Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 21
moni_or spune:
Primiti o fiica ratacitoare? ![]()
Mi-am propus ca anul asta sa scriu mai mult pe aici si mai putin prin alte parti. O sa-mi ia putin timp sa va cunosc pe toti si pe puiutii vostri, mai ales ca nu prea scrie la toti la semnatura ce varsta au, ca sa ma orientez si eu in spatiu, da ma prind eu repede
.
Am vazut ca mai este cel putin o bebita de varsta apropiata cu a noastra, Alexia Laurei, o scumpete, am vazut pozele 
Noi sambata facem 6 luni si acum suntem cam maraiti, cred ca ne pasc primii dintisori.
Luni ne-am propus cu sotul sa mergem si noi la Debrecen la cumparaturi pt pitic, n-am mai fost pana acum si am vrea sa luam scaun de masa, tarc de joaca si altele, am inteles ca se merita multe ca pret si ca diversitate. Voi obisnuiti sa mergeti pe la cumparaturi pe acolo?
Pupici si o zi buna, desi frumoasa nu e! 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
gabi_j spune:
Salut Moni!!
Bine ai (re)venit!! Eu nu am bebic. Datele de nastere (majoritatea) sunt scrise pe prima pagina la inceputul fiecarui capitol, din bunavointa lui Gabi_K.
Cristina
- asa de mult imi place de Andrei! M-am uitat la pozici. Pana la urma nu mai poarta ochelari? (eu am pierdut firul intamplarilor)
Daria, inca nu stiu ce ma voi face. Am ceva plan B, dar ala s-ar putea sa functioneze f bine, dar in aceeasi masura e posibil sa nu mearga de loc. Noah, in urmatoarele saptamani se va elucida. Mai caut de lucru pe net, dar nu prea este nimic in perioada asta. Sa te faci bine! 
Si eu acum ma pregatesc sa merg la stomatolog. Tineti-mi pumnii!!
Va pup
andy.p spune:
fete si baieti![]()
MA bucur ca vi-au placut pozele cu Alexia..creste si face tot felul de lucruri nostime.
Adi

Cris
junioara seamana perfect cu Andy...tot ne uitam la pozele lui de cand era mic si ne tot miram si noi![]()
daria
moni
sa ne pui poze cu Luca sa-l vedem.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
Gabi
, m-am uitat pe prima pagina si intr-adevar la multi pitici scrie anul, oricum majoritatea sunt mai marisori ca noi, deci avem ce invata.
Ca sa ne cunoasteti, aici sunt cateva pozici cu noi: http://picasaweb.google.com/monicado/Luca56Luni?authkey=4604mXoZOfM#
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
szivarvany spune:
Merg sa deschid cap nou ... ca vad ca nimeni nu s-a bagat ![]()
Moni, frumos foc Luca, sa ti traiasca 
Edit: gata capitolu`nou-noutz ... 38
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)