Copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
nelia spune:
N-am plecat, ca acum citind totul pe indelete, nu pe diagonala, am vazut ca mi-au scapat niste urari. Le fac acum, desi cu intirziere: la multi Stefanilor copii, la multi ani lui Stefan, sot de OlgaT, la multi Stefanelor. De asemenea, la multi ani pentru Andutzy! Si multa sanatate bolnaviorilor, desi cred ca deja sint mai bine, am citit despre Andrei si Patrick. Am vazut pozele lui Gabitzam (superb micutul tau), ale Oanei (superba balerina ta, i-am admirat impreuna cu fetele rochiile de balet, si cum isi cara ea schiurile) si am intrat pe toate linkurile de poze puse in ultimele mesaje. Mai revin asupra lor, ca trebuie sa le mai vad odata, ca am uitat eu de tava lui Lisandru, darminte ce am vazut pe DC... roza, virsta...
Inca una si ma duc, nu am uitat insa bunatatile facute de Danelutza, yamiam... carnea aia umpluta cu fructe, incerc sa-mi imaginez gustul si nu reusesc.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
lucas spune:
[b]La multi ani ChrisDun sa fii sanatoasa!!!!
Nelia[/b] tava, dupa mine, este pentru amuzament ca restul..... ce frumos ca ninge!! la noi e ger fara un picutz de fulg.
ma duc sa ma dau pe la bucatarie.
gabitzam spune:
La multi ani, Chris! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce-i bun anul care vine si in toti anii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani, Chris !
Sanatate, multe, multe bucurii, impliniri, sa fii mereu iubita si fericita, alaturi de cei dragi ! 
Nelia pot sa-ti imaginezi gustul, ca e bun rau, nu-i dulce de la fructe, probabil m-am imbatat eu de la vinul sec pun in carnita 
![]()
Va doresc spor la treburi, ceea ce-mi doresc si mie. De urat va urez mai tirziu 

Elvetia in miniatura
Mercedes spune:
La multi ani ChrisDun cu sanatate!
danelutza- ma tot uit la pozele date de tine cu mancaruri, mama ce fain arata muschiul acela si frigaruile e facut cu gust, felicitari!
Cornelia spune:
La multi ani ChrisDun!
Am citit si eu ce bunataturi faceti voi de Revelion si mi s-a facut foame
. Eu nu o sa fac nimic. De fapt, o sa incerc inc ao data maioneza cu ou fiert pentru o salata boeuf (asa se scrie?) si atat. De Craciun am facut prajituri, dar acum am spus pas. A facut mama vreo trei si nu are cine sa le manace pe alea
.
Asa ca ma odihnesc. Nici nu plecam nicaieri. Nu mi-am propus altceva dacat sa recuperez la capitolul somn. Dar aici stau cam prost, ca Stefan este inca terorist. NU am mai vazut asa ceva. Maine - poimaine face 4 ani si inca se trezeste de nu stiu cate ori pe noapte, si se plimba dupa mine sau ma plimba pe mine toata noaptea
.
Cam atat pe anul asta
. Anul urmator trebuie neaparat sa fie unul mai bun. 2009 se anunta pentru mine un an foarte greu, dar sper totusi sa fie frumos.
Asa ca, va doresc si voua: Un an mai bun, mai bogat si mai frumos decat toti care au fost!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Androix spune:
Intru si eu pe ultima suta de metri din 2008 ca sa va urez un an nou mai bun decat asta care a trecut, multa sanatate si impliniri in toate cele.
Si pe mine ma asteapta un an greu, cele mai grele obiective sunt licenta in iulie si un nou job pana in decembrie cel mai tarziu. Mi-am mai propus sa slabesc si sa ma las de fumat, in ordinea asta ![]()
Gata, acum ca mi-am pus pe net si obiectivele pentru 2009 pot sa ma intorc linistita la bucatarie ![]()
Sa petreceti frumos, va pup pe toate si pe copilasi! 
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Fac si capitol nou imediat, sa fie de an nou ![]()
Va invit la capitolul 94 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla