Deseurile electrice

Deseurile electrice | Autor: Deianira

Link direct la acest mesaj

Am o nelamurire cu deseurile astea electrice.

Pe site scrie ca se strang in prima sambata a fiecarei luni din fata casei sau a blocului. Problema la noi e ca nimeni nu a pus asa ceva in zona si ai mei, deoarece nu au vazut sa puna si altii, nu pun nici ei ca le este frica ccc ca se trezesc cu vreo amenda .
Desi pe site scrie clar, ei o tin pe a lor si stam de cateva luni cu televizorul stricat sa-l stergem de praf... In plus, ar fi logic sa se stranga intr-un singur punct pentru cateva strazi? Nu mi se pare ok sa ma car cu 5 televizoare si 2 masini de spalat dupa mine la 4 blocuri distanta (asta-i tot teoria lor).

Am intrat aici ca ma dispera sa stau cu tv asta stricat in camera, nu mai am unde sa-mi pun cartile, dar am un tv stricat la loc de cinste .

La voi in zona cum se procedeaza? Ca nu mai stiu cum sa le explic teoria chibritului .

Good things happen to good people.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

N-ar fi mai bine sa le pastrezi si sa beneficiezi de 15% reducere cand iei un produs nou?BOSCH-UL ,SIEMENS-UL are bay-buck la toate produsele,WHIRLPOOL-ul la masini spalat si frigorifice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Care e site-ul?

Mai bine da un tel la ei si mai intraba odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

poti lua un tv nou si 15% ai reducere. merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

www.deseurielcetrice.ro e site-ul de care spuneam . Am gasit acolo un numar, in cele din urma, daca nu a trecut nimeni prin asta si nu ma lamuresc o sa sun.

Nu vrea sa cumpar alt televizor, de aceea am si deschis subiectul. Vreau sa scap de el, dar sa nu il las aiurea pe strazi, mi se ridica tensiunea cand vad ce e pe unele strazi .

Multumesc frumos de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Scuza-ma te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Scuza-ma te rog!

Chill, vroiam doar sa stiu pareri .

Daca as cunoaste pe cineva care vrea tv nou, i l-as da imediat ca sa beneficieze de acele reduceri.
Am inceput sa ma interesez dar, deocamdata nimeni.

Mergi la inceput