Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare la toata lumea!
L5845 noi suntem pe aici. Ne jucam toata ziua, da din maini, picioare de zici ca vrea sa isi ia zborul nazdravanul meu. Nu are stare deloc. In continuare chiuie, tipa si din cand in cand mai si bolboroseste cate ceva insa un cuvant clar nu a zis pana acum. Asteptam in continuare.... Ii place sa il pun sa mearga, se rostogoleste de pe o parte pe alta de nu il mai pot lasa singur deloc si a inceput sa se ridice pe tot ce prinde insa nu are stabilitate si mai si cade. Noroc ca sunt mami si tati langa el si nu se loveste. Sper sa vi cu vesti bune de la analize.
Ninia sper din toata inima sa fie cu ochisori.
O zi buna!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Ninia, ma roooooooooooog din tot sufletul... stii bine ce...
Cristina Ana, felicitari din toata inima! ma bucur tare mult pentru tine!
Lau, condoleante pentru bunicul tau, imi pare tare rau.
Jasmine, te pup, draguto, chiar mi-era dor de tine!
Dana, si noi ne chinuim tot asa cu somnul, se trezeste fff des noaptea, si de foame, si de sete, si de verificare, sa stie ca mami sau tati sunt acolo... te inteleg, e greu si cu serviciul, eu am reiceput treaba la doua saptamani de la nastere, eu m-am obisnuit asa, mai beau o cafea, mai trag de ochi. e greu ca nu are cine sa te ajute, macar o ora pe zi sa stea cineva cu el sa apuci sa dormi putin, te-ar ajuta mult.
laura, ce printesica mare si frumoasa ai! pe mine Mihnea nu ma intreaba ce e asta cum zice Thea, el imi cere direct "ata-ata" sa ii dau lui sa exploreze... partea proasta este ca imi cere intrerupatoarele, butoanele de la aragaz... la care mai nou se duce singurel si le da drumul, noroc ca stau langa el si-l supraveghez, ca altfel...
am inceput mesajul acum trei ore... lui Mihnea ii dau toti dintii aproape, suspina si ma strange atat de tare in brate... n-am mai dormit cum trebuie de nu mai tin minte de cand... dar nu asta conteaza, mi se rupe sufletul cand il vad. sambata face un an, cand o fi trecut timpul?! va pup, s-a trezit.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-condoleante pentru bunicul tau.
Iti doresc sa primesti maine rezultate bune la testele care le-ai facut.

Jasmine30-multumesc ca te gandesti la mine.Nu pot sa spun ca sunt bine insa incerc sa merg mai departe pentru ca viata este prea pretioasa.Iti doresc sa ramai cat mai repede gravida.

Ninia81-sper din suflet sa intrii maine sau poimaine sa ne spui ca ai vazut doua liniute!

Danaangie-cum mai este cumnata ta?

Aveti grija de voi fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor sunteti extraordinare! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! Credeti-ma ca am inima cat un purice si numar secundele pana vineri...caci vineri as vrea sa fac testul. Sper sa mai fie cazul!
Teo, Mony,L58, Michelle81, va multumesc si va doresc numai bine!
Va pup pe toate! Fug la baie sa mai verific...

Visul nostru

Mergi la inceput

Teo, nu pot sa cred ca a trecut 1 an! Doamne! Primul lui anisor! Sa ne pui poze neaparat!

Mony,pentru bebe jucaus!

Michelle, tu ce faci?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!

Majoritate ne stim de la "durere" insa eu nu am scris niciodata aici.As vrea sa ma primiti si pe mine pe listuta la gravidute si sa va rugati pentru mine ca de data aceasta sa reusesc sa-mi tin puiul sanatos in brate.

Pentru o scurta prezentare: 2007 - sarcina oprita la 8 s - sac embrionar gol, 24 mai 2008 provocarea nasterii unui ingeras de 21 de saptamani.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data aceasta.Este fetita, ma rog necontenit pt ea cu DPN 30 mai 2009; Imi doresc enorm sa o tin in brate.Nu are rost sa va povestesc cat de infranata mi-e bucuria de a fi gravi de teama sa nu se intample ceva; merg saptamanal la dr,luni avea 700 de grame si era totul bine; sambata poate facem morfofetala;
Ma rog nespus sa ma ajute Cel de Sus ca luna mai de anul acesta sa fie o luna asa cum trebuie:plina de flori, zambete si bucurie. Cea de anul trecut .....vreau sa fie stearsa macar 50% de bucuria celei de acum.

Colega de odisee cu mine este si iubita_tiana, poate va amintiti de ea; mai are si ea un pic si trece de hopul d 24 saptamani.Si mie mi-a fost teama la 21 s. Sunt atatea fete de luat exemplu de aici care au reusit si TREBUIE sa reusim toate in final.

Ninia, sper sa ai un tes pozitiv si te astept cu drag la odiseea vecina de septembrie-octombrie.

Va pup cu drag si de acum bine ca v-am regasit, o sa intru aici mai des.

Liana
are acelasi DPN ca al meu; suntem colege

24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laura mi-au dat lacrimile citind mesajul tau! M-am emotionat extraordinar vazand cat de putin mai ai din lupta asta (si Iubita_Tiana si Liana la fel). Chiar ca-ti ajuta Maicuta Domnului si vei avea o fetita sanatoasa si frumoasa si norocoasa si cum mai vrei tu E valabil si pentru Liana si pt Tiana. Ele tot fetite vor avea?
Michelle te pup din tot sufletul si ma bucur tare ca nu ai renuntat la ce-i frumos in viata. Abia astept sa ne anunti ziua cea frumoasa, vom face o mare, mare petrecere atunci.
Lau, tizo condoleante, imi pare tare rau! Poate iti da Doamne Doamne in compensatie un bebic mic, mic Astept vestile bune de la dr. Eeee, se prefigureaza o minunata zi a indragostitilor
Ninia tzin pumnii stransi, stransi pana mi se albesc incheieturile degetelor! Doamne ajuta, eu cred ca-i cu ochisori, mai ales cu simptomele pe care le-ai descris
Marina multi pupici lui bb Mihnea (care de fapt nu mai e bebe, e un copilas "in toata firea"). Sunt de toata coma in perioada asta si cred ca vor fi si mai si E ma distrez toata ziua cu ce poate face si vorbi
Mony crestere frumoasa si usoara si de acum inainte.
Irene si pupam si pe Mirunica scumpa si alintata
Jasmine rabdare (stiu ca asta-i cel mai greu lucru din lume), fara tutun si va veni bebe, ai sa vezi! SI mie mi-au trebuit vreo 4-5 luni pana am ramas insarcinata cu Thea si, in luna aia la ultima menstruatie, am facut 5 zile cate 2 polidin/zi. Vindeca eventualele infectii din organism si se prinde sarcina mai usor si mai bine. La mine a functionat
Flavia ce se intampla? De ce nu mai scrii? Sper ca sunteti bine

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Laurra, sarcina usoara in continuare! as vrea din tot sufletul sa fiu si eu vecina cu tine la odisee!

Laura_Ioana, iti multumesc mult mult de tot!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Multumesc fetele de sustinere.

Tiana tot fetita va avea, iar Liana nu stim ca a avut niste probleme cu netul si de vreo luna nu a mai intrat.

Va pup dulce, sa aveti o zi frumoasa

24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Pup fetele!
Inca nu au venit uratii!

Liana, va avea tot fetita am citit eu.

Visul nostru

Mergi la inceput