Magazin cu cele mai ieftine bijuterii

Magazin cu cele mai ieftine bijuterii | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

Aveti idee care magazin din Bucuresti are cele mai ieftine bijuterii din argint?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

You&Me are preturi destul de bune.. nu stiu daca au magazine sau reprezentanta si in alte orase, dar in Bucuresti stiu ca sunt in Unirea Shopping Center si era unul parca si la Mall Vitan

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Langa cinema Patria e un magazin ff mic cu bijuterii din argint, inghesuit, dar cel mai ieftin din cate am vazut. De ex am luat recent o garnitura de cercei, pandantiv si inel cu piatra soarelui, montate in argint, la 150 de lei (noi).

Mare e gradina lui Dumenzeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Madame Bovary, you&Me AVEAU preturi bune ...eu sunt bolnava cu argintul, dar nu mai cumpar de la ei neam....am fost de curand si au preturi nesimtit de mari...aceeasi brosa pe care i-am luat-o cadou soacrei mele acum in ianuarie...(argint, marcasite si perle) era la YOu&Me 150 ron si la Sevda (in capatul celalat langa scarile rulante- vorbesc de Unirea) am gasit-o la 500 ron. Cam mare diferenta nu?
Cei de la Sevda nu au mare varietata ca You, dar sunt frumoase si accesibile ca pret...
Eu imi mai luam argint de la B&B tot din Unirea...am impresia ca s-au mutat la etajul 1 in central...

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Oana, am descoperit de curand silverzone.ro. Intra pe site-ul lor si vezi daca iti place ceva, eu deja am comandat de la ei cateva bijuterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Eu pandesc Muzeul de Geologie care organizeaza periodic targuri cu vanzare de pietre naturale montate in metale pretioase si nu numai.

Preturile sunt atat de mici si oferta atat de bogata, incat de fiecare data cand merg sa cumpar ceva, nu ma mai opresc. Site-ul lor este www.geology.ro si sigura organizeaza ceva pentru Valentine day si 1 respectiv 8 Martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Bijuterii frumoase si la preturi accesibile au si cei de la www.silver4you.ro E o diversitate foarte mare acolo...te imbolnavesti....o sa ajungi sa intri pe site-ul lor cel putin o data pe zi! Addicted!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Magazin Sheba,pe Magheru, vis a vis de fostul magazin Eva,aproape de Romana...super frumoase bijuterii,au si site: www.shebabijuterii.ro
Daca tot sinteti in zona,adica pta Romana,mai gasiti un magazin cu bijuterii minunate din argint,majoritatea aduse din India si Singapore.Magazinul este pe o strada la stg fata de cafeneaua de pe colt,Turabo.Strada da in pta Amzei, cred ca se cheama Mendeleev...scuze daca gresesc,n-am trecut demult pe acolo.

Mergi la inceput

Jojonel, m-am uitat acum pe site la Sheba....dar cred ca mai bine vizitez magazinul lor ca asa din poza nu imi dau seama. Mie imi place sa se vada clar in poza ce si cum ca sa pot cumpara.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Am vazut acum ca au mai aparut doua site-uri reprezentative pentru bijuterii ieftine:
www.bijuterii-ieftine.ro
www.bijuterii-ieftine.com

Numele pare a fi destul de sugestiv si au bijuterii tare dragute. Si inca un avantaj...primul are transport gratuit la comnezi peste 150 lei prin posta. Cam toate magazinele ofera transport gratuit doar la curier.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Salut!!

http://www.bijuterix.ro/ mie imi par ff ok la pret, voua nu?

nu au nici coamnda minima si nici pret la transport!!

Mergi la inceput