Sampoane

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Deianira, mersi pentru informatii . Mai sunt si pe aici diverse puncte din astea de Avon, poate gasesc acolo ca sa nu stau dupa o comanda... asta daca nu uit pana data viitoare cand dau peste un Avon.
Si parul meu are tendinte de ingrasare, la 3 zile deja trebuie sa-l spal ca nu il mai suport. 2 zile e ok, e acceptabil, dar deja de la a 3a zi nu prea mai ai ce sa mai faci cu el. Ar fi minunat daca ar exista un produs eficient si pentru asta...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

eu folosesc sampon de la body shop (din unirea shopping)
este un sampon anti matreata cu extract de ghimbir , sunt foarte multumita
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Carrye, eu zic ca depinde si de par. Al meu arata superb si folosesc nocivitati . Prietena mea cea mai buna in schimba are parul ca matura, aspru, tern si merge des la saloane pt. tratamente, din pacate degeaba. Deci, depinde si de "materialul clientului" :-).

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, normal ca depinde si de par, eu din pacate, ma numar printre cele care trebuie sa mearga des la salon pentru tratamente, slava Domnului, nu degeaba.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, fiecare ne alegem produsele pe care le folosim, eu am facut foarte multa chimie si am ramas cu sechele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Eu de la un nenorocit de sampon Avon am facut matreata, de altfel, a fost si singura mea experienta de gen. Ati intrebat vreodata un dermatolog ce parere are despre produsele Avon si Oriflame? Stiti unde se fac si din ce?
Nu mai scriu despre alta prostie, Wash and Go, tata a facut o iritatie pe frunte de am zis ca nu ii mai trece, alta nocivitate cretina.
Acum se spala cu Klorane. Este un sampon pe baza de plante. Eu refuz sa ma spal cu sampoane dintr-astea comerciale gen Nivea, Pantene si care mai sunt ca nu le stiu.
Cat pentru faza cu parul gras, depinde de cat de mult stai cu mana in el ziua, depinde pe ce perna dormi, depinde de produsele pe care pe folosesti. Eu daca pun o masca (doar pe varfuri) stiu ca nu mai sta 3 zile curat ci 2. Ca atare, nu prea folosesc decat sampon. Si cu cat il speli mai des cu atat se murdareste mai tare. Eu il tin fortat 3 zile chiar daca e putin murdar a treia zi, dau cu pudra de talc la radacina, apoi pun fixativ si il usuc din nou. Si mai tine.

Tocmai ca nu-mi place sa umblu toata ziua cu mana prin el, doar cand mi-l aranjez si atunci o fac cu mainile curate. Iar perina e curata Eu acum folosesc un sampon Gliss pt fire despicate, masca am folosit doar vara si un pic toamna impotriva razelor UV, si nu am constatat sa mi se ingrase mai rpd. Stiu ca cu cat il spal mai des se murdareste si se ingrasa mai rpd, dar nu pot sa las sa treaca 3 zile pana la urmatoarea spalare pentru ca nu-l pot coafa, nu are nici un voloum. Am sa incerc si eu metoda cu pudra de talc. Oricum ma mai documentez in privinta sampoanelor, sper sa gasesc unul pe baza de plante care sa reduca excesul de sebum si sa-l pot spala dupa 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Am folosit sampoane comerciale impotriva ingrasarii parului, dar niciun efect, de aceea acum doresc sa gasesc unul pe baza de plante, ma gandesc ca va fi mai bun.
Am gasit unul de la Hemel, a folosit cineva? Daca da, este bun?

Produsele din colectia Hemel Cosmetics sunt produse din materii prime naturale de cea mai buna calitate, selectate cu atentie. Componentele de baza sunt: ceara de albine, miere, uleiurile eterice si esentele din plante medicinale, uleiul de parafina, uleiurile vegetale, glicerina, vitamine.

Toate aceste produse cosmetice sunt absolut naturale, ecologice si 100% concentrate. Nu contin apa si conservanti. Sunt atestate, verificate si protejate.

Oare asa este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaene spune:

Fetelor ce parere aveti despre sampoanele Pantene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Absolut toate persoanele cu care am vorbit s-au plans ca Pantene-ul da matreata. Si mie mi se ingrasa parul foarte repede si pot spune ca am incercat TOT ce exista in farmacie (Alpecin, Neutrogena, Selsun, Sabal si nu mai tin minte cate)pt ca in esenta si eu sunt de acord cu ce spune Carrye. Cred ca tot de la chimie mi se trage Cu toate astea, am avut surpriza sa descopar in disperare de cauza ca Pantene Clear e singurul cat de cat eficient in problema ingrasarii, asa ca-l folosesc cu drag si spor dar nu continuu;si pare sa aiba cat de cat efect. In rest, daca mai are cineva remedii pentru parul gras, ascult cu interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarasvati spune:

Eu folosesc de vreo doi ani Pantene Full & Thick si ma impac bine cu el. Nu ca mi-ar face cine stie ce par (al meu e fin, subtire), dar n-am avut nici o problema, e OK. Am mai folosit uneori si Pantene volumizator, insa parca imi facea putina matreata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

cam 99.99 % din sampoanele din magazine/supermarketuri sunt .... bombe chimice. sampon care iti rezolva ceva cu adevarat este unul profi. si nu in toate saloanele sunt produse profi, deci daca spui ca mergi la salon pentru tratament, etc, nu neaparat inseamna ca acolo se folosesc produse profi. eu am lucrat in industria de profil si multe marci din saloane sunt "neprofi".
cineva , de la un anumit brand de pe piata/rafturile magazinelor, mi-a spus ca testau un sampon si ca oamenii erau nemultumiti ca nu facea spuma(un fapt total neimportant la un sampon). era o marca "ieftina si buna". si au gasit solutia : detergent de podele.
acum...foecare alege ce ii permite portofelul sau ce ii permite piata.
eu recomad Joico. face din cel mai urat si mai degradat par, o frumusete(in cateva sedinte)
si inca ceva: este indicat sa se spele parul zilnic. nu o spun eu ci dermatologii. se comporta la fel ca tenul ,ca pielea- se imbacseste de produse de styling, poluare, etc. si studiile spun ca nu se degradeaza, ci din contra...

Mergi la inceput