Aspirante cu vechime "medie" (17)
Raspunsuri - Pagina 8
voicu_bebi spune:
Arianna
am sa pun maine dupa ce facem si bradutul sa vedeti cum l-am decorat si sa vedeti si burtica 
da harnicuta tare mai esti si e bine k ai facut majoritatea pregatirilor de Craciun!
Anca..

18+
vrmoana spune:
Ai mai Arianna. Cum adica
ca si ieri si azi ai fost harnicutza tare.
Kitzy multumim pentru urari. Craciun fericit!
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png
voicu_bebi spune:
hai mey Arianna k esti modesta...stiu eu ca esti harnicuta
io recunosc ca mai mult trandavesc decat sa fac papa hihi noroc k mai e iubi care ma mai ajuta
Anca..

18+
vrmoana spune:
De 2 ore n-a mai scris nimeni.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Hello si de la mine. Inca la munca. Dupa inca o noapte nedormita in care am crezut din nou ca o sa mor . Eu nu mai pot, clachez. CUm inchideam ochii (pt ca lesinam de somn) parca picam asa in abis si ma lua inima si cred ca tensiunea (simteam asa fluturi la inima si in stomac precum atunci cand te sperii sau iti este frica de ceva) si uite asa ma rugam sa se faca o data ziua sa se lumineze ca eu nu mai pot. M-as duce la un doctor sau la urgente, nici nu stiu incotro sa o iau. Acum, la tiroida ai stari de lesin/ameteala si palpitatii la corazon??? Aseara am facut bradul si la 2 noaptea a picat cat este de mare (ca am luat un brad mare cat Casa Poporului )si asa m-am speriat... si in mintea mea creata ma gandeam ca ce a mai daramat pisica... (in caz ca nu stiti pisica mea e la mama de prin iunie... )Asa ca va dati seama ce este in mintea mea, va este clar ca la mine s-au strans toate bolile pamantului si sunt convinsa ca nu mai am prea mult de trait. Da stati linistite ca va anunt daca mor Curatenie mi-a facut ieri o tanti si m-am enervat si cu ea ca nu mi-a sters praful... si m-am apucat eu sa sterg si plus am frecat la dulapurile din bucatarie de nu imi mai pot misca mana dreapta... si vroiam si eu sa mai fac una alta azi da nu mai fac nimic. Sper doar sa pot sa dorm cand ajung acasa ![]() ![]() Va pupicesc dulce de 1 milion de ori. |
Deci duduie..daca nu te prezinti la parhon..imi sacrific un salariu si vin iaracolo.Te rog du-te..da nu la un endocrinolog de-asta de cartier mergi la parhon ca e mai bine.
Da , palpitatiile, extrasistolele...sant un semn cand tiroida iti face feste.Exact ce povestesti tu mi s-a intamplat mie acum 9 -10 ani..cand mama nu raspundea la telefon , eu cand eram in tara vorbeam zilnic de 5, 6 ori pe zi..si am tot sunat vreo 3 zile si raspundea numai tata ba ca e la magazin ba ca e la spital ba ca e nu stiuunde...in final am spus ca e bullshit si sa-mi spuna ce e cu ea.Cum pe vremea aia eram mult mai sensibila...decat acum:)))))))acum le mai pun in dos, cand mi-a spus ca a facut tensiune 22 si e la spital..si ca era s-o pierdem..am avut un soc...cred eu..dar un asa soc...incat...in secunda doi parca ma gatuia cineva..nu aveam aer...si a inceput distractia...am stat asa 3 saptamani pina cand mi-a zis o farmacista sa merg totusi la un endocrinolog.Simptomele erau exact aceleasi ca ale tale..mai putin frica teama continua de ceva...care e sora cu crizele de anxietate..asa ca fa bine si mergi si vezi ce zice..intre timp ia un aspacardin pe zi...ia calciu...si cauta calmepan sau salmepam si o sa fie mai bine.
Te pup dulce si numai bine.
Crisa
http://tt.lilypie.com/Jzztp2.png
noname spune:
Buna fetelor !!!
Ce faceti?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
monica_dicut spune:
am ajuns si eu acasa... da cred ca toata lumea face sarmale ![]()
Io nu fac nimic pt ca face si mama si soacramea si nu are rost ca nu mancam atata...
aspacardinul s-o da fara reteta??????Calmepan nu as vrea sa iau. Mi-e cam frica. Deci si lesinul/ameteala pot fi de la tiroida?????
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 

. Eu nu mai pot, clachez. CUm inchideam ochii (pt ca lesinam de somn) parca picam asa in abis si ma lua inima si cred ca tensiunea (simteam asa fluturi la inima si in stomac precum atunci cand te sperii sau iti este frica de ceva) si uite asa ma rugam sa se faca o data ziua sa se lumineze ca eu nu mai pot. M-as duce la un doctor sau la urgente, nici nu stiu incotro sa o iau. Acum, la tiroida ai stari de lesin/ameteala si palpitatii la corazon??? Aseara am facut bradul si la 2 noaptea a picat cat este de mare (ca am luat un brad mare cat Casa Poporului
)si asa m-am speriat... si in mintea mea creata ma gandeam ca ce a mai daramat pisica... (in caz ca nu stiti pisica mea e la mama de prin iunie...
)