Cel mai usor regim de slabire *2*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette79

Scuze, mi-o dat ceva eroare, si am mai trimis mesajul odata si i-am dat stop, ca am mai scris PS-ul ala cu culinar dar se pare ca il trimisese deja. Si nu vad de unde pot sterge un mesaj...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

butonu de delete tre sa fie deasupra fiecaruia mesaj, dupa cel de edit si quote si star.

io aici sunt!!!
azi dim. aveam 56kile!!! poa o dat cu eroare cantaru ieri. sau azi . oricum, azi am mancat pulpa la cuptor, piure si pepene murat. era bine sa fie mai putin piure. Si fara cele 2 prajituri. E ora 16, sper sa nu mai bag decat fructe /iaurt pe seara. Nasol ca mai am prajituri in casa, sper ca musafirii sa mai pape.

regimul functioneaza la mine. mai ales ca de-acu nu mai am aniersari. Ba mai mult, am si un dentist seara....

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Pai dupa ce ca sint eu pofticioasa rau de tot, intru aici si ce gasesc? Tot felul de pofte: saorma, tort, cartofi prajiti, Mc etc. Imi cresc poftele mai tare! Slabim sau nu slabim? Ca acusi vine primavara si trebuie sa aratam asa , nu asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu am papat la pranz carnati cu putin piure si gogosari.
Acum la 5 inca 2 carnaciori mici cu gogosari.

Pana la 6 daca mi se face foame servesc o grefa ceva si cam atat. dupa 6 apa...

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

eu am papat la pranz carnati cu putin piure si gogosari.
Acum la 5 inca 2 carnaciori mici cu gogosari.

Pana la 6 daca mi se face foame servesc o grefa ceva si cam atat. dupa 6 apa...

S-o ajutam pe Alexia!

Voi chiar n-ati inteles ideea regimului ? ba e una care mananca 1000 calorii, ba carnati la ora 5...

copii, ideea e :

orice pana la 1-2
fructe si legume pana la 6-7
apa pana la culcare !!!!!

no ce-i asa de greu?

si inca o chestie, daca voi mancati Mc si shaorme, si alte chestii, de ce veniti sa va laudati aici? asa propun sa se mute subiectul la rubrica de mancaruri si gatit, ca sa stim o treaba.

scuze daca v-am lezat, da se alege prafu de topicu asta.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

kay,
Stiu regimul. Nu e prima oara cand il tin. Doar ca nu il tin fix asa. Eu mananc cam orice pana la ora 18. Dar nu exagerez. Si reduc din cantitati. Si stiu clar ca slabesc chiar si asa!

dar...decat sa raman aici si sa citesc mesaje din astea ostile..mai bine!
Ideea e sa obtinem rezultate... nu sa ne tragem de urechi! Da' in fine...

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

cleo, nu eram logata.. de aia nu vedeam butoanele. Acuma le-am sters, mersi.

kay, macar suntem sincere fiecare cu ce a mancat. Eu prefer asa decat sa va mint ca am mancat branza de vaci si pui la gratar cu salata si pe ascuns sa mananc acea shaorma.

Atata timp cat nu am pus inapoi eu sunt mandra de regim: uite ca am mancat si junk si tot am slabit sau nu am pus nimic inapoi. Si Madame a zis ca a mancat Mc, dar pana la ora 2, deci e ok. Treaba ei daca pune sau nu, stie doara sa aiba singura grija ca zilele urmatoare sa manance mai moderat .

Hai mai ca suntem mari, avem buletin si suntem vaccinate! Ne potolim, ce ziceti? Bravo, cleo ce cumintica esti! Nici Larissa nu mi se pare exagerata cu carnaciorii ei, daca asta i-a picat bine, bravo ei.

Azi am mancat dupa 2 ceva ciocolata si chipsuri, nu multe, de maine se termina si astea si gata. Azi am gatit supa, asa ca am mancare sanatoasa, nu mai am scuza.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

kay,
Stiu regimul. Nu e prima oara cand il tin. Doar ca nu il tin fix asa. Eu mananc cam orice pana la ora 18. Dar nu exagerez. Si reduc din cantitati. Si stiu clar ca slabesc chiar si asa!

dar...decat sa raman aici si sa citesc mesaje din astea ostile..mai bine!
Ideea e sa obtinem rezultate... nu sa ne tragem de urechi! Da' in fine...

De acord! Si eu la fel fac, mananc cam orice pana la 4-5 A dat rezultate, parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

nu fu nimeni ostil, bre ! doar ca daca faci matematica la scoala, faci matematica, nu fizica. intelegi ce zic?

muse, ideea regimului e sa tii regimul !!! nu sa mananci pe langa. asa eu am mancat o pizza la 12 noaptea, MB (ca ea nu se suapra daca o arat cu dejtu) a mancat tort si friptura... si tot asa si vine X si zice, da ma, daca ele au mancat, n-o sa fiu singura, o cioco mica nu strica... si tot asa. pana v-am zis, se muta la bucatarie topicu.

ori tinem regim si suntem aici sa ne impulsionam una pe cealalta si sa ne ajutam sa TRECEM peste pofte, ori ne ingaduim prin mesajele cu am mancat un munte de calorii, asta e, ma iarta, si se duce in mama ma-sii tot regimul.

uite eu nu am mancat prostii dupa 1. am mancat legume si fructe. si beau apa si lapte degresat. si mananc carne degresata. si merg la sala. si mi-e bine. mananc orice pana in 12, dar nu exagerez. mananc legume si fructe multe pana la 6. si beau apa pana ma culc. nu m-am cantarit. o sa o fac sambata. si va zic.

asa daca intru aici si vad mc (bine ca aici e oribil, mai bine mori de foame decat sa mananci asa ceva), dulciuri si alte chestii... eu sunt aia proasta ca a renuntat la cea mai mare placere - dulciurile si voi, tovarasele mele de "durere" bagati de toate. nu de-asta a deschis Addicted topicul. daca nu ne ambitionam si impulsionam, nu o sa slabim niciodata.

mult succes !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

buna fetele.
nici eu nu am stat mai prejos, adica am "recuperat" tot ce slabisem in 5 zile
de azi, din nou la cura.
ca sa evit mancatul dupa 6 tocmai am mancat o branzica lacteea dietetica si ma imbarc catre casa la bubulina mea.

va pup si spor la retineri culinare:)

Mergi la inceput

kay.. eu micile abateri le-am facut pana la ora 18, asa ca nu ma simt chiar neagra de vinovatie .

Ca fetele au mancat noaptea/seara, aia da... e abatere de la regim, grava. Eu din 6 noiembrie tin regimul si singura zi cand am mancat dupa ora 18 a fost in seara de revelion, in rest nici macar o boaba de mazare n-am papat dupa.

O sa inceapa sa apara pe aici porcusorii, fetelor!

Mergi la inceput