Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Mey ...atata imi raspunde Andy inapoi la orice zic,si el tre sa aiba ultimul cuv,si a inceput sa ma enerveze ca deja ...la gradi nu-l pot duce sapt asta ca una dintre d-ne e operata ,una e inaca in tabara.
Cred ca o iau razna.

Daria de unde ai luat patine???Tre sa-i fac ceva program de consumat energia ca altfel....

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Patinele: 83 lei la Carefur Lotus, reglabile pe 4 numere, Rco Pt mine as fi vrut din`aia clasici, dar nu erau :( Sa vedem cum ne descurcam, ca io n-am mai pus picior pe gheata impatinata de douajdeani

Si io mai caut prof de pian cu multa rabdare
Cunoasteti, stiti ??? Pls ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daria-multumesc

Ptr pian stiam eu o tipa taaare dragutza...sa vad daca dau de ea,te anunt.
La palat nu se face pian???

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Eu as prefera asa in particulaire, pt una bucata ploada cu fitze

Mey, ne vedem la patinoar ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mamagiuliei- parerea mea - e prea devreme pentru pian la 4 si un pic de ani.

Mergi la inceput

tot eu
la palat stiu ca se fac inscrieri in septembrie nu cred ca sunt sanse sa mai fie locuri acum.

mamagiuliei- de ce nu o trimiti pe giulia la balet? in septembrie vor fi probabil din nou testari de aptitudini la sc. pop. de arta si cred ca e tot asa de la 5+.

Mergi la inceput

Mercedes, nu o aduci pe Bia ??? la balet. Si merci de pont, sper sa nu uit. E musai sa-i gasesc preocupari cu consum de nergii.

Mergi la inceput

Nu cred ca sunt sanse sa o primeasca, va avea abia 4 ani impliniti atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Buna seara noi umblam la karate acolo , suntemi destul de multumutiti ,
sunt si copii de 4 ani sau chiar mai mici in grupa mica , la balet si acolo avem prietene care sunt mult mai micute , o fetita Giulia va face 4 ani in iulie si umbla din septembrie
la incepatori primul an e de 50 de lei parca pe tot anul , la avansati se plateste lunar
vroiam sa stiu daca sunteti multumiti daca ati vazut vreo inbunatatire in dezvoltarea copiilor vostri,
Eric are un program foarte incarcat merge de la 8 dimineata pana la 4 dupa masa iar de la 18.45 pana la 20.45 , de 4 ori pe saptAmana antrenament , uneori mi se face mila de el e bine oare asa ?
numai are timp sa iti traiasca copilaria, devine un mic adult inainte devreme , sunt zile cand nu il vad decat seara la ora 9 ,
la voi cum e? e normal sa fie asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Iiiiioaaaaaneeee, Iiiiooaanneee!!
Toooaataaa luuumeeeaa dooaarmeee....

La multi ani, Ioana!!
Poate da ta-su ceva de baut, asa sa nu pierdem ritmul sarbatorilor.

Evi, noua ne-a atras atentia educatoarea lui Andrei ca exageram si nu e bine deloc pentru copil.Inca nu implinise 5 ani, dar eu l-am dus asa: engleza, tenis, karate.Avea bietul de el vreo 2 dupa amieze libere pe saptamana. Era foarte obosit si uneori abia ne intelegeam
Acuma tu stii, tu il vezi.
Eu as prefera sa iasa in curte, la zapada, sa se joace, sa alerge.Asa imi amintesc io copilaria mea.Dar el are treaba cum vine acasa de la gradi.
Intr-o seara, noi stateam la tv, alaturi, el citea din enciclopedia copiilor...

Daria-din cate stiu eu, la Arieseni se fac cursuri de ski.Noi, chiar, ne programasem o iesire la sfarsitul lunii, in vacanta.

cristina si Andrei

Mergi la inceput