Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (247)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pinacolada, felicitari, asta da nebunie. Sa va distrati pe cinste!

Yaia, sa stii ca nici eu nu reuseam sa il tin pe Bubu la aerosoli. Ca sa se uite in ureche inseamna sa il tii cateva secunde, dar greu sa il tii asa 20 min cat dureaza aerosolii. Noi nu reuseam sa il tinem nici 2 persoane. Iar dr a zis ca oricum daca plange asa nu inhaleaza cum trebuie si tot degeaba este.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello hello dragelor nu am citit din urma,acum ma apuc sper sa ma lase moldoveanul meu mic.Apropo nu va era dor de el?
http://good-times.webshots.com/photo/2428690840102537454vlwcfd

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am fost azi in cautarea mosului la o ferma din apropiere dar era un rand la el asa ca am renuntatIn schimb ne-am jucat cu oitele catelusi,ponei,am vazut reni si ne-am plimbat cu tractorasul prin padurea fermecata.A fost super frumos si obositoooor,a dormit 4 ore azi

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- da mercic pt urare! asa sa fie! pana in august mai e ...cale lunga:))))
cu bubu al tau...ca si cu al meu...nu mai se poate sta o secunda, tb sa faca o trasnaie! si al meu e cui cataratul nevoie mare, spre deosebire de luca care nu a avut in sange sportul asta:)))
Moldoveanca- frumos baiat si ce caciula rosie avem, mama mama!!!! se pare ca-i plac mult animalutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara spun si eu rapid!!!

Cecilia am vazu filmuletele! Cristi e are frumos si dulce!!!

Ce petrecere fumoasa la Iasi! Felicitari mamici! Foarte frumoase dulcetelele noastre, una in chip de Craciunita iar cealalta leopardata!!! De mamici ce sa mai zic...
Daniele noi amm luat nebulizator Omron. Cel la 300RON. E destul de silentios si foarte bun. Daria chiar statea cumintica si respira cu gurita deschisa dupa ce s-a invatat cu el.

Celia, grisinele le fac asa:
Ingrediente:

400 g faina integrala
250 g faina alba
7 linguri ulei de masline
12 linguri apa
25 g drojdie
o lingurita sare
seminte de susan sau chimen

Mod de preparare

Drojdia se dizolva in 2 linguri de apa calduta, impreuna cu sarea. Intr-un castron mare, separat, se pune cam o cana de faina, se face o adancitura in mijloc in care se pun cele 7 linguri de ulei de masline, 10 linguri de apa iar apoi se pune si drojdia dizolvata si susanul sau chimenul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn. Se pune apoi castronul intr-un loc caldut si ferit de curenti de aer in bucatarie si se lasa sa creasca 20 - 30 de minute.

Dupa acest timp se framanta bine cu mainile aluatul, pe planseta sau pe masa, pe care s-a presarat in prealabil faina. La nevoie se mai adauga faina. Aluatul rezultat este elastic, se ia usor de pe degete si este usor de modelat.

Din acest aluat se iau mici bucati din care se formeaza cu mana, prin rulare, bastonase de aproximativ 10 cm lungime si 1 cm diametru, care se aseaza intr-o tava, la 1 cm distanta unele fata de altele. Se da tava la cuptor la foc mic. Sunt gata in 20 - 25 de minute. In cazul in care nu sunt rumenite pe ambele parti se pot intoarce in tava si lasa inca cateva minute la cuptor.

Daca vrei poti sa faci cu grisine cumparate.

Apoi grisinele cumparate sau facute se ung cu unt pe 2/3 din lungime (strat foarte subtire). Presarati parmezan pe o farfurie si rulati prin acesta partea unsa cu unt a grisinei pentru a o tapeta usor. Se pune o felie de bacon sau prosciutto pe suprafata de lucru. Se ruleaza baconul pe grisina. Se pun intr-un pahar, se acopera cu folie si se pastreaza la rece.

Mamici eu am zis ca as face, acum sa vedem ce o sa fac din ce am zis. miine e zi de bucatrareala. Ciorba de perisoare cred ca o schimb cu ciorba de curcan, si la noi boeuf-ul e tot pui iar ort ma gindesc sa fac de Revelion.

Papanash, multa sanatate!!!

Yaia ce bine ca si-a revenit Tudor!!!

Roxana, sa iti fie de bine infrumusetarea!
Bebeka, pupici Rebecai!!! petrecere frumoasa de Craciun in vizita sau acasa!

Gabitz, bine ati revenit! Si noi asteptam zapada!!! Astepam si poze cu voi!!!

Pinacolada, ce idee faina. Sa vedem cum sam cu banii ca tare as vrea sa aranjez si eu asa ceva.

Aiurea faza cu 85% aminat!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Moldoveanca frumoasa incursiunea voasra in lumea animalelor. Unde a avzut Raluca pozele?

Daria a avut o zi plina. De dimineata in parc cu Matei, apoi joaca cu Matei, apoi joaca la locul de joaca cu Matei, somn, apoi Baby Einstein. Acum se joaca cu tati.

Abia miine incepem sa gatim si sa facem ultimele cumparaturi.

O seara super tuturor!

Ma bucur sa vad ca au scris mai multe fete.

Luy, sunteti bine? Alte mamici prezente deobicei chiar nu aveti timp de nici un cuvintel? uite eu ziceam ca prea sunt consecventa si scriu cite ceva aproape zilnic. Azi ziceam ca nu mai scriu nimic dar am vazut mesajele Celiei si Danielei si...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

diwana, vocea parca nu e mea, sincer nu m-am recunoscut prima data

Multumim tuturor celor care ne-au vizionat

Am vazut si eu pe Tudor la ferma, tare incantat de animalute.

Roxana, sincer nu am avut timp sa ma uit sa vad daca mai am lucrusoare de 9 luni prin casa sau sunt duse, dar chiar si asa maine nu aveam cum sa ma vad cu tine.........sunt super aglomerata, tati mi-a facut inca o surprizaneplacuta, pleaca la Suceava si s-a dus ajutorul meu, iar azi nu si-a mai luat liberasa ca mai bine nu va mai povestesc.....oricum sunt un carrrrrrrrrrrrrrcu draciiiiiii...si ca sa fie treaba treaba nu si-a luat nici permisul, cica 3 luni i l-au suspendat, desi a primit hartie ca pana pe 20 decembrie( ma ratacit eu hartia)....asta este

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am eu lucruri de 9 luni ...al meu stiti ca e mai mic. Cum facem?

Andries

Mergi la inceput

Andries, ne auzim la telefon.

Cecilia, imi pare rau ca ramai fara ajutor si ca ai ramas singurul sofer in familie. Sigur o sa te descurci insa, numai sa te linistesti putin.

Moldoveanca, tare scumpic puiul tau, si mare iubitor de animale.

Erina, asta a fost ziua "matei". Ce bine e sa aiba cu cine se juca! Bubu s-a plictisit azi fara sora-sa.

Pinacolada, la mine si Alex a fost cataratoare, speram ca Bubu sa fie mai linistit.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Erina, nu sunt asa sigura ca doar s-a amanat chestia cu 85%. Avand in vedere ca e ordonanta de urgenta, ma tem sa nu fie respinsa cu totul cand ajunge in parlament.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput