Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sa aveti parte de un Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri si realizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si la noi a venit Mosul

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata mamici sexoase
ai mei dorm si acum, nu stiu frate unde or baga atata somn dar yo nu poci dormi atat
pe fiica-mea cea mare o cred ca ii tare fericita ca nu se duce la scoala, si ca-i in vacanta; frate ca au luat astia vacanta aici abia pe 24 ; n-avea fii-mea chef de scoala yok, a trebuit sa trag de ea ca de hotii de cai, o credeam ca nu are chef si ma gandeam ca mai bine ar fi sa nu o ma trimit, dar mi-era ca ma strange japonezul de gat, dar zau daca avea fii-mea vre-un chef de scoala;

miha ce duuuuulce mosh ati avut

si noi tot in familie am facut craciunul, cu de rigoare pe jucarii, ca la orice casa de altfel, yo fiind pe post de politai, si tot asa.
la ei nu conteaza Craciunul deloc, cred ca multi nici nu stiu semnificatia lui, doar ca musai pe 24 seara trebui sa manance o prajitura si ceva pui si gata s-a terminat Craciunul, zilele de 25, 26, 27, nu le intelege semnificfatia;
al meu sot a ramas cu ochii holbati la mine cand a vazut ca ma strofoc atat de mult cu pregatirile; anul asta n-am pregatit atat de multe, mai tinem si noi la siluete; dar oricum cozonac am facut si mirosea asa de bine si sotul se holba la mine de ce trebui sa chinui in asa hal coca aia, dar cand a vazut cum crestea aluatul la gura sobei de mai era putin sa se reverse, credea ca viseaza, si cand a mai si gustat l-am terminat, mi-a mai cerut un rand de cozonaci, de a doua zi, dupa ce ca cu o zi inainte framantasem o zi intreaga(duminica), parca eram in descompunere, parca eram batuta de unu cu un par, dar a meitat!; mai avem olecuta din 4 cozonaci, si yo care credeam ca nu se vor manca

acum abia astept pachetul de la mama

gabi vazut poze; copii cred ca au fost in al noulea cer la intalnirea cu moshul
ptr puiul mic Stefan, sanatate si mult noroc

o zi buna, linistita alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

fetelooooor va spuneam ca abia astept sa-mi soseasca pachetul de la mama???
l-a pus luni, saptamana asta, si..... A SOSIT!!!
asta da mosh, RAPID!!!
acum "foram" yo cu fii-mea cea mare
va spun altadata impresii

Mergi la inceput

Adineauri mi-a sosit pachetul de la mama craciunita, si-a fost atat de darnica craciunita de nici nu va puteti inchipui
Mi-a trimis tot ce-mi dorea inimioara, de-mi ajunge pe un an sa-mi fac poftele
Fiica-mea cea mare ii in extaz, la tot cea primit; si-a gustat, si-a tot degustat, de s-a saturat;
Sotul in schimb a rupt-o la fuga, cand a vazut ditamai halca de sunca(productie personala a mamei mele), impanata cu carne, plina de sare grunjoasa si cu shoric!!!
Ast-ai singura chestie care nu-i place la Romania, dar pe mine ma doare in cot, iar pe fiica-mea cea mare la fel, ca domnisoara daca ar fi in stare ar devorao pe toata singura!!!, atat de mult ii place!
Hai ca v-am plictisit de tot!

va pup si o zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
miha - ce mai s-a facut amira...si ce seamana cu robert!pupici craciuneilor.
ionela - te-ai "imbuibat" cu bunatati?ms de urari.
pupici tuturor.azi continuam sarbatoarea...mergem la socrii.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Helau!

Noi tot la fel ca ieri...numa ca azi cu ceva mai multa pofta de mancare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ho, ho, ho, ho, aparui si eu ... frumoasa, sanatoasa si mai ales...

A venit si la noi mosul cu multe cadouri pentru domnisoara Isabella, am pus si poze in album, bineinteles ca n-am reusit sa fac prea multe, ca ma enerveaza rau aparatul asta, care nu face poze bune, daca nu are lumina de la soare
Stam cumintei acasa, ieri am fost la biserica unde ne-am intilnit cu mosul, dar n-am luat aparatul sa fac macar o poza neclara, apoi am stat acasa toata dupa amiaza. Astazi tot asa, mincat, baut, dormit si uitat pe geam, ca ne-am trezit cu o zapada minunata, care intre timp s-a cam topit

Am vazut pozicile si acum va tuc dulce, dulce, ca tocmai am papat un fursec

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si noi am stat azi, am mancat si ne-am uitat la tv.Zapada nu avem, a fost ger si frig .E cam plictiseala, burtile pline, parca lipsa de activitate nu imi prieste.Catalin cu nora este la soacra-sa, Dana e in oras, Gicu e la sala sa mai dea jos din calorii, Dan se uta la tv, eu bag la sobe si la calculator.Voi ce faceti fetelor?

Doina Bita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
Stam cumintei acasa, ieri am fost la biserica unde ne-am intilnit cu mosul, bineinteles ca n-am luat aparatul sa fac macar o poza neclara, apoi am stat acasa toata dupa amiaza.

Ai verificat toate setarile la aparat? E pacat de asa frumusete de fata sa nu aiba poze faine. Iar creatiile alea culinare...hmmm...am salivat oricum...daca erau pozele mai clare oare ce faceam?
Nu vreau sa fac,pentru ca as manca singura ,dar intreb de curiozitate:cum e muschiul ala cu fructe uscate? N-am mancat niciodata carne in combinatie cu dulce.

Mergi la inceput