa ninga!!!!

eu-s la servici si nu stiu cum sa plec mai repede....
my somebody.... 
luna asta
unboticutz spune:
lala, si eu muncesc azi
dar de maine pana la anu' libeeeeeeeeeeer!
hai ca mai avem un pic 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
sa nu-i uitam!
noname spune:
Si astazi Lalala lucrezi?
poate iti mai trece supararea.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
happymum spune:
buna dimineata! gata am facut si io ochi. brusc. am uitat sa platesc factura la mobil, si sotul cand a vrut sa sune a avut parte de surpriza cu "numar suspendat". va da-ti seama ce rapid m-a trezit
. dar daca m-a pupat cand a plecat s-o plateasca inseamna ca nu e suparat chiar asa tare pe mine, nu? ![]()
azi e zi de bucatarie. spor la treaba, sa va iasa bucatele bune. mmmmm...iam iam.....
va
.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR! 
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
noi2 spune:
Buna dimineata si de la mineeee!
Bine ai venit Raluci si sa auzim de bebe cat mai curand! Scrie cele 10 mesaje moderate, ca sa putem vorbi in timp real!
Eu ce sa zic? Inca am secretia rozalie, bejulie de ieri, nici macar o picaturica de sange, nimic, azi dimineata am luat temperatura si era 36,8.Am mai avut ceva dureri de burtica, mai mult intepaturi ieri dupa amiaza, in rest nimic... sani la fel, de vreo doua ori am simtit o mancarime pe sfarcuri si cam atat. Am mai repetat un test barza aseara si dupa vreo 20 de minute, s-a vazut o umbra din a doua liniuta. Oricum scrie ca daca trec 10 minute, testul e neconcludent, deci nimic.. astept si astept si ... astept.. sa vedem ce o mai fi.
CUm va spuneam, cu pregatirile stau bine, adik nu am facut nimic, traisca mama si tata ca ne primesc la ei ca in fiecare an, cred ca pentru revelion incep si eu sa fac o prajiturica ceva....mai am putin si am trenul spre casa, insa sunt in zona, ne mai auzim.
Spor la treburi si 
http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png
POZELE NOASTRE
Beatrice1982 spune:
Va doresc un Craciun Feeric, plin de tot ceea ce e mai bun pe lumea asta, si pruncul Isus sa ne lumineze sufletele umbrite de dorul de copii, si sa ne ajute sa ni se implineasca visele............La Multi Ani ASPIRANTE OPTIMISTE!!!!!!!
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?
Beatrice1982 spune:
rauca bine ai venit
povesteste mai mult despre tine sa stim ce ai facut ce nu ai facut..............................sa stim ce ciclu ai e regulat ori nu....................dec astea
XMAS time...........
Poze
nostru....o fi pe drum?