Copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 2
elisor spune:
Anca ce fain ca aveti zapada
dar si mai fain ca pe o vreme din asta se poate lucra de acasa, as vrea si eu zapada de sarbatori dar strict in zilele libere ca altfel nu ma vad bine ajungand la servici. Nu, n-a ajuns mami, altfel nu mai stateam nici un minutel la servici. Am sunat la firma si mi-au spus ca pe seara ajung (8-9), i-am spus sa-si ia telefonul rom. cu ea s-o pot suna, il are inchis si de-astea imi fac o mie si una de ganduri.
Cred ca am niste frumosi ochelari de cal, de n-am vazut parola, era prea evidenta pusa aici ca s-o observ
.
Un
lui Patrick sa treaca bubitele cat mai repede!
Chiar ca plec acum
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Am fost la serbarea nr. 1, la mine la servici, am venit, am hranit copiii, acum dorm, ii mai las nitel si ii scol pt. serbarea nr.2, la Costi la banca.
Am mancat si o pizza intre timp, ca am venit lesinata de foame.
A fost mai OK acum cu Andrei, ca era un "bufet" cu ciocolate, sucuri si alte bunatati, nu l-a mai intersat altceva, s-a infipt in alea. Ce Mos Craciun? ![]()
L-am dus si la mine in birou, mi-a facut inventarul, in concluzie ii place la mami la servici, ca sunt multe televizoare
Ia, ca am pus si poze, vedeti aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Biscuiti
- 250 gr unt lasat cateva ore la temperatura camerei sa devina moale
- 125 gr zahar pudra
- 2 oua intregi
- 400 gr faina
- 2 lingurite praf de copt (bicarbonat alimentar)
- sare si arome dupa gust (coaja de lamaie razuita, vanilie, etc)
- decoruri la alegere (eu am pus bilute de zahar colorat - inainte de copt, sau ciocolata topita - dupa)
Amestec bine untul cu zaharul pana devine o crema fina apoi adaug ouale si aromele si amestec in continuare. Combin faina cu praful de copt si adaug la compozitie amestecand cu lingura de lemn. Cand s-a omogenizat formez bilute cat o nuca, le pun in tava pe hartie de copt si le turtesc cu mana apoi pun decorul. Se baga la cuptorul incins la 230-250° pentru 2 minute, apoi se micsoreaza temperatura si se mai lasa 7-8 minute. Cand sunt crem-aurii de scot ca altfel se ard foarte usor.
Pui cu curry
- carne de pui (piept feliat sau pulpe)
- ceapa
- ulei
- 1-2 portocale
- curry, sare, piper
Se prajeste putin carnea cu ceapa maruntita (eu o razuiesc) apoi se toarna sucul de la portocale, se condimenteaza bine cu curry (pun cam 2 lingurite), sare si piper dupa gust, acoperi cu capac si lasi la prajit la foc mic, atentie sa nu se arda, la nevoie adaugi apa sau suc de portocale. E gata dupa cateva minute, maxim juma de ora.
Aici poze: http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=279970608&ownerId=150195927
Oare de ce nu mai merge dropshots?
Androix spune:
Apropo de negri care vorbesc moldoveneste, la a saptea gura o intamplare in gara tot pe la iasi. O negresa cu un negru mititel de mana, la un momet dat copilul se jeluieste: "mamuca, curji mushii!" ![]()
![]()
![]()
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
simona_filipas spune:
Revenit......
Am citit tot, am vazut toate pozele, am votat ce era de votat.......dar am uitat de la mana pina la gura ce vroiam sa spun
deh, e in floare roza
Elisor, au avut o sceneta cu toate personajele din basme si apoi fiecare a spus si cate o poezie pentru Mos Craciun.Abia apoi si-au primit cadourile.Dezamagit n-a fost de cadou, chiar i-a placut (asa de mult incat l-a si rupt pina seara
).A fost obosit si foarte emotionat.S-a simtit pina si-n vocea lui. Despre conflictul dintre doamne n-as fi stiut daca nu mi-ar fi atras Dragos atentia ca domnisoara e tare suparata pe doamna incat nici n-o baga in seama
.Initial am crezut ca fabuleaza copilul dar pe parcurs mi-am dat seama ca a avut dreptate. Au ajuns cu bine ai tai?
Tdi fie-ti mila de mine, balesc la greu cu asa retete![]()
Androix, pe mine m-ai binedispus cu bancurile
NewMami vreau si eu asa.......zapada, colinde, iar sa lucrezi si acasa e deja prea mult![]()
Monu cum sunteti?
Gabitza sunt de acord cu Andrei ca-i place la mami la lucru![]()
Laura asteptam impresii de la serbare.
Cuscra gata curatenia?
monu spune:
Poza de la gradi
www.dropshots.com/monu" target="_blank">fetele mele
momentan suntem ok. a venit paspatul. sa vedem ce facem.
simona_filipas spune:
Daca tot am limbarita azi, sa va intreb si eu ceva( in sfarsit mi-am adus aminte ce vroiam sa intreb): probabil e paranoia dar am impresia ca Dragos distruge cam multe jucarii.Mai exista copii care strica jucariile intentionat? Nu ma refer la faptul de a demonta o masinuta ci pur si simplu le face praf.Nu stiu cum sa procedez cu el.I-am explicat frumos dar degeaba.
patriciaRO spune:
Simona, nu mai primeste si gata. Sau fa-i altceva, i-ai toate jucariile si ascundei-le.. Ii spui clar ca jucariile s-au suparat pe el ca le-a stricat si au plecat. SI nu se vor mai intoarce pana cand nu va invata sa le ingrijeasca. Si ai sa vezi ca nu-i prea convine faza o zi-doua cand va vedea ca nu are cu ce se juca.
Teddy, bai, ce mistoace bunatati. Salivez nu altceva/.
Gabitza, meseriase pozele mai. Dar si mai mistoc este colierul. Ff tare iti sta cu el.. are un impact de numa.
Sarutmanaa inca odata de felicitareee. Apreciez tare mult. Nu ma asteptam.
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Simona, si Andrei al meu are talentul asta. Cred ca am facut un sac pina acum de jucarii dezmembrate. Nu stiu cate cu intentie sau cate ca e cam bolovan si neatent, calca pur si simplu pe ele.
Beatrice, am redescoperit placerea scrisului de felicitari de mana ![]()
Androix, e beton aia cu negrisorul si "mushii" 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Toy story! Primul. Eventual si facuta o mica regie cu o jucarie ceva care ii vorbeste cand se asteapta mai putin.
zic si eu...
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia