America (136)
Raspunsuri - Pagina 18
elena2001 spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi...am avut de tradus pentru cineva niste articole despre franchising...numai ca toti termenii sunt noi pentru mine si mi-e teama sa nu fii facut ceva greseli...ma poate ajuta cineva? as avea nevoie de cineva care sa se uite putin peste articolele traduse de mine...daca puteti sa ma ajutati, trimiteti-mi un e-mail pe adresa:
elilie2001@gmail.com
Va multumesc anticipat si Sarbatori Fericite!
Irina
blackpanterro spune:
Cuscra, am vazut pozele, super cadouri!!! Bradutul arata minuscul intre toate cutiile :)
Eva e o frumoasa si o scumpa, cum are ea grija de bebe al ei.
Sinzi, frumoase si pozele voastre, ce masa imbelsugata acolo frumos ornamentata de craciun! Dar mi shod de voi ca toti sunteti la maneca scurta :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Delia21 spune:
CRACIUN FERICIT ,...cu intarziere si de la noi!!!!Nu mai avuram rabdare sa stam acasa ,....si plecaram la Disney mai repede cu o zi decat era planuit.maica-mea a zis ca nu suntem sanatosi sa plecam acasa chiar in ziua de craciun,.....dar cand a vazut cati nesanatosi sunt pe aci,...s-a speriat rau de tot
Multa lume,....eu credeam ca NY e aglomerat,...In fine,...a venit si mosul in ajun,...defapt mai devereme caci Rudy daca a vazut cadourile langa brad,...nu a asteptat el inca o zi,...si a fost tare bogat,...3 robotei,un cos de baschet pentru copii dupa care Rudy e innebunit,o motocicleta de la per Perego,....cred ca asa se scrie
,o camera de facut poze ca sa nu mai faca scandal dupa a mea de fiecare data cand fac poze,...La tati i-a adus un GPS,...pe care-l voi plati in rate vreo 4 luni,...am vrut unul bun,....sila buni,adica la maicamea niste sfetere,bluze,..iar mie sa ma imprasti de ras,...mi-a adus o bluza exact la fel,....aceeasi culoare,acelasi model,ca si anul trecut!Deci,....se pare ca nu am fost prea cuminte
.Va pupam si revenim saptamana viitoare cu poze!
sinzi_ana spune:
Panteruta, ce mai face Aidan? E mai bine cu tusea?
O buna idee sa incercam si noi Wii pe Buni!!!!
O tine ocupata ceva timp, nu???![]()
Setul de tobe sunt pt Aidan, sau pt tati?
Super!!!!
Carmenbr, am vazut si pozele cu Ericutz!! E tare frumusel in costumas!!!!
Ramona, ce copii frumosi!!! Nici nu am observat altceva!!! Cea mica e haioasa si zambareatza foc!!!! Vrem mai multe poze
!!!
La noi e soare si bine...
Am avut ceva emotii ca ieri a plouat un pic, si petrecerea era in curte afara (ma gandeam cu groaza cum incap 18 persoane plus copiii din doatare in casa
)...dar se pare ca exact la ora la care am pus masa, a iesit un soare frumos (cam prea stralucitor) si ne-a tinut pana seara tarziu!!!!!
Azi facem sfestanie la casa...si sper ca ma voi descurca
...nu am prosop (am auzit "zvonuri" ca ne trebuie) si am pus un servetel
...
BTW: Rock Band Rocks!!!!
(am apucat sa il incerc un pic dimineata...dupa ce pleaca parintele...ah....facem banda rock!!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
blackpanterro spune:
Sinzi, multu de intrebare. Aidan e bine, l-am pus pe tratament de Pediacare si Mucinex si vad ca functioneaza.
Tobele sunt pt Aidan(sunt pe marimea copiilor cam de la 4 la 8 ani), a tot cerut si implorat ca sa cante We will rock you LOL.
Mama e mare fan Wii dar numai boxul ca acolo ne spargem de ras. Apoi cand merge Aidan la culcare avem turneu de "Nu te supara frate" LOL, l-am invatat si pe JP si jucam si radem de nu mai putem ca luptam sa ne scoatem unii pe altii afara LOL
Eram sigura ca o sa iti placa Rock Band! :) Toti pe care ii stiu si au, sunt super incantati. O sa ne luam si noi...eventually :). Acum sangeram serios la buget ca omu s-a gasit sa imi mai faca un cadou iPod classic de 120G.
Ce e sfestania?
sinzi_ana spune:
Mie mi-ar place niste tobe pt mine
...tare ma chinuie talentul muzical...noroc ca la petrecerea romanilor am avut ocazia sa cant colinde cat m-au tinut plamanii
(nu am voce deloc, dar imi place sa cant
)
Sfestania este sfintitul casei...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
blackpanterro spune:
Sinzi, important e sa participi, nu sa fii bun! :)
Au ajuns rochitele de la VS!!! Sunt sublime si norocul meu ca am comandat niste chiloti din aia taiati cu laser tot de la ei ca s-ar fi vazut forma de la chilotii normali pe dedesubt.
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/video/3035006020087737923EuiPLH
primele incercari!!! haha!!!!
David e cel mai bun la voce, eu cu chitara..si Radu la tobe!!!
Sinzi, Radu si David
psihologul
adrianaloy spune:
Buna, dragelor si sper ca ati "trecut" cu bine peste emotiile mesei festive, musafirilor, cadourilor si copiilor nebunatici
! Noi am venit cu portbagajul plin de cadouri de la prietenii unde am sarbatorit Craciunul. Copiii au fost rasfatati cu o multime de jucarii, care mai de care mai galagioasa sau cu multe componente. De la roboti, masini cu telecomanda, mingi, laptop, aparate foto, joc magnetic,
lego, chitara, trompeta
...
Cam asa arata bradutul gazdei inainte de marea "despachetare"
http://www.flickr.com/photos/adrianaloy/3139632799/
Azi am mai strans din ele si ascuns- le mai scot peste vreo luna pe rand! era un vacarm azi de la chitara si trompeta
...
I-am cadorisit si noi cu RockBand (chitara, tobe, microfon), dar am avut surpriza sa nu mearga tobele si l-am bagat la cutie sa-l schimbe tati maine.
Sinzi- cam asa era si la noi aseara- distributia: tati la chitara, Mihai la voce, Andrei la tobe(chiar daca nu mergeau)...iar eu ma prapadeam de ras! cred c-o sa-mi iau si eu o tamburina ca sa intregesc orchestra familiei
.
liris spune:
Craciun fericit!
am vazut o multime de poze cu copii care de care mai frumosi si brazi frumosi ca din cardurile postale 
daca mi s-a infundat teava la bucatarie, naiba stie ce o fi cazut si nu am dat drumul la garbage disposal la timp ... am pus o solutie d'aia care dizolva dar pare ca ce porcarie o fi cazut acolo e destul de jos pe teava. ce sa fac? ati avut vreodata o problema de genul asta?