substante non toxice pt spalatul prin casa

substante non toxice pt spalatul prin casa | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

Buna la toti iubitorii de animalute !
Eu am un catel, Oscar junior - techel neted de 14 ani, o pisicuta de ca 4 luni Anita, si doua acvarii mari cu pesti ( stau la bloc:) )
Spal pe jos in fiecare zi fiindca este o mizerie afara de......
Am si un copil de aproape 4 ani deci sta pe jos de cate ori vrea.
Cu ce sa spal pe jos sa dezinfectez dar fara sa afectez ingerasii cu blanita? Mai ales pisicuta care se linge pe labute.
Pana nu am avut pisicuta spalam cu domestos si eram linistita ca dezinfectez ( mai mult partea de bucatarie /hol unde intram direct de afara ) Am trei presuri la usa din care doua le spal si ud in fiecare zi si de fiecare data apa ramane maro inchis - este o mizerie pe strada !
Deci cu ce sa spal pe jos?

quod me nutrit me destruit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Deus, eu am mai multe pisici in casa si spal tot cu Domestos.Am vorbit si cu veterinara, si ea are o hoarda de pisici in casa si tot asta foloseste.

Ca detergenti non-toxici eu stiu ca sunt aia de la Amway - poti lua L.O.C Universal, eu iau pt. mama mea care e bolnava si nu suporta mirosul de clor/dezinfectant...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Deus,eu pina a avea puiutul de bichon(acum o luna jumatate) spalam cu Pronto verde,de gresie.Era super comod,nu necesita clatire.De cind cu asta mica (bichonitza) Pronto nu face fata.Folosesc Domestos pentru ca fiind ciine de talie mica face frecvent pe gresie si nu e usor de invatat sa isi faca nevoile intr-un anume loc.Spalat si limpezit.

Pisicile mele nu au nimic de la Domestos si se ling toata ziua.Inainte de Domestos am incercat si eu cu Loc-ul Universal dar gresia nu se curata atit de bine dupa urina catelului si cred ca nu se limpezea foarte bine.Gresia numai avea luciu pe care il are dupa limpezirea cu Domestos.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

multumesc pt raspunsuri :)
si mie imi place Domestos, o sa spal tot cu el si o sa las sa se usuce pt ca ea sa nu se ude pe labute ( pe pisi o inchid undeva pana spal ca altfel imi ataca mopul )

cum imi pun poze in mesaj ? vreau sa va arat o poza cum stau ingerasii impreuna in cosulet :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Deus, aici nu ai cum sa pui poze. Insa incarca pozele pe webshots si posteaza linkul.

V

Mergi la inceput

multumesc Victoria :)
am poza in albumul meu de pe forum, sunt doi scumpi :)

Mergi la inceput

Victoria mai ajuta-ma te rog odata! vezi te rog imi vezi pozele puse pe webshots:

http://community.webshots.com/album/569322782tvfTCk][IMG]

multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

incercati si sanex verde, cel care omoara diverse insecte... nedorite, nu este toxic pentru oameni si animale
o data la ceva mai mult timp puteti spala si cu virkon-s sau ectocid-s, este un desinfectant foarte puternic

Ecocid S este un dezinfectant universal foarte acativ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute . Are activitate bactericida si fungicida.

Datorita nivelului inalt de siguranta si spectrului larg al activitatii biocide , poate fi utilizat in scopuri variate : - institutii veterinare ( cabinete ,clinici, laboratoare )
- pentru animalele din gospodarie ( spatii destinate prepararii hranei ,adaposturi , canise, custi pentru iepuri, voliere,stupi sau alte spatii unde sunt adapostite animale. )
- alte suprafete : dezinfectia vehiculelor ,, abatoarelor, suprafetele si accesoriile targurilor de animale ,depozitelor si incintelor de prelucrare a hranei , pentru dezinfectia echipamentelor si suprafetelor din gospodarii .

Solutia de lucru de Ecocid S se poate aplica prin pulverizare , vapori in suspensie (ceata) , in bazine de dezinfectie sau in cadrul filtrelor de dezinfectie .
Pentru dezinfectia suprafetelor si echipamentelor deja curatate, este suficienta prepararea unei solutii de lucru de Ecocid S , cu concentratia de 1%( un pachet de 50 g in 5 litri de apa sau 1 kg in 100 litri de apa ). Se recomanda folosirea apei incalzite pentru dizolvarea rapida a preparatului .

sursa: http://www.otimarvet.bizoo.ro/vanzare/80175/Dezinfectant-universal-Ecocid-S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Am vazut o emisiune pe Travel & Living, foarte interesanta, recomandau pt. spalatul tuturor suprafeteleor, inclusiv a dusumelelor (fie ele gresie, parchet), o combinatie de apa cu otet. De atunci eu asa folosesc, in primul rand pt. copii, suntem satui de atatea chimicale. Mai ales noi, cei din Bucuresti, suntem panditi de astm (am dezvoltat deja o obsesie pe tema astmului) de la atatea pulberi din aer plus chimicale de zi cu zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

buna ziua la toata lumea!
am si eu o intrebare legata de acest subiect.
mama mea are o catelusa in varsta care de curand e si bolnavioara. nu mai reuseste sa ajunga afara sa-si faca nevoile si binenteles ca se scapa pe parchet. care parchet saracul, dupa ce ca e vechi si nu mai are nici un strat de lac, acum e deja imbacsit de mirosul urinei. detergentul de parchet nu mai face fata, aveti idee ce ar putea folosi? produsele recomandate de voi sunt bune si pt parchet?

leuta

Mergi la inceput