Buna dragi mamici. Sunt deja mamica de printisor Alex care are 1an si 2 luni si tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Dupa socotelile mele ar trebui sa nasc pe la sf lunii august , inceputul lunii sept. Alex v-a implini 2 anisori pe 21 oct. Cum trebuie sa procedez? Trebuie sa ma reintorc la serviciu ca sa pot beneficia apoi iar de cei 2 ani sau nu e nevoie? In cazul acesta cum fac cu CM post si prenatal ? Cine ma plateste si cu ce suma? Unde o sa trebuiasca sa il depun? Si cum se procedeaza cu suspendare contractului de munca? Trebuie sa il prelungesc la serviciu sau se prelungeste automat? Si apoi in cei 2 ani pentru cresterea celui de al-ll-lea bb voi beneficia de noua lege, adica o sa am aceeiasi bani pe care ii voi lua de la 1.01.2009? Stiu ca sunt multe intrebari dar sunt neinformata in privinta asta si daca cineva poate sa ma lamureasa raman datoare. Sanatate multa si pupici la mamici si pitici.
Ai topic de profil pt aceste intrebari. La o parte dintre ele deja se gaseste raspunsul.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa