Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)
Raspunsuri - Pagina 19
happymum spune:
jesika
unde ninge? unde unde unde???????????
venim si noi?
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
Anaomaria spune:
Happymum, pe fetita o cheama Cristina. Am pus la cateva poze numele copiilor, sub forma de comentariu, ca n-am stiut cum altfel.
si la noi este zapada si a nins dimineata. La noi in Iasi. ![]()
caciantoni spune:
happymum - in Bucuresti ninge.... si ninge cu niste fulgi mari... e superb...
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
jesika spune:
In Bucuresti ninge cu fulgi maaaari, maari.Dar cred ca n-o sa tina. M-am uitat la prognoze

1+1=3 sau 4, de ce nu ?
Doamne ajuta !
Theiuta spune:
AnaDomnica, la multi ani!

Iata cite ceva despre mine:
Povestea mea nu-i lunga: am un baietel de 5 ani si 2 luni si mai vreau un pui...de vre-un an si care se incapatineaza sa nu vina.
Cu primul baietel,am ramas insarcinata in 2 luni...si mi-am zis eu ca va fi floare la ureche si cu al doilea. Ete, tzeapa! Analizele hormonale mi-au iesit bine. Pe sot e mai greu sa il duc la analiza
L-am descoperit pe Sfintul Nectarie si sunt in cea de-a 17 zi de Acatist...am ajuns si la Radu-Voda si ajung in fiecare saptamina.
Ieri am cumparat si Acatistul Bunei Vestiri...am auzit eu bine ca ar fi de folos pentru concepere de bebe?
Cu drag, Theiuta
P.S. Sunt ortodoxa, iar sotul e catolic nepracticant (de fapt, nu prea este el religios...si taaare rau imi pare)
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
noce spune:
La multi ani!
Sa aveti un an binecuvantat, sa dea Domnul sa ninga cu burtici si bebelusi in anul asta, asa cum ninge acum afara! Sa ne ajute Dumnezeu sa crestem in credinta noastra, sa facem numai Voia Lui si sa avem bucurii dumnezeiesti!!
AnaDomnica, la multi ani! Multa sanatate sa ai si ajutorul Sfintei Domnica in drumul tau catre bb!
Cami-antonia, mai esti pe aici? Sa ai nastere usoara si copil sanatos si bun!
Alexa, Craciun fericit! Sarbatori frumoase, pline de zapada!
Fetelor, sa avem un an bun! 
11+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
MaraAnisia spune:
Buna ziua, dragele mele,
La multi ani, Ana_Domnica, sa fii sanatoasa si bucuroasa toata viata! 

si eu sunt fffffffffffffff fericita fiindca NINGEEEEEEEEEEEEEEE in sfarsit la Bucuresti! e minunat!
Numai bine,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
happymum spune:
fetelor, ma faceti geloasa cu zapada asta........

vreau sa ninga si la noooooooooi.... e un ger afara...nici cutulache nu a vrut azi sa iasa din plapumioara.
si am vazut la stiri ca urmeaza sa fie si mai frig. brrrrrrrr........
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
pogonici1977 spune:
buna seara dragelor mele fete....iuhuuuuuuuuuuuuu si la noi a nins astazi..dar e un frig de crapa pietrele e gerulet rau de tot
maine merg la monitorizare la iasi, e 12 zi , imi va face pregnilul , abia stept sa vad cemi zice dct, cati folicului sunt si cand ovulez....
va spun maine seara
doamne te
si noi 
nanei spune:
theiuta povestile noastre se aseamana ff mult.chiar nici nu ma gandeam.si eu am un baietel de 5 ani si 2 luni si imi doresc din suflet ink unul.sotul meu vrea si el dar nu la fell de mult ca mine.Luna trecuta nici nu ma gandeam ca nu sunt graviduta si cand colo imi mai si vine cu 2 zile mai devreme.am plans de am crezut ca mor.cu andrei am patit ca tine am ramas far nici o problema nici nu mi-am dat seama cand.iar acum ma stradui si vad ca degeaba.paote isi spune cuvantul si varsta am deja 30.nu stiu.Si luna asta as avea motive sa sper dar nu mai vreau ca sa nu fiu iar dezamagita.Ma rog la Dumnezeu sa imi mai de aun strumfi dar cand vrae el si cand e bine si pentru noi si pentru el.Dumnezeu sa va ajute pe toate si Maicuta Domnului sa ne auda ca sa se roage pentru noi ca nu mai ea stie ce inseamna dragostea de mama.o zi buna va urez si Domnul si ingerul vostru pazitor sa va calauzeasca pasii .