Aspirante optimiste>20 ani (379)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

lala sa stii ca a mers...nu ma mai doare burta. Poate sa fie de la pastile, dar cine stie.... Mie mama asa mi-a spus: ca tuica, aia curata, e buna pt durerile menstruale. Asa ca sa-i dam inainte cu inca un paharel (glumesc)

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Cred ca ma imbat si eu diseara, am toate motiveleLala, nu ma doare cand mi le face, pe urma doare putin, dar a doua zi ma ruuupeeee fraaaateeeee

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Fetelor, ce de povesti frumoase...
Eu va spuneam ieri ca am facut test de ovulatie Minut la care linia de control a fost mult mai intensa la culoare. Azi a aparut si secretia si ma cam doare in stanga jos. Deci, eu zic ca testul asta e super bun, dimineata temperatura era un pic mai mica decat de obicei, deci azi ovulatie clar. Asta a fost partea frumoasa, dar sa v-o spun si pe cea urata...al meu sot este super obosit si stresat din cauza serviciului, serile astea am tot fost plecati pe la diverse, asa ca o lasam pe luna viitoare...
;-(
In seara asta mergem la Vaduva vesela. Cum e piesa, Rallu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

uve cred ca si eu incep sa folosesc minut...

moni...e ciudat..te doare locul sau cum? eu a 2-a zi doar daca apas in zona in care am fost intepata ma doare nitel..dar extrem de putin.

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

CarmenAlbu poate are gura aurita... cine stie...
ancadragoman ca imi iei apararea
uve_got_mail deci... spor si
Rallu ma bucur ca ti-au iesit analizele bine . Nu ai inteles bine, nimeni nu a interzis nimic nimanui, minciuna a fost mai nasoala. Chiar a fost o faza draguta. A venit o colaboratoare, i-am spus si ea ii spune "colegei" : Vezi, te-am intrebat cand faci si tu un bebe si mi-ai spus ca nu acuma. Ea era foarte indignata si o intreaba pe colaboratoare: Cand ti-am zis? Eu? Si colaboratoarea: pai saptamana trecuta sau acum doua saptamani. Pe mine b-a bufnit rasu si ea s-a inverzit si nu a mai zis nimic. A... si noi suntem contabile, deci sarirea unei luni nu e o optiune... A... si mie imi spusese cu o saptamana in urma ca nu stie daca vrea...

Si... ca sa nu imi schimb tickerul declar z1!!!
Am fost la cumparaturi si sunt franta... va pup si ne auzim pe seara...

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Uve...intreab-o pe Bubu ca ea lucreaza la opereta.
E drept ca si eu am vazut-o la un moment dat dar, sincer, nu-mi mai aduc aminte prea bine.
Poate se cere revazuta .

Pe mine m-a durut de la poilidine....si inca rau.
Nici nu simteam cand il facea, nu asta era problema...a doua zi incepea durerea si apoi mama ce ma mai tineam de bucute cateva zile.
Am facut 5 zile...cate 2 fiole o data.
Dupa ce am terminat mergeam ca robotii.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Vezi lala, si pe rallu au durut-o bucutele.Macar nu sunt singura care se plange de dureri....nu ma doare locul...ma doare bucutasi piciorul pe deasupraooooofffffff....Dar oricum, ma duc sa imi iau 2 beri si ma fac praaaaffffff ca sunt supi rau azi, m-am certat cu neghiobul asta al meu...Da-mi Doamne putere si mai ales rabdare, ca daca nu ii trag una de nu se vede!!!!

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si pe mine ma dor bucutzeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tmp ai luat-o cand te-ai trezit imediat?
nnu cred ca are ceva
acum ma duc la nani apoi mai vin ...:)

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Pai stai sa ma gandesc, beatrice....pai cum m-am trezit am sarit direct in termometru.Nu a bipait, nu a tiuit, nu a chiuit, probabil l-am luat prin surprinderesi cand ma uit, ce-mi vazura ochiutii? Temp.27,2.Na.Dar eu din cate am mai citit pe aici, trebuia sa fie mai mica

Moni_28

Mergi la inceput

Pardon.37,2

Moni_28

Mergi la inceput