Sampoane

Buna! Am si eu o problema. Fac matreata cam de la orice sampon. Acum am o matreata de toata frumusetea si vreau sa scap de ea. Ma puteti ajuta cu un sfat? Voi cu ce sampoane ati scapat de matreata? Head & shoulders e bun? Sau Clear? Si dupa ce scap de matreata ce imi recomandati sa folosesc pentru ca am auzit ca sampoanele anti-matreata sunt f agresive. Sper ca nu v-am obosit cu atatea intrebari. Multumesc anticipat!
Raspunsuri

XIO spune:
Matreata este o ciuperca. Daca spui ca faci de la orice sampon , atunci cred ca ar trebui sa incerci unul dermatocosmetic.
Eu in functie de sampon fac sau nu fac .
Acum folosesc Nivea Shine si Elseve pt. par normal.
A , mai conteaza si daca folosesti un sampon adecvat parului tau.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

alinaene spune:
De fapt nu fac de la orice sampon. De la Dove, de exemplu, nu faceam. De la Garnier faceam in prima zi in care ma spalam, dar apoi nu mai aveam nimic. Matreata asta urata am dobandit-o de la Elseve. Eu am parul normal cu tendinta de ingrasare si il spal cu sampon pt par gras de 2 ori pe saptamana. E bine asa?

caty spune:
Eu te sfatuiesc sa incerci cu Clear. La mine Head& Shoulders nu a functionat deloc. Si eu m-am luptat ani de zile cu matreata care este destul de inestetica si enervanta. Acum slava domnului ca am reusit sa sacp de ea. Eu folosesc in continuare Clear si nu mi se pare agresiv deloc.
Eu zic sa incerci ca n-ai nimic de pierdut. Eu am observat efecte inca de la primele spalari.
Sper sa functioneze si la tine!

geniest spune:
Daca matreata e f agresiva nu prea ai sorti de izbanda cu sampoanele obisnuite. Incearca sampon dermatocosmetic, dupa cum spunea si Xio.
Sunt f bune cele de la Bioderma sau Selsun Blu. Le gasesti doar la farmacie, iar utilizarea lor se face pe o perioada limitata.
Succes !!!
www.andreialmeu.piczo.com

adelamatei spune:
Si eu am matreata de cand ma stiu. Folosesc si eu Clear dar nu sun tmultumita de el. In schimb vreau sa incerc Vichy contra matretii(costa aprox 35 lei), la sfatul unei prietene care e f multumita de el.

Carrye spune:
Buna!
Spala-ti parul cu Alpecin. Este cel mai bun din tot ce am cumparat pana acum. L-am gasit la mama care a scapat si ea. Prietenul meu avea o matreata de nu mai stiam ce sa ii cumpar sa scape de ea pana i-am luat Alpecin. Acum are scalpul foarte curat si este foarte multumit. Samponul il gasesti la farmacie, cel A3 este pentru matreata.

alinaene spune:
Multumesc de sfaturi! Acum ma spal cu Clear ca am gasit in casa. Mie imi cade parul mai mult ca de obicei de la Clear si din cauza asta mi se pare agresiv. Dupa ce imi trece matreata as vrea sa il schimb. Cu ce ma sfatuiti sa il inlocuiesc? Pantene, Sunsilk, Nivea? Va multumesc!

Deianira spune:
Mie mi-a aparut matreata tocmai pentru ca schimbam asa aiurea sampoanele... azi unu', maine altu'.
De trecut, mi-a trecut cu Advance Tehniques de la Avon, cel anti-matreata, pe care il folosesc si in prezent.
Mie, doctorita mi-a zis ca sampoanele astea "comerciale" anti-matreata nu sunt suficient de puternice sa o indeparteze, ci doar sa o previna, in majoritatea cazurilor.

MadameBovary spune:
Si eu am tot avut si am probleme cu matreata. Am incercat diverse sampoane. Clear parea ca e destul de bun, dar nu am fost foarte satisfacuta de el. De fapt, la mai toate sampoanele anti-matreata scrie ca reduce matreata aia vizibila, nu ca te scapa de problema definitiv. Cred ca o sa incerc si eu un produs de la farmacie... dar si asa mi-e teama, ca daca scap de ea asa, pe urma ce sa folosesc ca sa fiu sigura ca nu o iau iar de la capat?
I never fake ... sarcasm

alinaene spune:
De asta imi e frica si mie. Sa nu o iau de la capat cu problemele dupa ce schimb samponul.:(