Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)
Raspunsuri - Pagina 17
happymum spune:
LA MULTI ANI DE SARBATOAREA SFANTULUI IOAN!
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
marijan90 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR SI IONILOR. SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, BUCURII SI IMPLINIREA DORINTELOR VOASTRE.
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaomaria Buna dimineata fetelor ![]() La multi ani tuturor celor care au astazi ziua onomastica!!!!!!! sa va dea DD numai sanatate si multe impliniri si sa nu uitati ca cel mai frumos mod de a cinsti un sfant este sa-i urmam pilda. Va pup pe toate si numai bine, sa nu uitati sa luati inca 8 zile, inclusiv cea de azi, Aghiazma mare pe nemancate. ![]() |
ana
.eu nu am uitat, bine ca mi-ai spus ca se ia doar 9 zile, eu chiar nu am stiut.
ce mai faci? te
si Doamne ajuta sa iti fie bine.sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
www.sinaxar.ro/8jan.mp3" target="_blank">sinaxar 8 ianuarie, format audio
www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie08.htm" target="_blank">sinaxar
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
un clip despre sfantul nectarie
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare
, te
cand sa vie...
? repede sa vie...
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor
Happymum, foarte frumoase postarile de pe youtube! 
Va pup si o zi frumoasa.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
happymum - multumim pt. postarile tale... f. interesante
mara - multumesc mult pt. urari ... iti doresc si tie multa sanatate in noul an, liniste sufleteasca si ...SA VINA BEBEEEEEEEEE!!!
pup] tuturor!
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
jesika spune:
Buna dimineata 
Ana Domnica la multi ani
!!!
Cred ca nu am facut o greseala socotind ca azi este onomastica ta, nu-i asa ?
Sinaxar : http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie08.htm
Citat :
''Tot în acesta zi, pomenirea cuvioasei maicii noastre Domnica.
Aceasta cuvioasa maica Domnica a trait în zilele marelui împarat Teodosie, si a ajuns pâna în zilele lui Leon si Zenon, care au împaratit în anii 474-491. Domnica era din cetatea Cartaginei de lânga Carhidon. Si dupa o rânduiala de la Dumnezeu, s-a dus la Constantinopol, împreuna ca alte patru fecioare. Iar Nectarie, care era atunci patriarh, fiind îndemnat de o descoperire dumnezeiasca, le-a primit si le-a botezat. Deci, cuvioasa Domnica intrând în viata calugareasca, s-a luptat cu osteneli si a ajuns la schimnicie desavârsita, învrednicindu-se sa faca si minuni. Si proorocind multora despre cele ce aveau sa fie, s-a mutat catre Domnul. ''
1+1=3 sau 4, de ce nu ?
Doamne ajuta !
anadomnica spune:
jesika -
Multumesc de urare! Intr-adevar azi e Cuvioasa Domnica in calendar
!! Esti prima care ma felicita!
Theiuta - imi pare rau, draguta, cred ca am sarit randurile in care ne rogi sa te trecem pe listuta. Te rog sa mai precizezi odata numele si te trec numaidecat. Inca o data - iarta-ma
.